Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 297.
-
Moυ γραφει μεσα στο τηλεφωνο οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ηδη... αλλά δεν μπορω να το επιβεβαιωσω και με τον τροπο που ελεγχουμε απο δω μεσα με το λινκ που δωσατε διοτι προσπαθω να συνδεσω το Mi9 με το PC μεσω του PC Suite και δεν βρισκει τη συσκευη....υπαρχει αλλο προγραμμα συνδεσης PC με Mi9?
-
Eρωτηση σχετικα με Mi9 China version.Αγορασα χθες ενα Μι9 και εχει πανω την ΜIUI Global 12.0.2 Stable.Με τον ελεγχο του ΙΜΕΙ βγαζει τα παρακατω.Τι πρεπει να κανω για να περασω την ROM απο το Φορουμ?Λογικα ο bootloader ειναι ηδη ξεκλειδωτος οπως το βλεπω,σωστα?Συνδεω το κινητο με τον δικο μου Mi account που ειχα για το προηγουμενο Χiaomi που ειχα(Redmi Note 4X)? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68565/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68566/
-
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα σχετικο να ρωτησω εδω κι οποιος γνωριζει βοηθαει. Θελω να περασω Επαφες απο τη SIM card στο Gmail λογαριασμο μου στο PC.Εκανα εξαγωγη επαφων απο την SIM στο τηλεφωνο αλλά οταν κανω συγχρονισμο επαφων τηλεφωνου και Gmail ΔΕΝ περνανε στο Gmail...Στο τηλ.(ενα Xiaomi Note 4)φαινονται ως "επαφη SIM"...Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ;
-
Αντοχή Mi5
ΜήνυμαΟκ Γιωργο σε ευχαριστω το ψαχνω και αυτο
-
Αντοχή Mi5
ΜήνυμαΔιαβασα κι αλλα σχετικα νηματα με το θεμα,εδω στο φορουμ. Ανησυχια ανευ λογου κ ουσιας... Παμε για ερευνα αγορας λοιπον γιατι καιρο το ζαχαρωνω και νομιζω ηρθε η στιγμη να το "χουφτωσω"
-
Αντοχή Mi5
ΜήνυμαΑρα παιδια λετε καλυτερα μια θηκουλα γιατι ειναι ευαισθητη η γυαλινη πλατη...?
-
Αντοχή Mi5
ΜήνυμαΟχι Γιωργο @spideman3 δεν διαβασα για θραυση Mi5 καπου.Προβληματισμος μου ειναι λογω τού οτι διαβαζω για γυαλινη πλατη.Εχει ευαισθησια εσυ που το εχεις;Χρησιμοποιεις καποια θηκη;με γρατζουνιες ή φθορες εχει ευισθησια συγκριτικα με καποια μεταλλικη ή πλαστικη πλατη αλλων κινητων;
-
Αντοχή Mi5
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια,εκανα μια μικρη αναζητηση αλλά δεν βρηκα κατι να βοηθησει σχετικα γι'αυτο και ρωταω εδω.Σκεφτομαι σοβαρα να παρω ενα Mi5.Πανεμορφο τηλεφωνο,περα απο τις κριτικες ολων σας και εδω και γενικοτερα στο διαδικτυο οσον αφορα τις δινατοτητες της συσκευης!Ενας προβληματισμος μου ειναι κατα ποσο εχει αντοχες σε χτυπηματα ή καποια μικροπτωση γιατι διαβαζω οτι και η "πλατη" της συσκευης ειναι γυαλινη. Αντεχει ή με το παραμικρο...κλαίμε τη συσκευη;Να πω την αληθεια ειναι τοσο ωραια συσκευη …
-
Στο Mi4 εβαλα την τελευταια 8.1.3.0 και κανει καποιες επανεκιννησεις μονο του ενω ειδα και στο PlayStore οτι κανει κουλά στην πληκτρολογηση-δουλευει λες και πατιουνται κουμπια μονα τους... ...2η μερα σημερα στην νεα ROM...
-
Συγχαρητηρια στην Ομαδα...Εχουμε δυναμη λεμε... mAthosalas +1 vote
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από adekastos: “Έχεις twrp η mi-recovery? Αν έχεις την έκδοση twrp που είχε ή stable που είχες τότε πρέπει να περάσεις μέσα από το twrp την τελευταία που είναι η 2.8.7 και μετά να flashαρεις την ρομ μέσα από το twrp αφού έχουν προηγηθεί wipe davlin,cache,data(factory reset κοινώς). Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Tωρα βλεπω εχει την twrp 2.8.2.0 .Aρα λες πρεπει να περασω μεσω της recovery mode την τελευταια twrp 2…
-
Παράθεση από adekastos: “Έχεις twrp η mi-recovery? Αν έχεις την έκδοση twrp που είχε ή stable που είχες τότε πρέπει να περάσεις μέσα από το twrp την τελευταία που είναι η 2.8.7 και μετά να flashαρεις την ρομ μέσα από το twrp αφού έχουν προηγηθεί wipe davlin,cache,data(factory reset κοινώς). Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Tωρα βλεπω εχει την twrp 2.8.2.0 .Aρα λες πρεπει να περασω μεσω της recovery mode την τελευταια twrp 2.8.7 και μετα παλι μεσω αυτης να φλασαρω την ROM…
-
Tην ROM την ξεζιπαρουμε στο PC κ περναμε το φακελο οπως ειναι στο κινητο;Μετονομαζοντας σε update;
-
Παράθεση από Souits: “Σου είπα και ποιο πάνω FACTORY RESET........ ” Μπαινω σε recovery mode με τα πληκτρα Vol down και Power,επιλεγω recovery mode με Volume Up και στο μενου που βγαινει μετα παταω Wipe.κανει factory reset και...με ξαναβγαζει στην ιδια μαυρη οθονη με το λογοτυπο της Mi... Κανω κατι λαθος ;
-
Παράθεση από gkalen: “@mAthosalas Βοηθά λίγο , σε ποια συσκευή , με ποια ρομ ήσουν και ποια πηγές να περασεις και πώς την περασες ?????? Η αν έχεις κάνει factory reset τότε θέλει κάνα δεκάλεπτο ν'ανοιξει .. ” Συσκευη ενα Xiaomi Note 1W ειχε απο το 2ο/15 την Stable40-GTV 5.2.10 και προσπαθησα να περασω αναβαθμιση την V8 GTV 6.11.17...Πηγα χειροκινητα με επιλογη απο αναβαθμιση(το πληκτρο με τις 3 παυλες κατω αριστερα) πακετου αναβαθμισης,επελεξα τη νεα ROM αλλά οταν εκανα reboot στο τελος βλεπω τω…
-
Κατι λαθος εκαμα και βλεπω τωρα μια μαυρη οθονη με το λογοτυπο MI(και απο κατω mi.com)...Τωρα???