Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 654.

• Android system και μπαταρία

thanfun - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από demitris: “Δοκίμασα ότι είπατε αλλά την ίδια συμπεριφορά έχει...Εν τω μεταξύ, έκλεισε από μπαταρία και με το που έβαλα μετά από κάνα διωρο φορτιστή πήγε απευθείας στο 26%. Μάλλον θέλει αλλαγή η μπαταρία του. ” ισως χρειαζεσαι battery calibration αλλα οταν σου το κανει αυτο (μηδενιζει η μπαταρια και μολις το βαλεις στην πριζα δειχνει ενα ποσοστο πχ 20%) τοτε δοκιμασε το εξης, μολις κλεισει απο μπαταρια οπως ειναι κλειστο το τηλεφωνο βαλε το στον φορτιστη και αν δειξει αυτο το ποσοσστ…

• Android system και μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό στους λογαριασμούς που έχεις συνδέσει...συνήθως κάποιος συγχρονισμός έχει κολλήσει ” ναι σωστά, πολύ χρήσιμη πληροφορία, συγχρονισμό έχει στο mi account και Gmail account κτλ δεν ξέρω που κολλάει αλλά επίσης μπορεί να δοκιμάσει να βγάλει και να ξαναβάλει λογαριασμούς στο Gmail app ιδίως αν είναι yahoo, το παρατήρησα στο δικό μου ότι ζοριζόταν ο συγχρονισμός (και χρειαζόταν περισσότερη RAM) και εν τέλει δεν έπαιρνα αυτόματα τα ma…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Μαλλον bug της orangefox.Και σε μένα το ίδιο κάνει.Την 2η φορά στρώνει!(Έχει τύχει και με την 3η) ” Ρε σεις, για τη συσκευή μιλαω!!! Δεν εχετε δει οτι η MIUI 12 εχει εφαρμογη Backup στις Ρυθμίσεις? ” ναι δεν το ειχα προσεξει υπαρχει στις ρυθμισεις > η συσκευη μου (δεν χρεισιμοποιουσα και πριν το ενσωματμενο backup & restore) και φαινεται καλο και με μια δοκιμη που εκανα δουλεψε κανονικα σε ολα 100% σε 1 λεπτο στην συσκευη backup ολα...εχω xiaomi…

• Παράθεση από LoukG: “Ευχαριστώ! Gcam έχω την 7.2 του parrot από εδώ, αλλά ψάχνω άλλη γιατί μου κάνει flip το night sight όταν το έχω σε landscape ” Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από LoukG: “Ευχαριστώ! Gcam έχω την 7.2 του parrot από εδώ, αλλά ψάχνω άλλη γιατί μου κάνει flip το night sight όταν το έχω σε landscape ” Έχεις δίκιο και μένα μου το κάνει έχω την trcamera v5 Google Camera Port: tigr apks ” νομιζω ειναι θεμα pie (καποιοι devs το ελυσαν) αλλα υπαρχει λυση αν απενεργοποιησεις την αυτομα…

• Παράθεση από geox36: “Έκανα αλλά δυστυχώς κολλάει .τώρα που γράφω δεν ανταποκρίνεται καθόλου.πατα ένα γράμμα και κολλάει . ” θα ελεγα να κανεις εγκατασταση fastboot rom και μετα να ξαναβαλεις αυτην που εχεις ή που θελεις πριν το κανεις να σιγουρευτεις οτι εχεις backup των δεδομανων σου και οτι εχεις βρει και καταλαβει την διαδικασια (υπαρχει εδω στο φορουμ) αν ειναι θεμα software θα λυθει και αν δεν λυθει θα ειναι θεμα hardware

• Αληθώς Ανέστη ! Χρόνια Πολλά !

• Παράθεση από giannnis12: “Δεν χάνεται η ρύθμιση απλά δουλεύει χωρίς να την ενεργοποιήσεις ” ναι το φαντάστηκα, σωστός μια αλλη ερωτηση, μηπως ξερει καποιος τι ειναι και τι ακριβως κανει το xiaomi service firmware app (com.xiaomi.xmsf) ? παρατηρησα οτι μου τρωει πολυ μπαταρια και το απενεργοποιησα (αλλαξα την καταληξη του απο .apk σε .apkk) επισης δοκιμασα κι εβγαλα τον mi λογαριασμο μου και ξαναεβαλα και γενικα δειχνει να λειτουργει κανονικα το τηλεφωνο εως τωρα (υποψιν εχω μονιμα απενεργοποιημε…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Έτσι γράφει στο thread του. ” μπηκε κανονικα σε xiaomi.eu πρεπει να διαλεξουμε την eas version? με αυτον και ολους τους αλλους χανεται η ρυθμση για otg (σε miui)

• Παράθεση από levendis32: “λέει ότι framework is not installed όπως στη φωτογραφία που ανέβασα νωρίτερα ” Παράθεση από Kostas_kanal: “Το yafhka riru βάζεις ε; θέλει και reboot μέσω xposed manager για να δώσει δικαιώματα root.. ” η version magisk 2.4 δεχεται το xposed μονο αν εχεις τα νεοτερα αρχεια για το xposed ...αν εχεις παλαιοτερα αρχεια xposed τοτε θελει πρωτα να βαλεις παλαιοτερη εκδοση πχ εγω βαζω την magisk 19.3 και μετα βαζω το xposed και μετα την magisk 2.4 (απο πανω)

