Redmi Note 8 Pro bricked
-
-
Γεια σας καλή χρονιά χρόνια πολλά εχθές επιτέλους επανήλθε το κινητό και φυσικά είχα δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.Τελικα μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι χρειάζεται επαγγελματικό authority code. Πήγα στον επίσημο reseller infoquest αλλά το κινητό είναι από Σκρουτζ οπότε δεν το δέχτηκαν. Επαναφορά με 20€ οποίος το αγόρασε από εκεί. Ψαχνω στο inrernet βρίσκω στο YouTube ένα τύπο από Ρωσία επανέφερε το κινητό σε 10 λεπτά χρέωση 28€. Το κινητό ήταν hardbrick δηλ άναβε μόνο το λεντ φόρτισης. Παρακαλω εάν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο του η διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μου.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Custom rom πέρασες; Η κράτησες την official που είχε;
-
Ο/H Pavlos123 έγραψε:
Γεια σας καλή χρονιά χρόνια πολλά εχθές επιτέλους επανήλθε το κινητό και φυσικά είχα δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.Τελικα μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι χρειάζεται επαγγελματικό authority code. Πήγα στον επίσημο reseller infoquest αλλά το κινητό είναι από Σκρουτζ οπότε δεν το δέχτηκαν. Επαναφορά με 20€ οποίος το αγόρασε από εκεί. Ψαχνω στο inrernet βρίσκω στο YouTube ένα τύπο από Ρωσία επανέφερε το κινητό σε 10 λεπτά χρέωση 28€. Το κινητό ήταν hardbrick δηλ άναβε μόνο το λεντ φόρτισης. Παρακαλω εάν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο του η διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μου.
Σε άλλες περιπτώσεις όταν άδειασε η μπαταρία επανήλθαν μόνα τους -
καλη χρονια. φιλε πολλα ειναι τα λεφτα. ξερω καποιον με 17 ευρω περιπου
-
-
καλησπερα παιδες! εχω καιρο να φανω στην παρεα.
προσφατα αγορασα και εγω το εν λογω κινητο. και επειδη δεν βρηκα το σωστο τοπικ να γραψω ειπα να ποσταρω εδω.
εαν υπαρχει πειτε μου..
απορια.. ποια η διαφορα μεταξυ global stable kai european stable?
εχω την global και θελω να παω σε europe. να το κανω η καμια η διαφορα??
ευχαριστω εκ των προτερων!Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
Δεν υποστηρίζεται το κινητό, ούτε από εδώ το σάιτ, ούτε από Xiaomi.eu.
Το λογισμικό είναι προ μηνών, δεν κάνουν ενημέρωση λογισμικού). -
ουπς!! δηλ μαπα το καρπουζι με λιγα λογια?? τζαμπα η αγορα?
η απλα περιμενουμε μηπως και υπαρξει υποστηριξη στο μελλον??Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
Ο/H ecsalos έγραψε:
.. ποια η διαφορα μεταξυ global stable kai european stable?
εχω την global και θελω να παω σε europe. να το κανω η καμια η διαφορα??
Η eea έχει απλά τις restrictions της προστασίας προσωπικών δεδομένων και δε θα δεις άλλη διαφορά.
Μη το πολύ πειράζεις... Δεν είναι ακόμα για τέτοια... -
Ο/H ecsalos έγραψε:
ουπς!! δηλ μαπα το καρπουζι με λιγα λογια?? τζαμπα η αγορα?
η απλα περιμενουμε μηπως και υπαρξει υποστηριξη στο μελλον??
Οι official rom έχουν κανονικά αναβαθμίσεις -
δυο φορες κολλησε, μπρικ, και ευτυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, εμπαινε σε fastboot mode, και ετσι το φλασαρα fastboot rom . φυσικα εχω ξεκλειδωσει bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα