Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 116.
-
παμε γερά.....
-
Καλησπέρα παιδιά παραγγελία από everbuying mi4c 14/2 κ δεστε τη μου στελνουν σήμερα EEP1602101351151613 Thank you for contacting Everbuying about your order. We are processing it. However, please note for the item is back-ordered. We can offer you 2 options: Option 1 Wait a little more We expect to ship the item in 2 weeks. Once we ship it you will receive an email from us. Option 2 Exchange with another item of your choice Please send us the url link of the item you choose for replacement. Opti…
-
Xiaomi Yeelight Bedside Lamp
Μήνυμαπανεμορφη μπραβο...
-
καλημερα παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος με τον express οδηγο κολλαω στο βημα Μετά (μεγάλη προσοχή σε αυτή την ενέργεια να μην κάνουμε λάθος) πατάμε το Advanced (βρίσκεται κάτω απο το "broswe...") Ανοίγει το παράθυρο με τίτλο "Advanced". Στην πρώτη γραμμή, δίπλα και τέρμα δεξιά απο την επιλογή "FastBoot Script" υπάρχει ένα κουμπί "Browse..". Το πατάμε, και ψάχνουμε να βρούμε το φάκελο με τη rom, βρίσκουμε το αρχείο "flash_all.bat", το μαρκάρουμε να γίνει μπλε και πατάμε το κουμπί "άνοιγμα".…
-
καλημερα παιδια εχει βαλει καποιος τωρα τελευταια ελληνικη ρομ σε μι4c να μου διευκνυνηση κατι?με τον express οδηγο
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μετά από πάρα πολύ καιρό οι 2 τελευταίες Ρομ εμένα με άφησαν ικανοποιημένο. Από τις 2 προτιμώ την προτελευταία επειδή στην τελευταία σε εμένα αποσυνδέεται κάποτε το wifi. Αυτά Μιλάω πάντα για dev ” xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-6.1.21.zip αυτη ?
-
καλησπερα ερώτηση σε κατοχους mi4c ποια κατά τη γνώμη σας είναι ή καλύτερη ελληνική ρομ μέχρι τώρα για να κατεβασω?
-
τελεια ευχαριστω παρα πολυ
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tom222: “εχω το μι4 με τη τονπου ερχετε από κινα ” το έχεις ή το περιμένεις;Κοίτα εδώ για τη λύση, αν καταλαβα καλά ” ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου το κινητο το εχω ειναι ενος φιλου απλα μπορεις να μου πεις τη εννοει την εφαρμογη download?που το βρισκω αυτο??
-
Καλημέρα παιδιά μπορεί κκάποιος να μου πει πως μμπορώ να κατεβαζω εεφαρμογές απο το Google play με δεδομενα κ όχι από wifi εχω το μι4 με τη τονπου ερχετε από κινα
-
xiaomi mini youth router
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά το youth συνεργαζεται με το amplifier?
-
Γεια σας παιδιά μολις κατέβασα στο μι4 την 5.27 αλλά μόλις την πέρασα κ άνοιξε το κινητό δεν βρίσκει την κάρτα σιμ το έκανα επανεκκίνηση αλλά αργούσε πολλή να ανοίξει στην τελική γυρισα στην 5.20.τη να κκάνω?
-
καλημερα παιδια υπαρχει καποιος να με βοηθησει εγινε μια βλακεια με το μι3 μου φορτωθηκε λαθος μαλλον η ρομ που κατεβασα κ οταν ανοιξε το κινητο δεν δουλευει τιποτα μολις μπορεσα κ μπηκα σε ρεκοβερι τι να κανω τωρα? αλλαξα απο system 1 se 2 κ ανοιξε το κινητο ευτυχως πρεπει να κανω κατι αλλο?εχω προβλημα με το playstore απλα να κατεβασω μια ρομ κ να την κανω flash?
-
Καλησπερα παιδια μολις παρελαβα το καινουργιο μου μι4 ειμαι κατοχος του μι3 κ θελω να περασω οτι εχω στο παλιο στο καινουργιο κ το παλιο να το δωσω στη γυναικα μου καθαρο υπαρχει κανενας ευκολος τροπος για ολα αυτα?
-
ολα πηγαν καλα σε ευχαριστω παρα μα παρα πολλη
-
αρχικα αθτο ηθελα να κανω εβαλα μια ρομ απο το pc στο κινητο κ τωρα δεν ανοιγει το κινητο
-
μπορει καποιος να με βοηθησει εχω προβλημα με την αναβαθμιση ενος redmi 1s παταω volume + k power k με βγαζει στο teawin τι κανω απο εδω μεσα γιατι τωρα δεν μπορω να ανοιξω το κινητο