Τελικά αυτό ήταν , ευχαριστώ πολύ !Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ενεργοποίηση της αναμονής κλήσης δεν πρέπει να κάνει Γιώργο;
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
καλησπέρα παιδιά.σήμερα και χωρίς να έχει γίνει κάτι νωρίτερα, το κινητό άρχισε να φέρεται περίεργα. Το βάζω για φόρτιση και ενω δεν το πειράζω, αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται σε ασταμάτητη λούπα.
δεν είμαι σίγουρος αν αλλάζει κάτι σχετικά με το πως κουνάω τον φορτιστή.
έχει κάποιος κάτι ανάλογο;
-
Κούνησε λίγο τον φορτιστή ή καλύτερα βάλε λίγη κόλα στιγμής ανάμεσα φορτιστή και αντάπτορα να κολλήσει μόνιμα. Δεν κάνει καλή επαφή σε εκείνο το σημείο.
-
Καλησπερα, ειχα την ατυχια να μου πεσει κατω το τηλ. και να σπασει το τζαμακι της καμερας... Ξερει καποιος απο που θα παρω ανταλλακτικο να το αλλαξω?
-
-
Ο/H xvirus έγραψε:
καλησπέρα παιδιά.σήμερα και χωρίς να έχει γίνει κάτι νωρίτερα, το κινητό άρχισε να φέρεται περίεργα. Το βάζω για φόρτιση και ενω δεν το πειράζω, αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται σε ασταμάτητη λούπα.
δεν είμαι σίγουρος αν αλλάζει κάτι σχετικά με το πως κουνάω τον φορτιστή.
έχει κάποιος κάτι ανάλογο;
Ηλίας -
Επειδη μάλλον κάτι δε βλέπω. Πως κάνω βιντεοκλήση;
-
ντεν υποστηρίζουν τα Xiaomi μάτια μου
-
Ο/H zt654 έγραψε:
ντεν υποστηρίζουν τα Xiaomi μάτια μου
good to know. Τελικά κάθε μέρα κάτι μαθαίνεις. Και τόσους μήνες νόμιζα οτι απλά κάτι μου διέφευγε...
-
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση των δεδομένων μου. Μπαίνω για 2 λεπτά στο ινσταγραμ πχ και μου καταναλώνει 100mb. Έχω κατανάλωσει υπερβολικά πολλά δεδομένα και δεν μπορω να καταλάβω γιατί.. Χωρίς να βλέπω βιντεο φυσικά. Μόνο με απλή πλοήγηση σε φβ κλπ.. Σας παρακαλώ βοηθείστε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τόση κατανάλωση.
-
Ο/H panagiotis7795 έγραψε:
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση των δεδομένων μου. Μπαίνω για 2 λεπτά στο ινσταγραμ πχ και μου καταναλώνει 100mb. Έχω κατανάλωσει υπερβολικά πολλά δεδομένα και δεν μπορω να καταλάβω γιατί.. Χωρίς να βλέπω βιντεο φυσικά. Μόνο με απλή πλοήγηση σε φβ κλπ.. Σας παρακαλώ βοηθείστε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τόση κατανάλωση.
-
Καταναλώνουν όλες οι εφαρμογές πάρα πολύ. Αυτό εννοώ. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό όμως?
=============== Ιουλ 6th 2017, 2:56pm ===============
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό που ρώτησα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα