Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 181.
-
Παράθεση από g7maks: “το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο? Έχει παραγγείλει κανείς? ” καλημερα και απο μενα παιδες! γιατι να δωσεις 180 ευρωπουλα φιλε μου για να παραγγειλεις απο ενα site που δεν γνωριζεις αν ειναι αξιοπιστο ενω υπαρχουν στην ελληνικη αγορα (skroutz) μαγαζια που θα το παρεις, αντε και κανα 15-20 παραπανω.. εγω θα ελεγα να κοιταξεις αυτην την επιλογη.. τουλαχιστον θα εχεις αμεση ανταποκριση σε περιπτωση εγγυησης.
-
καλησπερα και απο μενα παιδες! ναι φιλε μου @anexitilos το ιδιο προβλημα και εγω με windows 10 64bit.. στην μετονομασια αργει λιγο.. κολαει ο browser (δεν ανταποκρινετε) για λιγα δευτερολεπτα αλλα μετα ειναι οκ το κανει κανονικα ειτε μετονομασια ειτε διαγραφη, μετακινηση.. φταινε 100% τα windows.. 10αρια ειναι αυτα.. καινουρια ειναι.. εγω για δοκιμη τα εβαλα πριν 3 μερουλες να τα δοκιμασω, με βλεπω ξανα φορματ και 7αρια δαγκωτο.. δεν γ@μιετε..
-
καλημερα και απο μενα παιδες! δεν ξερω για αθηνα η θεσσαλονικη, παντως εδω επαρχια, δυτικη μακεδονια και συγκεκριμενα κοζανη, η wind ουτε καν 3G δεν πιανει.. ποσο μαλλον 4G..!! το προβλημα υπαρχει εδω και 3-4 χρονια απο οταν πρωτο ηρθε το 4G της cosmote/vodafone εχει μεινει πολυ πισω η wind στο συγκεκριμενο θεμα και φυσικα οταν πας σε καταστημα να ρωτησεις για αυτο, σου λενε οτι ειναι στην αμεση προτεραιοτητα τους να αναβαθμιστουν οι γραμμες τους.. τι να πω.. ουτε καν σημα δεν εχει ακομα και μεσ…
-
δες αν εχεις καμια εφαρμογη που σου προξενει το προβλημα, αλλιως κανε καμια αλλαγη στα θεματα που λεμε μηπως και φταιει κατι απο εκει. αν οχι και παλι, μηπως εβαλες κανενα τζαμακι προστασιας και δεν εκατσε καλα πανω στον αισθητηρα? (σκουπιδακι) αν οχι και παλι, τοτε θα μας βοηθησει κανας πιο ειδικος επι του θεματος!
-
Παράθεση από FeatherBrain: “γιατί με το νύχι δουλειά δεν γίνεται και δεν βρίσκω κάτι άλλο. ” καλημερα φιλαρακο! αντι να ψαχνεις για ειδικο εργαλειακι.. δεν πας να παρεις μια πενα (απο αυτες που γρατζουναμε τις κιθαρες) κανει πολυ καλη δουλεια και δεν αφηνει κανενα σημαδι. εγω προσωπικα με τετοιες ανοιγω οποιαδηποτε συσκευη. tip.. για κινητο θα χρειαστεις μαλακη πενα.. ρωτα απο εκει που θα πας να την αγορασεις.. δεν κανει πολυ κανα ευρωλακι το πολυ.. εκτος αν ζητησεις την πενα του Iommi. εκει θα …
-
παντως συγκριτικα με το meizu m3 note ενος φιλου που ειναι σχετικα ιδια τηλεφωνα, το meizu "χτυπησε" 43000 περιπου εναντι 79000 του δικου μου.. τωρα περιμενω ενος αλλου φιλου να ερθει να συγκρινουμε το iman Victor 4ram να δουμε τι "ψωμακι" θα του ταισω και αυτον.. παντως απο οτι καταλαβα παιζει μεγαλο ρολο και τι ROM φοραει για το Antutu.. ή κανω λαθος?
-
+1 και απο μενα ecsalos χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!!