Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.
-
Ερωτησουλα. Έβαλα μέσω άρωμα την κάμερα την original. Μπορώ να βάλω της goοgle για δοκιμή χωρίς να κάνω install όλη την ρομ.??? Δηλαδή να κάνω τροποποίηση από την άρωμα στην αρχή??
-
ευχαριστω οποτε να βαλω την νεα οσο για τα νουμερα των εκδοσεω τα γνωριζω με τις ημερονηνιες.με μπερδεψε το 10 στο τελος και καθως οτι υπαρχουν δυο νηματα διαφορετικα.
-
χαθηκα λιγο καθως νεος στα xiaomi πια η διαφορα με αυτην παιδια? αυτο με τα νουμερα με εχει μπερδεψει αρκετα Screenshot by Lightshot
-
Συγχαρητήρια τίποτα άλλο στα παιδια... Εκτός το κόλλημα που τρώει στο φλασαρισμα στο mi5 ίσως το μόνο θεμα Δεν ανοίγει η ενημέρωση στις ρυθμίσεις Ομορφιά σκέτη ειναι Πια stable..... 1
-
Καλημέρα Μια ερώτηση από μένα Εχω ένα mi5 32gb όπως είναι γνωστό ο επεξεργαστής είναι χαμηλομενος από τα μεγάλα αδέλφια του. (Καθότι δοκίμασα άλλες ρομ με ξεκλειδωτο το κερνελ ,άλλους κερνελ επάνω στην ελληνική ρομ) Είδα ότι η ρομ είναι μια για κάθε έκδοση του mi5.δηλαδη ένας κάτοχος standard και prime βάζουν την ίδια ακριβώς ρομ Πριν τώρα στην ερώτηση. Αφού βάζουν την ίδια ρομ.γιατι πχ εξακολουθεί η cpu να έχει άλλες τιμές? Γιατί πχ το μικρό δεν υπερχρονιζετε η το αντιθετο το μεγάλο να γίνει μι…
-
Ερώτηση για τον kernel
ΜήνυμαΚαλημέρα Μια ερώτηση από μένα Εχω ένα mi5 32gb όπως είναι γνωστό ο επεξεργαστής είναι χαμηλομενος από τα μεγάλα αδέλφια του. (Καθότι δοκίμασα άλλες ρομ με ξεκλειδωτο το κερνελ ,άλλους κερνελ επάνω στην ελληνική ρομ) Είδα ότι η ρομ είναι μια για κάθε έκδοση του mi5.δηλαδη ένας κάτοχος standard και prime βάζουν την ίδια ακριβώς ρομ Πριν τώρα στην ερώτηση. Αφού βάζουν την ίδια ρομ.γιατι πχ εξακολουθεί η cpu να έχει άλλες τιμές? Γιατί πχ το μικρό δεν υπερχρονιζετε η το αντιθετο το μεγάλο να γίνει μι…
-
καλησπερα αν και δεν ειμι προγραμματιστης αλλα πολυ απαιτητηικος χρηστης με εκαντοταδες φλασαρισματα πανω σε adroind ειπα να δοκιμασω και εγω την ρομ ωστε αν μπορω να βοηθησω και εγω εστω και λιγο υστερα απο δυο αποτηχεμενες προσπαθειες καταφερα να την περασω δυο φορες κολησε στην εγκατασταση περιπου στο 100% και αναγκαστικα εκανα force restart ως τωρα δουλευει πολυ καλα αν και θα ηθελα να υπηχε και το το face unlock (επεφτε γελιο με τα παιδια που ανοιγε μονο σε μενα και η γυναικα τα ειοχε παρει…
-
Παράθεση από Readiness: “Παράθεση από karivasilis: “Πολύ καλή η rom το μόνο θέματα κι για μένα ότι αφαιρέθηκε η διάταξη της οθόνης Πχ 5χ6 κτλ ” Αμα πας απο settings/home screen & recents/ Home screen layout θα τις βρεις αυτες τις επιλογες,που δεν βγαινουν απευθειας απο το pop up settings του home screen. ” Παράθεση από gkalen: “Οι διατάξεις οθόνης 4χ5 , 4χ6 , 5χ5 και 5χ6 βρίσκονται στις ρυθμίσεις/Αρχική οθόνη και πρόσφατα/Διάταξη αρχικης οθόνης/ ... Για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται σε όλες τις συ…
-
Όσο αφορα τα θεματα Θα είδατε ότι απουσιάζει το εικονίδιο Η λύση Στην αρχική ρύθμιση βάλτε σαν γλώσσα την Ινδονησία και μετά σαν επιλογή χώρας την Ινδία. Τελειώσατε την εγκατάσταση και το εικονίδιο από τα θεματα θα υπάρχει στην αρχική οθόνη. Βάλτε το θέμα που σας αρέσει και ύστερα πάτε στις ρυθμισεις γλώσσας και απλά αλλάξτε στα ελληνικά την γλώσσα και την περιοχή στην Ελλάδα. Το θέμα θα παραμείνη αλλά το εικονίδιο θα εξαφανιστεί.
-
Καλησπέρα Έχει καταργηθεί η σύμπτυξη των ειδοποιήσεων ή εγώ δεν μπορώ να βρω την επιλογη.??? Πολύ καλή η rom το μόνο θέματα κι για μένα ότι αφαιρέθηκε η διάταξη της οθόνης Πχ 5χ6 κτλ
-
καλησπερα μια ερωτηση μονο ο κερνελ εχει επαναφερει το underclock που εχει υποστει το mi5,η εξακολουθει ονα δουλευει χαμηλα ? Μολις την πέρασα.δουλευει όμορφα αλλά θα πάω για άλλον κερνελ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651