Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
Παράθεση από Tziastas: “Καλησπέρα και από εμένα. Πρίν 2 ημέρες παρέλαβα κι εγώ το mi9 lite μου, έκανε αυτόματα την αναβάθμιση σε miui 11 και προσπαθώ να το προσαρμόσω στη δική μου χρήση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μπορώ να βλέπω ειδοποιήσεις (κυρίως για αναπάντητες κλήσεις και messenger) στην οθόνη του κινητού όταν αυτή είναι σβηστή (μιας και το notification lamp είναι στην πλάτη του κινητού, αλλά εγώ προτιμώ να το ακουμπάω στο τραπέζι με την οθόνη στο επάνω μέρος). Επέλεξα στο …
-
Παράθεση από amavroudis: “Και στο polaris έτσι είναι. Don't worry. ” Δικιο έχεις. Απλά χάσαμε ένα κεραυνο Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από karivasilis: “Καλησπερα. Σε Mi 9 lite Ξαναγύρισα σε dev από stable για να τσεκαρω ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν είναι ίδια. Στην dev έχει μια λειτουργία στο βίντεο έξτρα από την stable. Απλά να ρωτήσω λίγο Έχει αλλάξει κάτι με τα εικονίδια στην φόρτιση??? Παλιά έβγαζε δύο κεραυνούς στην μπάρα τώρα βγάζει μόνο έναν. Ενώ στο κλείδωμα γράφει γρηγορη φόρτιση ” H dev γενικα εχει αρκετα πραγματα που δεν τα εχει η stable οποτε ναι μην σου φαινονται περιεργες αυτες οι…
-
Καλησπερα. Σε Mi 9 lite Ξαναγύρισα σε dev από stable για να τσεκαρω ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν είναι ίδια. Στην dev έχει μια λειτουργία στο βίντεο έξτρα από την stable. Απλά να ρωτήσω λίγο Έχει αλλάξει κάτι με τα εικονίδια στην φόρτιση??? Παλιά έβγαζε δύο κεραυνούς στην μπάρα τώρα βγάζει μόνο έναν. Ενώ στο κλείδωμα γράφει γρηγορη φόρτιση
-
Η stable με την dev έχουν διαφορά στην κάμερα. Είχε η, dev κάτι κολπάκια κάτι εφέ που έκανες σαν βιντεακι (μπρος πίσω ανάλογα το τι θέμα έβαζες) Στην stable δεν μπορώ να το βρω
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από lost2: “Υ.Γ.2 ΜΕ το που τελειώνει το κατέβασμα της νέας αναβάθμισης βγάζει σφάλμα το MD5 SUM δεν τεριαζει ” Το ίδιο κάνει και σε μένα.Αλλά απ' ότι είδα είναι 11.3.4 ίδια με αυτή που έχω περασμένη άρα τι αναβάθμιση να γίνει; Θα το δουν τα παιδιά. Μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε. ” Και σε εμένα το έκανε. Δεν κατέβηκε σωστά. Την κατέβασα χειροκινητα
-
Καλησπέρα Σε mi9 lite στην λειτουργία αργής κίνησης Υπάρχει μεγάλο τρεμοπαιγμα εκτός στην χαμηλή ρύθμιση. Δεν το έκανε αυτό με την προηγούμενη 0
-
Καλησπερα Σε mi9 lite Μου βγάζει σφάλμα λήψεις από τον updater Στην ειδοπηση TO MD5 Sum δεν ταιριαζει
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
karivasilis - - Mi Band
ΜήνυμαΜα unzip κάνω. Και το αρχείο που βγαίνει δεν είναι apk. Ένας φάκελος που έχει πολλά αρχεία μέσα. Λύθηκε οκ Απλά ηθελε μεταονομασια
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
karivasilis - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπερα Κατεβάζω το zip για το 3 αλλά δεν μου το τρέχει σαν πακέτο. Ανοίγει σαν φακελος
-
Συγνωμη το αμελησα Ναι το mi9 lite Βρίσκει την αναβάθμιση αλλά όταν πατάς να την κατεβάσει λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη
-
Κατεβάζω το αρχείο από τον σύνδεσμο γιατί μέσω update μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένη. Κάνω εγκατάσταση μέσω twrp η από την αναβάθμιση πακέτου του updater? Θέλει faxtory reset η περνάω όπως ειναι
-
Την πέρασα σε mi9lite. Ολα καλά απλά ένα θέματακι. Μου βγάζει αναβάθμιση όταν πατάω να κατεβάσω το αρχείο μου λέει ότι είναι ενημερωμένο.
-
Για το pyxis έβγαλε 10αρα η xiaomi νομιζω
-
Φωτεινότητα
ΜήνυμαΠέρασα την stable για πρώτη φορά. Δεν έκανα αναβάθμιση πρώτη εγκατάσταση ήταν. Βγήκα στο φως και η φωτεινότητα πήρε τον ελεγχο Έβαλα μια από xda και δουλεύει σωστά σε αυτό το κομμάτι.
-
Φωτεινότητα
ΜήνυμαΝαι. Χτες είχε ήλιο μόλις ξεκλειδώνετε τοντηληταν χαμηλωμένη. Μετά από δευτερόλεπτα ανεβενε μόνη της
-
Φωτεινότητα
ΜήνυμαΈχει κανείς θέμα με την φωτεινότητα Κάνει ότι θέλει σε συνθήκες με φως Μία χαμηλώνει μια αυξάνετε μόνη της
-
Φωτεινότητα
ΜήνυμαΚαλησπερα Εχει κάνεις θέμα με την φωτεινότητα? Σε αρκετό φως κάνει ότι θέλει Μι; χαμηλώνει μια αυξάνετε. Σε ξεκλείδωμα αρχίζει με λίγο και αυξάνετε μετα. Η αυτόματη ειναι απενεργοποιημενη