• Ταχύτητα κλείστρου 4 δευτερόλεπτα (για κάμερα s5k2l7 RN5, τέτοια πχ έχει το whyred global) Το δοκίμασα και λειτουργεί. Ίσως δεν είναι κάτι φοβερό αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιους. Προσοχή να κάνετε ότι λέει στο παρακάτω link (google translate το συγκεκριμένο post) όπου και το βρήκα και αν θέλετε να επαναφέρετε ή θα ξαναβάλετε το αρχείο που σώσατε ή θα ξαναφλασάρετε την ROM σας ή θα κάνετε TWRP restore το vendor backup που είχατε σώσει. 4pda.ru ____________________________________________…

• Θέμα με το WiFi

Μήνυμα

σε τετοιου ειδους προβληματα με το wifi εχει σημασια ακομη και το ποσα ψηφία ειναι το password τουε wifi rooter μας

• εφοσον εχεις σωσει ολα τα αρχεια σου σε πισι μια χαρα, εγω τα εχασα σχεδον ολα...(χαχα την εκανα την πατατα μου και τωρα δινω και συμβουλες, τεσπα) βεβαια με το clean flash fastboot rom και format εσωτερικου χωρου το κινητο ξανάνιωσε και η μπαταρια μου φαινεται (οσο γινεται δηλαδη, κατι κολληματα στα στατιστικα χρησης, στο 98% φορτισης κτλ που παρουσιαστηκαν τις προηγουμενες μερες εφυγαν) αν καταληξεις οτι η μονη λυση ειναι να κανεις ενα καθαρο στησιμο του κινητου απο την αρχη με καθαρη εγκαταστ…

• Παράθεση από NasDriver: “wipe data δεν κάνει η fastboot rom...η fastboot κάνει ολική διαγραφή και επανεγκατάσταση των partition. Ποια έχεις βάλει τώρα και σε ποια θες να πας ? ” εκανα αρκετες φορες flash fastboot διχως απωλεια δεδομενων αλλα μια φορα γινεται το κακο και φτανει τωρα οκ προχωραω, μετα την πατατα παω καλα, εβαλα μια fastboot dev αρχικα και θα βαλω την τελευταια dev, σ' ευχαριστω και παλι

• Παράθεση από NasDriver: “με fastboot rom χάνονται όλα. ακόμα και να επιλέξεις except storage δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει ” παντως αν εκανα format data δεν θα εχανα τον εσωτερικο χωρο, σωστα? αλλα εχασα την ψυχραιμια μου δυστυχως για να βαλω dev πρεπει να κανω flash fastboot dev? ειχα επιλεξει except data storage και μαλλον οπως ηταν εκει επανω ο καρσορας γυρισα καταλαθος τον τροχο του ποντικιου και πηγε except data ετσι εσβησε τον εσωτερικο, δεν λες παλι καλα που δεν το κλείδωσα ο ηλιθιος …

• Παράθεση από NasDriver: “δοκίμασες format data ? ” αστα τα σκ@τωσα, τα εσβησα ολα, ευχαριστω παντως για την απαντηση

• μια βοηθεια παρακαλω πολυ, ειχα θεματα οπως με το μικροφωνο και σκεφτηκα οτι ενα φλασαρισμα με fastboot μετα τις πολλες δοκιμες θα ηταν καλο εκανα flash την fastboot developer 9.9.3 διχως wipe data και τωρα οταν βαζω twrp δεν μπορω να δω τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο (δοκιμασα και orange fox) θελει κωδικο. υπαρχει λυση ? την πατησα?

• o extended kernel πολλά κολλήματα σε μένα (κάμερα, launcher) με xiaomi.eu rom, ίσως δεν κάνει για miui

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Κοιτα γενικά μέσο όρο με wi-fi σπίτι και φωτεινότητα 55% βγάζω 11 ώρες και κάτι.Με δεδομένα,wi-fi εκτός σπιτιού,τηλέφωνα,αναμονή κλπ βγάζω περίπου 8 ώρες και κάτι. ” Φαντάζομαι εννοείς sot και όχι συνολικό χρόνο, σωστά? Και αυτό το βλέπεις στο accoubattery? Συνολικά περίπου 1,5 μέρες?

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Λίγο παραπάνω ναι, αλλά όχι καμία τρελή διάφορα. ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλήθεια πόσο περίπου βγάζει η μπαταρία σου με μια μέση χρήση? Επίσης έβαλα το accoubattery αλλά θέλει μερικές μέρες για να δείξει υγεία μπαταρίας κι επειδή την πειράζω πολύ τώρα θα σταματήσω και θα δω μετά, πάντως σε κάποια φάση έδειξε 83% αλλά δεν είναι μάλλον σωστό όπως εξήγησα λόγω δοκιμών. Εσύ δοκίμασες να δεις όταν σου κλείνει το τφ από μπαταρία τι σου δείχνει αν το συνδέσεις κλειστό σ…

• @MIUI_ART ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό είναι το λογικό σκέφτομαι κι εγώ, απλά ρώτησα τον Κώστα διότι τον έχει δουλέψει τον συγκεκριμένο kernel (βέβαια ίσως εγώ έχω κι άλλα θέματα με την μπαταρία)