Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
@lallasgr σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου.Σαν νέος Xiaomas διάβασα πολύ προσεκτικά αυτά που έγραψες , μου έλυσαν αρκετές απορίες. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσένα και σε όλοι την κοινότητα.
-
Η γνωμη μου ειναι οσοι έχετε την 7.2 να μεινετε σε αυτη . Δεν αξιζει νομιζω η 7.3 γιατι δεν έχει να προσφερει κατι τι εξαιρετικο παρα μονο προβληματα.
-
Παράθεση από gheorghe32: “Παράθεση από Pantak: “απο Stable σε Stable οχι απαραιτητα η μαλλον δεν χρειαζεται αυτο ειδα ” Απο stable σε stable δεν χρειάζεται factory reset οταν κανεις αναβάθμιση,σε downgrade ειναι απαραίτητο* ” Εγω για να παω στην προηγούμενη ( ΑΠΟ 7.3 σε 7.2) αναγκάστηκα να κανω factory reset. Προσπάθησα 3 φορές με μονο cache και dalvik cache αλλα είχα προβλήματα.
-
Εγω για να παω στην προηγούμενη ( ΑΠΟ 7.3 σε 7.2) αναγκάστηκα να κανω factory reset. Προσπάθησα 3 φορές με μονο cache και dalvik cache αλλα είχα προβλήματα. Καλη επιτυχία.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από SNATSIDIS: “παιδιά έχω περάσει την 7.3.2.0 και έχω πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές mi και κυρίως με το mi fit και YI που με ενδιαφερουν . Δυστυχως η εφαρμογη mifit εχει σταματησει δηλαδη δεν ανοιγουν με τιποτα ” κι εγώ είχα διάφορα θεματάκια με εφαρμογές που έβγαζαν σφάλματα.Έτρεξα fastboot rom και μετά κάρφωσα την stable 7.3.2.0 μπας και.. αλλά τίποτα... Τώρα έχω κάνει downgrade στην 7.2.3.0 αναγκαστικά μέχρι να διορθωθεί ” Kι εγω ειχα κι άλλο σοβαρο θεμα με τον…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από gtette: “Ε όχι και πάλι Factory Reset Πριν απο λίγες μέρες έκανα που πήγα απο dev σε stable 7.2 ;oχι πάλι ” Θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις ακόμη.Περιμενε για τα δικά μου αποτελέσματα που θα αναρτήσω σε λίγο ” Ναι δεν κάνω τίποτα θα περιμένω και τα αυριανά αποτελέσματα και το πολύ πολύ γυρνάω στην 7.2 Καληνύχτα και καλή συνέχεια παιδιά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pechr: “Ενώ απεγκαθιστώ κάποιες εφαρμογές της GTV πχ MI WiFi, ΜΙ Fit .. όταν κάνω επανεκκίνηση της ξαναβρίσκω εγκατεστημένες. Το MIKey λείπει από τις εφαρμογές αλλα αν πας να το κατεβάσεις και να το βάλεις χειροκίνητα από το φορουμ δεν δέχεται την εγκατάσταση και στις 2 εκδόσεις του MIKey 3.2.2 & 3.2.3 (έχω απενεργοποιημενη την επιλογή για εφαρμογές εκτός playstore). Κατά την επανεκκίνηση μένει αρκετή ώρα στο MI πριν δείξει την αρχική οθόνη. Διάβασε και το πο…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από gtette: “Χρήστο δεν εγκατατάθηκε το mikey. Έγκαταστάθηκαν όλα τα άλλα όπως ( SwiftKey, Dolby Atmos,Number Fix). Τώρα θα κατεβάσω το MiKey γιατί το χρειάζομαι. ” Κάνε υπομονή.. λογικά θα υπάρξει διορθωτική ROM.1. Θέλω να δοκιμάσεις να κάνεις επανεκκινηση το κινητό και να μου πεις αν σου μένει αρκετό χρόνο στο MI πριν ανοιξει. 2. Επίσης θέλω να μου πεις αν μετά την επανεκκίνηση σου ξαναβάζει τις εφαρμογές της GTV που έχεις απεγκαταστήσει; ” A !!!! Χρήστο έχεις δίκ…
-
Παράθεση από gkalen: “Οι Ρομς από το xiaomi eu , είναι αυτές που παίρνουμε όλοι σαν βάση για να φτιάξουμε multilanguage roms. Οι δικές μας έχουν κάποιες διαφορές σε μερικές εφαρμογές και στα 160 characters στα sms . Kατα τ'αλλα όλα τα miui forum ( Italia , poland , κ.λ.π. ) , χρησιμοποιούν τις Ρομς από το xiaomi eu , πλην των Ρωσσων που κάνουν δικές τους. Για παράδειγμα στο δικό μου ρομ για το redmi2td , επειδή το εφτιαξα πριν βγει στο φόρουμ και δεν έχω κάνει τις αλλαγές στο Settings.apk , κι ε…
-
Παράθεση από pechr: “Για τους VIPs έχει βγει η ROM και ήδη είναι διαθέσιμη εδώ και 4 ώρες σχεδόν. Αν έχουν εγκατασταθεί και οι εφαρμογές mikey κ.α. που βάζουν οι developers της κοινότητας σημαίνει ότι εγκαταστήσατε την GTV ανεξάρτητα αν γράφει άλλες πληροφορίες στο ''σχετικά με το τηλέφωνο'' ” Χρήστο δεν εγκατατάθηκε το mikey. Έγκαταστάθηκαν όλα τα άλλα όπως ( SwiftKey, Dolby Atmos,Number Fix). Τώρα θα κατεβάσω το MiKey γιατί το χρειάζομαι.
