Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 156.

• Magic WormHole

Matis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Βρε ή φώτο μου είναι συγχρονισμένες οι δικές σας δεν μου ανοίγουν.. και 2 οι εφαρμογές Google Την global stable που έχω είναι κλειδωμένες δεν σβήνονται. Βέβαια από το play store αν μπεις έχει επιλογή απεγκατασταση που δεν σβήνει την εφαρμογή γτ είναι κλειδωμένη αλλά αν μετά από αυτό πατήσεις ενημέρωση είναι σαν να την περνάς από την αρχή το έχω κάνει αυτό

• Έχω το Mi note 2 με global stable και θέλω να πάω σε global dev.. ώστε όταν θα βγει η 9 για το τηλέφωνο μου να την πάρω τι κάνω τελικά; Ξεκλειδωνω ή όχι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “θα σε βοηθήσει ο @sso που χει γίνει ξεφτέρι... βάλε βρε το google photos από το store...πάει και αποθηκεύει όλες τις φώτο του κινητού σου στον server της google, παραδίπλα από τα e-mail σου... μετά παίρνεις το link όποιων και όσων φωτο και το κοινοποιείς όπου θέλεις... ” Το έχω το Google photos κάνει back up κανονικά τα άλλα δεν τα ξέρω όμως.. και όσες φορές πάω να ανοίξω της φωτογραφίες που δημοσιεύεται εσείς ανοίγει η εφαρμογή αλλά φωτογραφίες δεν βλέπω..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν τα ξέρω εγώ αυτά..

• e55fd6b615f275650f175310b4a1f7ac.jpgc2657a3df218238f340287b4aa7ac068.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην μέθοδο 1 για global stable δε χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader;

• @Nonivlai4 Μην αγχώνεσαι θα στο στείλουν και το κινητό πάντα στην αρχή καθυστερεί η διαδικασία και ειδικά μέχρι να δεις το πακέτο σου να κινηθεί στο tracking σου βγαίνει λίγο η ψυχή αλλά κάποια στιγμή θα κινηθεί θα σου έλεγα να μιλήσεις και μαζί τους για να σε καθησυχάσουν αλλά στην τελική τα ίδια λένε σε όλους οπότε δεν έχει και πολύ νόημα σε αυτή την φάση... Και οπότε χαλάρωσε και απολαύστε το...

• Global Rom VS GR Stable vs GR Stable !

Matis - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Δεν ρωτάω κανέναν να μου πει τι να κάνω εγώ άλλο ρώτησα.. και ενδεχομένως κάποιοι εδώ που τα έχουν δουλέψει ποιο πολύ καιρό και ασχολούνται με αυτό να ξέρουν να μου πουν... αυτό που ρωτάω είναι αν όντως η global έχει τέτοια θέματα δλδ κινέζικα διάσπαρτα, κλειδωμένες εφαρμογές κλπ η αν είναι κάτι που έχει το δικό μου τηλέφωνο μόνο για κάποιο λόγο και αν μπορώ να τα λύσω γτ η αλήθεια κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο θέμα όπως όταν είχα το redmi pro με την χαζορομ που είχε χίλια θέματ…

• Global Rom VS GR Stable vs GR Stable !

Matis - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Καλησπέρα και εγώ την ίδια global ROM έχω αλλά έχω κάποια θεματακια αρχικά κάπου κάπου όλο και έχει κάτι κινέζικα όπως πχ..: όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο που πατάς μια home baton και στην δεύτερη πιάνει το finger print; Ε στο πρώτο κλικ εκεί πάνω από το home baton που θα έπρεπε να λέει ας πούμε "βάλε μου δάχτυλο εδώ..." Το λέει στα κινέζικα ε και όσο να πεις πολύ ξενε.. αλλιώς είναι στα ελληνικά... Χεχε αυτό είναι νορμάλ για official global; 2) έχει φάει σκαλομα η προεγκατεστημένη εφαρμογή …

• Ναι DPD έχει κατάστημα και αποθήκη στην Θεσσαλονίκη αλλά από όσο ξέρω απλός δεν κάνει η ίδια της παραδώσεις δεν έχει οχήματα.. κάτι τέτοιο γι'αυτό δίνει ανάθεση ACS

• Παράθεση από zt654: “Παράθεση από STR: “Κι αφού χώνεψα την όλη κατάσταση με το τελωνείο και ηρέμησα , κάτσε λέω να ......... ” Καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Τι κάθεσαι; ” Και εγώ θα το κυνηγούσα θα εκτυπωνα της αποδείξεις που έχω στην διάθεση μου και θα πήγαινα να το σπάσω το μαγαζάκι να χρεώσουν αλλά αυτό που πρέπει όχι ότι και όπως μας έρθει και τι πάει να πει σύμφωνα με την εγχώρια αγορά.... Τι είδους δικαιολογία είναι αυτή αν ήθελα εγχώρια τιμή θα το έπαιρνα απο εδώ εμπασι περιπτώση είναι υποχρεω…

• Παράθεση από zt654: “Παράθεση από sifnos1: “ ” Θα είναι από τα έξυπνα της acs με απομακρυσμένες περιοχές και επίναυλοι καυσίμων και άλλα τέτοια αγριευτικά! ” Ε όχι έτσι δεν λέει βαλίτσα ολόκληρη πόσα κιλά στέλνεις Θεσσαλονίκη Κρήτη με ΕΛΤΑ με 10-12 ευρώ ποσό μάλλον κάτι τόσο μικρό και επειδή είναι εσω-μεταφορα ... Δεν έχει όλα αυτά τα προβλήματα με καθιστερησεις κλπ βάλτε κανέναν άλλο να παραλάβει και στείλτε το μετά με ΕΛΤΑ τζάμπα θα βγει. Η και με γενική

• Δεν έχεις κανένα γνωστό..??? Και σου είπα μήλα μαζί τους να δούμε τι έχουν να μας πουν..

• Όχι ρε για σχεδόν όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είναι τζαμπε η αποστολή οπότε εκτός από λάθος δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά... Και αμ δε μας βλέπω να βάζουμε πετρέλαιο φέτος...τα κάναμε Xiaomi......... Με βλέπω να παρακαλάω να ζεσταθεί το κινητό για να μαζεύω ζεστή κάτω από την κουβέρτα.....

• Πάντως οποίος ενδιαφέρεται ας μιλήσει και μαζί τους να μας πούνε και αυτοί τι παίζει γτ τέτοια διαφορά κλπ... Μήπως παίζει και κανένα λάθος του συστήματος τους εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται πολύ παράξενο και αδικαιολόγητο... (11 8 80)....

• derveni όχι ίδια dpd από Αγγλία εδώ acs υποπτευομαι είτε ακολουθεί διαφορετική διαδρομή για Χανιά είτε επειδή έρχονται σε φορτηγό κάνει παραπάνω χλμ..;; Δεν ξέρω αλλά ναι σε αυτή την περίπτωση αν έχετε γνωστό Αθήνα Θεσσαλονίκη κλπ όπου το βγάζει τζάμπα δλδ και μετά να σας το στείλει εκείνος με πιο οικονομικό τρόπο αν πάλι μένετε Θεσσαλονίκη Αθήνα μην το συζητάμε... Νομίζω δεν θα βρείτε καλύτερη περίπτωση από eglobalcentral.eu τουλάχιστον σε ότι έχω ψάξει εγώ ήταν σχεδόν μονόδρομος..

• Όντως για Χανιά δίνει μόνο μια μέθοδο αποστολής και αυτή βγαίνει στα 22 κάτι.. δεν λέει.. και είναι κάπως απαράδεκτο αν και πάλι όπως λέει και ο zt654 σε σχέση με άλλα πάλι μια χαρά είναι...

• Όχι ρε παιδιά γτ να σου βάλει 20 ευρώ μεταφορικά για Χανιά... Θα μπω να το δω και εγώ αλλά μήπως διαλέγεις κανένα άλλο τρόπο αποστολής..; Ή μήπως μπαίνεις στο κινέζικο;;

• Παράθεση από geox36: “Παράθεση από geotzia: “@geox36 Σαν συσκευή είναι συσκευάρα,και το κατάστημα καλό είναι αλλά έχει +22€ περιπου μεταφορικά... Από bangood με priority βγαίνει πολύ πιό φθηνά αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά παραπάνω. Η επιλογή δική σου ” Από ότι κατάλαβα με priority δεν υπάρχει θα τελωνείου;απλά αργή ; Πόσο μπορεί να κάνει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχει μεταφορικά.... Free shipping για παραγγελίες άνω των 50€ (το γράφει) άντε να πληρώσεις κανέν…