Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 181.

• οκ τελικα ειχε ξεκλειδωτο bl βαλαμε TWRP και μετα μπουμπουνισαμε την ελληνικη XTRV και φυσαει!!

• καλησπερα και χρονια πολλα σε ολα τα παιδια! εχω στα χερια μου αυτην την στιγμη το redmi note 3 MTK (hennessy) του φιλου @giannis33 εχει unofficial και θελει να βαλει official dev china για να ξεκλειδωσει. εκτος απο αυτον τον οδηγο (που δεν αμφιβαλω οτι δουλευει) δεν γινετε και με αλλον τροπο?? ευχαριστω!!

• yes yes.. αλλα εχω φαει και εγω πολλα γιαπρακια.. οποτε περιμενε να απαντησει και κανενας νηστικος!!

• μπορει να μην το χρησιμοποιουν πολλοι το sms αλλα υπαρχουν και καποιοι (αρχαιους θα μας πουν), που στην δουλεια τους δεν εχουν ιντερνετ, ουτε χρονο να μιλησουν γιατι τους βλεπουν "ματια" , οποτε μια υποτυπωδες επικοινωνια, ειναι τα sms δεν εχω λογο να πω οχι φυσικα και ναι!! και φυσικα χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες!

• Παράθεση από Krasdimi: “Είναι bug ” bug reporter??? χεχεχε πλακιτσα κανω!! την καλησπερα μου και χρονια πολλα σε ολους παιδες!!

• καλησπερα παιδες !! στο welcome stores κοζανης.... * Διαστάσεις (ΠΧΥΧΒ) mm * 76 x 152,5,3 x 8,65 * Βάρος (gr) * 167 * Εγγύηση κατασκευαστή * 2 έτη επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας. * Site κατασκευαστή * http://www.xiaomi-greece.gr/ καποιοι το πηραν χαμπαρι με τις διαστασεις και το διορθωσαν.. επιτελους...! αλλα μου αρεσει το site κατασκευαστη.. α0χ0αχ0αχα0χαχαχα0

• καλησπερα φιλαρακο, καποιες εφαρμογες σου ζητανε την αδεια για χρηση δεδομενων.. ακομα και το calculator (επειδη εχει και συνναλαγμα μεσα στη ιδια εφαρμογη, ζηταει χρηση δεδομενων για να παρει τις νεες τιμες συναλλαγματος) εσυ απαρ ολα αυτα μπορεις να απενεργοποιησεις αυτην την αδεια ωστε να μην σου τρωει τα δεδομενα. αυτο γινετε σε ολες τις εφαρμογες μεσα απο την "ασφαλεια" του κινητου σου.

• δεν το επιασα αυτο... δεν μπορει π.χ. να φερει το Kenzo με official global?? η οπως το εφερνε καποια στιγμη το e-shop με official global αλλα τονιζε οτι θα ειναι στην αγγλικη γλωσσα.

• και οπως με τις θηκες που δεν ταιριαζουν, ετσι και με τα προστατευτικα τζαμακια, που θα παραγγειλει καποιος χρηστης θα διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει "γαντι" και θα απογοητευτει.. αυτο θα επρεπε με καποιο τροπο να το λεει στον κοτσοβολο, γιατι αν το ηξερε καποιος υποψηφιος αγοραστης δεν θα το επερνε απο τον κωτσοβολο αλλα απο καπου αλλου τελος παντων..!! και να φανταστω και λιγοτερες επιλογες απο rom..??

• καλησπερα και απο μενα παιδες! διαβαζα τα προηγουμενα. σχετικα με το redmi note 3 του Κωτσοβολου οι διαστασεις ειναι οι εξης: Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 150 x 76 x 8.65 ετσι οπως το παρουσιαζουν ειναι το Kenzo.. ? αλλα δεν λεει πουθενα για "pro" τι γινετε τελικα??? ο υποψηφιος αγοραστης θα πρεπει να κοιταξει στο κουτι του προσεκτικα, (στην κατω πλευρα) πριν παει ταμειο, να αναγραφει π.χ. τον κωδικο 2015112 οπου αυτο σημαινει οτι εινια το Kenzo.. αν γραφει 2015161 τοτε ειναι σιγουρα Kate... τω…

• Παράθεση από geoanto555: “τι τραγούσια ” αλλος πινει αλλος μεθαει..... χιχιχι!!

• παντως με το ουισκακι μαθαινω πιο ευκολα απο οτι νηφαλιος!! θα σας καληνυχτισω ομως καπου εδω, και αυριο παλι τη ιδια ωρα να δοκιμασω και αυτο (αυτο θα πει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) ciao!!

• χαιντε... αλλο 1.5 γιγα.. αλλο ενα ποτηρακι.....

• ok ξεκλειδωτος ειναι ακομα!! δοκιμαζω με miflash το βλεπει κανονικα, αλλα δεν με παιρνει το ζιπ αρχειο μεσα.. μηπως παιρνει μονο tga??

• Παράθεση από geoanto555: “Αν το κάνεις με το κανονικο twrp θα έχεις ένα πολυ ωραίο bootloop ” με το κανονικο εννοεις αυτο που εχω τωρα.. δηλ για να επιστρεψει στην αρχικη του κατασταση +TWRP θελει το τροποποιημενο.. για να επιστρεψει παλι στην αρχικη κατασταση εστω με το μανισιο που εχει για recovery πως?? οπως λεει και ο @makis1024 Με mi flash και ξεκλείδωτο bootloader??

• Παράθεση από johnmario: “είναι software πρόβλημα η να έπαθε ζημιά το socket της φόρτισης ” θα σου ελεγα να δοκιμασεις και με αλλη ρομ και σε περιπτωση που σου ξαναεκανε παλι το ιδιο τοτε θα ηταν προβλημα socket...

• αν απλα φλασαρω την 8.1.1.0 global official stable με το TWRP τι θα γινει?? (παντα μιλαμε με ξεκλειδωτο bl) θα μπρικαρει ή θα ξαναγινει παλι οπως το αγορασα που λεμε?

• επειδη αν δεν το κανεις μονος σου δεν το μαθαινεις οσες φορες και αν το διαβασεις.. ιδια διαδικασια με samsung η ακομα και με xperia το flash.. η διαφορα ειναι μονο στο ξεκλειδωμα (πολυ απλο θεμα) και στο TWRP που πρεπει να περασεις για να γινει η διαδικασια, γιατι με το μανισιο που λεμε δεν γινετε τπτ! οποτε.. στο επομενο κουιζ που θα βαλεις @lallasgr ελπιζω να τα παω καλυτερα απο το προηγουμενο!!!! (6-10)

• απλα δοκιμες.. ηδη κατεβαζω την 8.1.1.0 γιατι δεν βρηκα την 8.1.4.0 (δεν πειραζει αυτο) πολυ ομορφα! το εχουμε το τροποποιημενο TWRP?? ειμαι tester τι να κανουμε!!! χεχεχεχεχεχε ερωτηση.. αυτην που εχω τωρα.. εχει "βγαλμενες" τις μ@λ@κιες της google να φανταστω ε?? και οτι αλλο αχρηστο κυκλοφορει???

• εχω αλλο ενα μπουκαλι γεματο... αν και δουλευω αυριο. μαλλον θα το δοκιμασω παρασκευη.. δηλ.. τσεκαρω αν ειμαι ξεκλειδωτος(αν οχι ξεκλειδωνω)κοπαναω την 8.1.4.0 φλασαρω με TWRP και ειμαι οκ??? καιθα εχω και official global kai TWRP?? τοσο απλο πια???