Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 348.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜπράβο σου @derveni τα οργάνωσες όλα υπέροχα... καλή αρχή λοιπόν!!!
-
Παράθεση από karasarinis: “Αναγκαστικά έβαλα το Notify & fitness και δουλεύουν όλα ρολόι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι με την μαμά εφαρμογή... ” Τουλάχιστον μου έδωσες ιδέα, να έχω και αυτή ως έξτρα εφαρμογή για το miband 2.
-
Παράθεση από derveni: “@zaf_4 Αντε και με υποκατάστημα στο Βόλο μας βλέπω, μπράβο σου το λένε τα κότσια σου ” Έχω ασχοληθεί με άλλα 4 xiaomi redmi note 3 pro και 3s οπότε έχω πάρει το κολάι! Και πιο πριν γενικώς με φλασαρίσματα ρομ διάφορων κινητών που έχουν πέσει στα χέρια μου. Ξέρω τι εστί κλειδωμένος bootloader, βεβαίως να βοηθήσω όποιον χρειαστεί. Οπότε οι γνώσεις μου είναι παραπάνω από newbie!
-
Καταλάβα, θα επανέλθω στην ελληνική και όταν βγάλεις την καινούργια θα την δοκιμάσω. Διπλή δουλειά χα δεν πειράζει!
-
Παράθεση από maddoctor: “Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε. ” Καλημέρα, πάνω που θα έλεγα γιατί δεν βλέπω την τελευταία έκδοση που γράφεις; Και ανοίγοντας το mifit, μου ζήτησε ενημέρωση στην τελευταία Mifit_1485247957695.apk. Την κατέβασα, μου ζήτησε εγκατάσταση, πήγα να την βάλω, έγραψε αποτυχία. Έκανα απεγκατάσταση την ελληνική και έκανα εγκατάσταση την 2.2.12 και βλέπω τώρα ότι είναι στα αγγλικά. Έπραξα σωστά ή θα περιμένω την ελληνική για να έχω πάλι τις ίδιες ειδοπο…
-
H συνάντηση ήταν πολύ όμορφη, το να γνωρίσεις κόσμο που έχει την ίδια αγάπη γενικότερα με την τεχνολογία και πολύ περισσότερο με τα σιαόμι έκανε το απόγευμα μας πολύ ξεχωριστό. Δεν μπορώ να παραλείψω ότι τα παιδιά που το οργάνωσαν μας έκαναν να νιώσουμε αμέσως άνετα και ιδίως @derveni που μας ρωτούσε αρκετά συχνά εάν είμαστε καλά! Ελπίζω να γίνει ξανά επίσημη συνάντηση, να μιλήσουμε και να τα πούμε ξανά. Γνώρισα κάποια παιδιά αλλά όχι όλα, την επόμενη φορά ελπίζω πως ναι. Συγχαρητήρια ξανά σε όλ…
-
Περιμένουμε ελληνική νέα έκδοση, δηλαδή μετά από την v.2.2.10; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaomiNewbie: “ξιαόμι αντί για σιαομί επίσης έχω προσέξει πως όλη η πόλη το λέει χιαόμι ..” Απλά το ξιαομι δεν κολλα καθόλου! Καλό θα ήταν να το προσέξουμε, τώρα που θα μπούμε και στις εφημερίδες! Σιαομι και μιουι Ρομ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιθανότατα θα μαστε τα μόνα κορίτσια... και η μόνη (νομίζω) που γνωρίζω καλύτερα περί τεχνολογίας. Θα έρθουμε φυσικά για να γνωριστούμε, να νιώσουμε ενεργά μέλη της miui κοινότητας! Και φυσικά άμα τύχουν τα δώρα, δεν θα πούμε όχι! υ.γ. Γιατί στην ραδιοφωνική εκπομπή, όσο άκουσα δηλαδή, τα λένε ξιαόμι;
-
Παιδιά, φοβερά νέα!!! 'Είχα μέρες να μπω αλλά είδα στο μαιλ μου για την συνάντηση και τρελάθηκα. Φυσικά και να με υπολογίζετε... πόσο καιρό περίμενα να έχουμε κάτι από κοντά. Ελπίζω να πείσω καμία φίλη μου να έρθει μαζί μου αλλιώς θα έρθω μόνη μου, οπότε παιδιά ελπίζω να μιλάτε να μην νιώθουμε μόνοι μας χα χα! το email μου είναι [email protected] Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ωραίο θα ήταν να κάναμε και μία μυστική ομάδα στο Facebook για τους Λαρισαίους ώστε να μπορούμε να κάνουμε και μεταξύ μας…
-
Μπράβο που φέτος τα πράγματα ήταν πιο οργανωμένα. Που δικαιωθηκαμε μετά από την περσινή αδικία! Το φόρουμ είναι εξαιρετικό δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου! Ο λόγος που αγαπάμε ακόμα πιο πολύ τα κινητά μας. Εύγε σε όλο το team και στα μελη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RockHead: “Άψογο μπράβο. Εκανα επανεκκίνηση τη συσκευή μου και δε δούλευε μετα μπηκα στο mi fit εκει που λεει ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι.Μετα γυρισα τη γλώσσα στα αγγλικά. Δουλέυει κανονικά. Ευχαριστώ. Θεωρω οτι είναι ποιο ελαφρύ αυτο το app απο original.” Άφησες στο τέλος στα αγγλικά τη γλώσσα ή μετά ξαναπήγες στα ελληνικά; Εννοώ ότι μόνο έτσι δουλεύει; Εγώ δοκίμασα απλά την ειδοποίηση κλήσεων να απενεργοποιήσω και ξανά να την βάλ…
-
διαβάζοντας το email που είχα, άρχισα να ανησυχώ με το Βιετνάμ. Αλλά ρε παιδιά είμαστε στις 7 χιλιάδες και. Αρκεί να ψηφίζουμε κάθε μέρα και δεν χάνεται η πρωτιά. Άλλη μια ακόμη ψήφος απο μένα.
-
Εγώ και τις 2 φορές που είχα θέμα, πήγα μέσα στις ρυθμίσεις της σιμ κλπ και στο Πρωτόκολλο APN έβαλα το IPv4. Μόνο έτσι έφτιαξα για μένα, δοκιμασμένα τα άλλα δυο, τίποτα.
-
Παράθεση από thanag7: “Τι άλλες ελληνικές υποψηφιότητες έχουμε? ” Όχι νομίζω ότι έχουμε να ψηφίσουμε ο καθένας μας μέχρι 5 φορές για το ελληνικό μας φόρουμ. Kαι το επιβεβαιώνω ότι έκανα λάθος! How to Vote 1. Each ID can vote up to 5 times for each award every day. 2. Each user can vote for one candidate only once every day. 3. Each user can vote up to 40 times every day. 3. You can vote every day during the contest. το λινκ είναι απο εδώ -->[2016 Awards] MIUI FANS OF THE YEAR Award: Join to Win …
-
έχω ήδη ψηφίσει είναι η 3η φορά και έχουμε άλλες 2... νομίζω σύνολο 5 φορές. Πάμε γερά παιδιά, να πάρουμε την πρωτιά που μας στέρησαν πέρυσι!!! zaf_4 η ψήφος μου φυσικά!
-
ψήφισα και εγώ με το ίδιο nickname όπως εδώ zaf_4 Παιδιά, να συνεχίσουμε... χρειάζεται ψήφο απ όλους!!! απ' ότι βλέπω είμαστε 4η...πίσω από Ινδία, Ινδονησία, Ρωσία και εμείς...άντε πάμε...πάμε!