Καλημέρα, έχω το εξής θεμα: έχω αγορασμένο nova launcher και δεν μπορω να βρω τον τρόπο να αλλάξω τα icons σε αυτά που δίνει το theme που έχω κάνει apply. Καμία ιδέα κανείς? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Thanks για την απάντηση, αυτό που λες με ανησυχεί ακόμα περισσότερο ότι δε θα παίζει το restore... Την ξαναέβαλα από πάνω, το απόγευμα δοκιμή για backup και θα ενημερώσω. Κανένας άλλος που να έχει το ίδιο θέμα? Υ.Γ. προφανώς εννοούσα 3.0.2-1
Καλημέρα, χρησιμοποιώντας το TWRP 3.2.0-1 για το Kenzo, την ώρα του backup παίρνω πολλαπλά errors όπως το παρακάτω: Unable to locate '/ssd' partition for backup calculations Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος και παίρνει παρόμοια errors? Αν ναι, έχει δοκιμάσει Restore και να έπαιξε??
Καλημέρα, έβαλα το twrp for Kenzo version 3.0.2 που κυκλοφορεί και στην απόπειρα να κάνω backup μου έβγαλε κάποια errors, είχε κάνεις παρόμοια εμπειρία? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι με την τελευταία ελληνική stable 7.2.1.0 η μπαταρία δεν είναι τόσο καλά όπως με την προηγούμενη ελληνική stable 7.1.18.0 ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Καλησπέρα, γρήγορη ερωτηση: έχω stable ελληνική 7.1.18. Για να βάλω την τελευταία ελληνική stable με twrp πρέπει να κάνω wipe data, Calvin, cache? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παρέλαβα τη θήκη σήμερα, οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλες. Εφαρμόζει καλά, το λάστιχο πίσω βολεύει, τα κουμπιά πολύ καλα. Το μόνο θέμα ότι παχαίνει λίγο το κινητό σε όλες τις διαστάσεις σε σχέση με την σιλικονάτη που δίνει το Vickmall. Εμένα δεν με πειράζει, άλλον μπορεί να τον ενοχλεί.
Καλή επιτυχία! Original XIAOMI Portable MINI Wireless Bluetooth 4.0 Hands-free Call Speaker Support Mirco SD Card and AUX Audio Line online - coolicool
Καλησπέρα, προσπαθώντας να ξεκλειδώσω τον bootloader δυστυχώς παίρνω error can't verify device στο 50%. Νομίζω δεν είμαι ο μόνος και δεν νομίζω ότι έκανα και κάτι λάθος (έκανα sign in κανονικά, στο unlock tool έλεγε τον λογαριασμό που έχω στην Xiaomi και για τον οποίο έχω πάρει SMS, το κινητό το είδε μια και είχα κάνει τη διαδικασία με το adb reboot bootloader και ήμουν στην οθόνη fastboot). Νομίζω δεν είμαι ο μόνος...
Καλησπέρα και από εμένα, έχω το κινητό εδώ και κάποιες μέρες. Ελπίζω να κάνετε τον κόπο να γράψετε τις οδηγίες και για άσχετους σαν εμένα... Προς το 0αρον δεν μπορώ ούτε το mi app του pc να το κάνω να δει το κινητό, ποιους drivers πρέπει να βάλω? Το έχει κάνει κανείς? Windows 7 εχω Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk