Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 181.

• δυστυχως ουτε αυτο γινοταν γιατι αναγνωριζε το κινητο σαν id-1 και φυσικα το προβλημα ηταν τα win10. ενω απενεργοποιησα ψηφιακες υπογραφες drivers κτλ.. δεν γινοταν τπτ.. αγανακτησα και εκανα την διαδικασια στο laptop τελικα με windows 7 και ολα λυθηκαν και εγιναν με την πρωτη!!! τελος καλο ολα καλα τοπ κινητο σταλθηκε στον πωλητη για επιβεβαιωση και μαλλον αντικατασταση. και αν μπορεσω θα το αντικαστησω με το PRO ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση!

• παιδες καλησπερα. εχω το ενλογω κινητο. το εχω ξεκλειδωσει αλλα επειδη εχει προβλημα στο ακουστικο του το στελνω πισω για αντικατασταση το εχω 3 μηνες. προσπαθω να το ξανακλειδωσω με fastboot clean all and lock αλλα μου βγαζει σφαλμα.. στο id -1 παραθετω φωτο.. καμια λυση τι μπορει να φταει?

• χμμ.. αυτο δεν το σκεφτηκα..οκκκ εχεις δικιο ξεκλειδωνω..

• ενταξει αφου εγινε την πρωτη φορα unlock δεν θα ειναι ξανα προβλημα να το ξεκλειδωσω ενα κλικ ειναι.. οταν βγει xtrv τοτε ναι παω σε unlock twrp και παραμενω ετσι. εως τοτε ομως.. official δυστυχως.

• μπαααα δυστυχωςς δεν υπαρχει ακομα xtrv.. οκ η δουλεια εγινε μπηκε ευρωπαικη ρομ και περιμενω να μπουταρει. με κλειδωμενο bootloader. ναι μονο με twrp περναω custom rom. ευχαριστω!!!

• ωραια κατεβαζω ηδη και ξεκιναω.. απορια 1: γιατι να πατησω μονο clean all και οχι clean all and lock?? απορια 2: μηπως υπαρχει dev rom xtrv να βαλω πανω?? ευχαριστω και παλι.

• καλησπερα και απο μενα παιδες! εχω το redmi note 9s και αποφασισα να το κανω unlock. ok εγινε.. θελω να βαλω απο internasional την european. εχω κατεβασει κανονικα την απαραιτητη fastboot rom αλλα δεν βρισκω να κατεβασω το flashing tool.. βγαζει error η σελιδα τους. καμια ιδεα?? ευχαριστω.

• Redmi Note 8 Pro bricked

ecsalos - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Καλημερα παιδες! Εγω παλι μετα απο μια εβδομαδα χρησης το πουλησα και ησυχασα. Τωρα ειμαι με το redmi note 9s. Σαφως καλυτερο και πιο γρήγορο θα ελεγα. Δεν λεω καλή η υδροψυξη του 8 με τον mediatek.. Αλλα σαν το snapdragon δεν ειναι. Αυταα... Καλη επιτυχια στον φιλο παραπανω που δεν του ανοιγει.

Μήνυμα

Χαχαχα 168 ωρες μονο..!?!?! Waiting......

Μήνυμα

Θα το προσπαθησω σημερα.. Και θα δουμε τι θα γινει...

Μήνυμα

Εγω τωρα εχω αυτητην εκδοση και θελω να παω στην ευρωπαικη. Πρεπει να κανω και unlock bootloader και να φλασαρω με miflash?

Μήνυμα

ουπς!! δηλ μαπα το καρπουζι με λιγα λογια?? τζαμπα η αγορα? η απλα περιμενουμε μηπως και υπαρξει υποστηριξη στο μελλον??

Μήνυμα

καλησπερα παιδες! εχω καιρο να φανω στην παρεα. προσφατα αγορασα και εγω το εν λογω κινητο. και επειδη δεν βρηκα το σωστο τοπικ να γραψω ειπα να ποσταρω εδω. εαν υπαρχει πειτε μου.. απορια.. ποια η διαφορα μεταξυ global stable kai european stable? εχω την global και θελω να παω σε europe. να το κανω η καμια η διαφορα?? ευχαριστω εκ των προτερων!

• οκ! επιτελους βγηκε global stable 9.2.4.0 τωρα κατεβαζω fastboot για την πρωτη δοκιμη!!

• ολα οκ!!! για αλλη μια φορα τα παιδια στο foroum "εγραψαν" με την πολυτιμη και αμεση βοηθεια τους! thnx!!!

• @intheend ευχαριστω φιλαρακο!! καναμε αυτο που ειπες και ανοιξε κανονικοτατα!!! απλα πραγματα!! χαχαχαχα ειμαι μαζι με @arkoydiaris ολα καλα ανεβαζω ss σε 5'

• hello again!! εδω και παλι παιδες.. ολα καλα με το ξεκλειδωμα και με περασμα TWRP, μολις εγκαθιστα XTRV V9 7.10.26 σε 5' επανερχομαι!

• εχω κατεβασει την dev αλλα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω ακομα λογω δουλειας... μολις σχολασα απο τις 5 το πρωι!!!! οποτε μαλλον σκ θα ασχοληθω και θα σας ενημερωσω εννοειται!

• καλημερα και απο μενα παιδες! ειχα την global stable 8.5.7.0 ξεκλειδωσα, περασα twrp 3.1.1-1_miui_hellas και καπακι εβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_arΩma_7.10.19 μολις ανοιξε και setαρω.. παντως ολοι οι οδηγοι ειναι κατατοπιστηκοτατοι! μπραβο σας παιδια!

• τωρα με εστειλες! οκ το σημειωνω και παω για developer rom!! thnx!!!!!!!