Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 124.
-
καλησπερα σε ολους. Σημερα επιχειρησα να περασω την ελληνικη ρομ για πρωτη φορα στο mi5 μου απο την 7.3.9 beta που ειχε. Ακολουθησα τον σχετικο οδηγο αλλα οταν εβαλα την εντολη adb devices δεν μου αναγνωρισε την συσκευη ενω με την fastboot devices την εβρισκε. Να σημειωσω οτι εχω ξεκλειδωσει bootloader και εχω περασει τους Miphone20151028 drivers οι οποιοι μου εβγαλαν αυτο τον μηνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32413/ ειχα ηδη ενεργοποιησει το usb debugging στο κινητο πριν απο τη …
-
- Εγκατέστησα την αγγλική γλώσσα χωρίς αποτέλεσμα. Μετά θεωρώντας ότι μπορεί να είναι θέμα rom έκανα αναβάθμιση στην 7.3.9.αλλα κ παλι δεν συγχρονιζει ούτε μπορεί να ενεργοποιηθεί το find my device... =============== Μαρ 17th 2017, 8:52am =============== Update: Σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε με κέφια κ το κάναμε το sync.... Μάλλον κάποιο θέμα με το micloud θα ήταν...
-
Παραγγελία απο eglobalcenter.eu για πρώτη φορά. Μου ήρθε το κινητό σε 14(!) μέρες από την παραγγελία και πολύ καλά συσκευασμένο. Μου έκανε εντύπωση.... =============== Μαρ 16th 2017, 2:05pm =============== Παράθεση από giannaris7: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ XIAOMI MAX 128GB ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ GEARBEST. ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ MAIL ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ , ΤΙ ΚΑΝΩ???? ” Να τους στείλεις email και να ζητήσεις tracking number
-
Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις παρέλαβα το πρώτο μου xiaomi,με πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες πρώτες απορίες. Αρχικά ήρθε με προεγκατεστημένη την miui global beta 6.11.10. Mε μια πρώτη επαφή μου φαίνεται μια χαρά αλλά ξέρει κανείς αν υπαρχουν bugs και αν αξίζει η αλλαγή σε κάποια πιο πρόσφατη rom (μου προτείνει την 7.3.9 ); Μήπως να αλλάξω σε ευρωπαική ή ελληνική rom εξαρχής; Τί χανω εκτός από τα updates που κατεβαίνουν αυτόματα; Επιπλέον εάν αποφασίσω να αλλάξω τελικά…
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi 5 64bg Ημερομηνία αγοράς : 02/03/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 14 μέρες (16/3/2017) με DPD UK (τριγωνική μέσω Αγγλίας) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν εχει χρειαστεί Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Αγ…
-
Κινηταρα, καλη επιτυχια
-
Λοιπον εχω νεα απο το geekbuying. Μου είπαν να το παω σε καποιον τεχνικο εδω να το δει και να προσπαθησει να το φτιαξει αλλιως αν δεν ξερουν ή δεν μπορουν να τους το στειλω πισω κινα.... Υπάρχει καποιος αθηνα που να γνωριζει απο service σε xiaomi συσκευες ή αδικος ο κοπος; ΥΓ. Για να το στειλω κινα αραγε ποσο θα κοστισει;;;;
-
και εγω αυτο εχω αρχισει να πιστευω γμτ. Εχω στελει ηδη μηνυμα στο geekbying. Απλως που θα βρω παλι την ρομ τους αν χρειαστει να τους το στειλω; =============== Δεκ 27th 2016, 4:49am =============== Tελικα εγκατεστησα την stable fastboot με Miflash. Ακουστε τωρα τι γινεται: Οταν περναω το twrp recovery για να φλασαρω μια αλλη ρομ διαπιστωνω οτι δεν βλεπει την internal storage του κινητου. Οποτε μου λεει οτι το μεγεθος της internal storage ειναι μηδεν! Οποτε δεν μπορω πλεον να περασω αλλη ρομ! Ιδ…
-
To twrp ανοιγει. Rom δεν υπαρχει μεσα στο κινητο. Τωρα θεωρητικα ειναι φορτωμενη η official με αλλαγμενο το cust, αλλα δεν ανοιγει....
-
Παράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “Εχω φορτωσει και το download agent και το scatter file και παταω download. Πατωντας volume down στο κινητο συνδεω το usb στο κινητο. Η κατω μπαρα γινεται κοκκινη, φτανει 100%. κ μετα μου πεταγεται το παρακατω μηνυμα: PMT changed for the ROM.It must be downloaded ????????? =============== Δεκ 26th 2016, 6:20pm =============== Καμια ιδεα κανεις γιατι εχω κολλησει? ” Τα εκανα ευλαβικα και πολλες φορες χωρις αποτελεσμα... H κατασταση εκτοτε εχει γινει μυλος. Δι…
-
Εχω φορτωσει και το download agent και το scatter file και παταω download. Πατωντας volume down στο κινητο συνδεω το usb στο κινητο. Η κατω μπαρα γινεται κοκκινη, φτανει 100%. κ μετα μου πεταγεται το παρακατω μηνυμα: PMT changed for the ROM.It must be downloaded ????????? =============== Δεκ 26th 2016, 6:20pm =============== Καμια ιδεα κανεις γιατι εχω κολλησει?
-
Δλδ απο αυτον τον οδηγο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) την μεθοδο fastboot?
-
Tα νεοτερα ειναι τα εξης. Περασα τη eu και μου εκανε τα ιδια. μετα την ξαναπερασα και τα ιδια.... Μετα περασα την ελληνικη stable που μου εκανε κ εκεινη τα ιδια.... Εχω απελπιστει....
-
περιεργο... Μολις μπηκα σε recovery κ μου βγαζει κινεζικο twrp 3.0.2-0
-
τωρα θα πρεπει να κανω wipe κ system e? τωρα μετα την εκκινηση/επανεκκινηση μου βγαζει μνμ : "Δυστυχως ,η εφαρμογη systembasefu..." οταν παωνα δω περιληψη η να στελω αναφορα δεν κανει τπτ
-
Παλι τα ιδια.... Κατεβαζω την xiaomi.eu_multi_HMPro_6.12.22_v8-6.0.zip οπως ειπαμε geoanto555
-
σου εστειλα κωδικους.Ελληνικες ειναι, τωρα τις μετεφερα απο το κινητο. folder c:/xiaomi
-
Την εχω εγκαταστησει 3 φορες μετην ιδια συμπεριφορα. Ομως το ιδιο εκανε και οταν ειχα βαλει την developer , κυριως για αυτο την αλλαξα.