Παιδιά θέλω να αγοράσω αυτήν την κάμερα : Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera-42.99 Online Shopping| GearBest.com Μου είπανε στο forum insomnia ότι εδώ γύρω κυκλοφορεί κάποιος με το nickname mad_doctor και γνωρίζει να μου πει αν μπορεί η κάμερα αυτή να δουλέψει Ελλάδα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από zisistil: “dhl = μπορεί και η απλή Deutsche post. Μην σε τρομάζει το όνομα. Δεν πρόκειται πάντα για τους κούριερ της dhl. ” Νομίζω ότι τα γερμανικά ταχυδρομεία έχουν αγοράσει την Dhl.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest - Tι ακριβώς αγοράσατε: Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - Την ημερομηνία αγοράς: 05/01 αποστολη 05/01 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημερες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όλα καλά από εμένα.Πρώτη αγορ…
Παράθεση από osalonikios: “Για να το λέει το παληκαρι έτσι θα ναι. Όλοι οι άλλοι εμείς μπούφοι είμαστε. ” Προς θεού. Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται με τα τελωνεία.
Παράθεση από osalonikios: “Γαλλιας, Αγγλιάς, Ισπανίας και Γερμανίας είναι αυτα που ξέρω. ” Ενα παλικάρι όμως έγραψε κάπου ότι η αρχική χώρα αποστολής φαίνεται μια χαρά στο δέμα οπότε δε γλυτώνεις τίποτα!
Παράθεση από osalonikios: “Φούστικος τρόπος που βαφτίζονται τα εισαγώμενα μη ΕΕ προιόντα ώς προιόντα της ΕΕ ή ως προιόντα που έχουν υποβληθει ήδη φόροι. ” Κάπου είδα ότι το vickmall στέλνει μέσω Γαλλίας. Αυτό εννοείς;
Μου ήρθε ειδοποίηση να πάω το απόγευμα μετά τις 18:30 ταχυδρομείο. Μάλλον ήρθε το δέμα! Τυχερός είμαι γιατί αύριο κλείνει ο κόμβος της Νίκαιας (Λάρισα) από αγρότες!!!