-
Παράθεση από dtsilog: “Παράθεση από gtette: “Καλησπερα. Πριν απο λιγο έκανα update απο stable v7.2 hermes σε ω7.3 hermes για Redmi note 2 απο τον συνδεσμο που μου ήρθε στο email μου,To zip αρχείο έγραφε xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.3.2.0. Ολα πηγαν καλα όπως πάντα αφου ακολουθώ πιστα τους οδηγούς. Το θέμα είναι ότι όταν πηγα στις πληροφορίες της συσκευής έγραφε αυτό : MIUI by xiaomi.eu 7.3 Stable και όχι MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.2 Stable που έγραφε η προηγούμενη που είχα η δική …
-
Καλησπερα. Πριν απο λιγο έκανα update απο stable v7.2 hermes σε ω7.3 hermes για Redmi note 2 απο τον συνδεσμο που μου ήρθε στο email μου,To zip αρχείο έγραφε xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.3.2.0. Ολα πηγαν καλα όπως πάντα αφου ακολουθώ πιστα τους οδηγούς. Το θέμα είναι ότι όταν πηγα στις πληροφορίες της συσκευής έγραφε αυτό : MIUI by xiaomi.eu 7.3 Stable και όχι MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.2 Stable που έγραφε η προηγούμενη που είχα η δική μας ελληνική. Φυσικά στους συνεργάτες αναφέρο…
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα+1 κι από εμένα ! από Χίο με αγάπη !
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από spyrossss: “Και από εμένα όλα οκ,εκτός από ένα lag που κάνει στο άλμπουμ φωτογραφιών στο zoom in-out. ” Καλησπέρα ΣπύροΕπειδή έχουμε το ίδιο κινητό, θα ήθελα να δοκιμάσεις κάτι και να μου πεις αν lagαρει ακόμη στις φωτογραφίες.. Καθώς βάζεις τα δύο σου δάχτυλα πάνω σε μία φωτογραφία για να την μεγενθύνεις, θα κρατήσεις το ένα δάχτυλο σταθερό και θα μετακινείς μονο το άλλο δάχτυλο.. Δοκίμασε το και πες μου αν σου lagαρει ακόμη.. ” Εγώ παιδιά δεν έχω το lag που αν…
-
Εδώ και 2 ημέρες έκανα μετάβαση από GTV-6.3.24 Dev σε V7.2.3.0. Stableμετά από πολύ σκέψη. Κατά την μεταφορά από Dev σε Stable όλα πήγαν ρολόι (με την βοήθεια οδηγών του forum) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Η Stable V7.2.3.0. για το τηλέφωνο μου (Redmi note 2) δουλεύει άψογα σε όλα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κοινότητα.
-
Αρκετά αξιόπιστο με πολύ καλές τιμές για μένα.Είχα αγοράσει στο παρελθόν 3 κινητά. Απο Vickmall ζητάς να σου βάλουν την Ελληινκή rom και ότι άλλο <<θες>>. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει με το Geebuying.
-
Παράθεση από Souits: “@gtette Πιστεύω πως είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσω από θέμα εμπειριών όμως και όχι γνώσεων. Έχω το Zopo ZP980 το οποίο ίσος να του έχω περάσει πάνω από 100 φόρες με flash tool διάφορες roms. Και ποτέ δεν με πρόδωσε ακόμα και μέχρι τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς πτώση read/write της flash. Αυτά. ” Αρα καλά έκανα και αγόρασα στον γιο μου το Zopo ZP350. Ελπίζω να αντέξει στα χέρια του 1 χρόνο.
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από gtette: “τώρα με GTV-6.3.24 έχω AnTuTu ” Το antutu score είναι μιά στιγμιαία μέτρηση την συγκεκριμένη στιγμή κάτω από δεδομέμες συνθήκες και δεν μπορεί να χαραχτηρίζει μία ρομ εάν είναι καλή ή όχι .Το δικό μου έχει μέτρηση 55700 και σέ ένα λεπτό το ίδιο κινητό με την ίδια ρομ κάτω απο τις ΄διεσ συνθήκες έδειξε 40700 απλά και μόνο επειδή ζεστάθηκε και ξεκίνησαν να δουλεύουν κάποιες εφαρμογές ακόμα !!!!! ” Θέμη έχεις δίκιο .Με το που έκανες το post έτρεξα ant…
-
Xiaomi_Redmi_Note_2 Με GTV-6.3.17 είχα AnTuTu – v6.1.1 σκορ= 47505 τώρα με GTV-6.3.24 έχω AnTuTu – v6.1.1 σκορ= 45172 και πρόβλημα με Daily lock screen. για κατανάλωση μπαραρίας δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μέχρι τώρα γιατί την χρισιμοποιώ μόνο 1 ημέρα.
-
Παράθεση από NasDriver: “τωρα πάμε αλλού...η ουσιαστική διαφορά developer-stable...είναι ότι η μία έχει root access (developer) ενώ η άλλη δεν έχει (stable). Το ότι τώρα έχεις developer δεν σημαίνει ότι κάθε Παρασκευή υποχρεωτικά πρέπει να κάνεις αναβάθμιση. Κάλιστα μπορείς να μείνεις μήνες ή και χρονια με developer που για τα δικά σου δεδομένα το κινητό σου λειτουργεί σωστά. Το ίδιο και στην stable...επειδή θα βγει νέα stable δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση. Εμείς αλλάζουμε κάθε εβ…