Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 124.
-
- @ovelix11 ελπίζω όχι πάλι format data
-
Παράθεση από notisaxd: “Μπήκε σε Mi5 Gemini... όλα καλά εκτός από την selfie camera που ειναι ανάποδα!!! τι κάνω τώρα ρε παιδιά ? ” WiFi έχεις ;;;;
-
Σε MI5 εγκαταστάθηκε η άρωμα με κρυπτογράφηση πάνω από την προηγούμενη. Για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το WiFi με τπτ. Την εγκατέστησα ξανά από πάνω κ μου κάνει το ίδιο.
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “Κι όμως ,σε πολλές συσκευές υπάρχει, Xiaomi,Motorola,lg. Στις plasma υπηρχε κυρίως, αλλά συμβαίνει σε όλα panel, σε μικρότερο βαθμό όμως. ” Τι να πω, δεν το ήξερα. Plasma εννοείς τις Oled, Amoled κλπ; ” όχι τις plasmaοθονες τηλεόρασης που πλέον έχουν καταργηθεί όμως πλέον ως τεχνολογία. Εννοείται πως κ οι amoled το παθαίνουν ,κ μάλιστα πιο συχνά από τις led.
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Vangelis Chatzigeorgiou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μετα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες (κολλούσε στο 46%) τελικά την πέρασα σε MI5 μετά την αφαίρεση του folder gr από την ROM. Επισης λόγω του ότι δεν αναγνωρίζει μετά το format data τον υπολογιστή σαν δισκο για να εγκαταστήσει την rom , η διαδικασία έγινε με sideload απο adb.Όλα πηγαίνουν καλά προς το παρόν.
-
Παράθεση από tasos17: “εχω παρατηρησει ενα ghosting οθονη. θα γινει ολο και χειροτερο και να φροντισω να την αλλαξη την οθονη η το αγνοω και συνεχιζω;; δεν με ενοχλει και τοσο πολυ(οχι ακομη τουλαχιστον....) ” Το είχα κ εγώ. Ένας έμμεσος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να κάνεις root με SuperSU και μετά να εγκαταστήσεις την εφαρμογή CF.lumen. Στις ρυθμίσεις πηγαίνεις στο custom και βάζεις στις οθόνη σε όλα τα χρώματα την τιμή 0.902. Προσοχή,δεν λειτουργεί με magisk ούτε χωρίς root.
-
Αυτο εκανα και τωρα κανω sideload την rom.
-
sos. flashara συμφωνα με τις οδηγιες για πρωτη φορα 8αρα.οταν εφτασε στο 100% εκανε μονο του reboot. Το σταματησα και το εβαλα σε recovery. Μου ζηταει τον κωδικο,βαζω αυτον που ειχα παντα για ξεκλειδωμα μου γγαζει ακυρο. Οκ λεω θα βαλω το αλλο recovery. το κανω και τα ιδια. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;
-
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@kostas βρε πολύ καλή κ γρήγορη, αλλά σε μπαταρία όσο πιο καινούριο miui τόσο χειρότερα. Αν είχαν τα καινούρια security patches οι παλιές εκεί θα έμενα.
-
Παράθεση από kostas: “Καλημέρα, με την dior θα γίνει κάτι; Είμαστε ακόμα με την diorXTRVbeta2_Stable_V8.1.4.0 ” καλά είστε Σίγουρα καλύτερη μπαταρία η 8αρα. Να μην μπαίνεις κ σε πειρασμό όπως οι υπόλοιποι που ψάχνουμε τώρα πρίζες -:))
-
Παράθεση από eptanhsios: “Από πάνω πέρασα την oreo εγώ πάντως. Μόνο cashe έκανα clean ” Νόμιζα ότι είναι απαραίτητο. Για δες κ πες πως θα σου πάει όσο τη χρησιμοποιείς. Παρεμπιπτόντως, η miuipro έχει την ίδια περίπου συμπεριφορά με την ελληνική, κ την ίδια διάρκεια σε μπαταρία. Παρατηρώ λίγη καθυστέρηση κ ανακρίβειες, όπως κ στην ελληνική, με το GPS. Αυτά προς το παρόν.
-
-
Αφού δεν έχουμε καινούριο υλικό για τεσταρισμα....:-) Παρεμπιπτόντως από χτες έβαλα πάνω από την τελευταία αρωμα(με factory reset) την miuipro 8.3.29 και οι εντυπώσεις είναι θετικοτατες. Θα την κρατήσω λίγο ακόμα μέχρι να πάρω απόφαση (ή όχι) αυτό το format data που χρειάζεται για να πάω στην δικιά μας oreo.