Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 224.
-
Εννοείται ότι θα είμαστε εκεί, ελπίζω να προλάβω να ετοιμάσω και κάτι για να καταθέσω "σωστά" και την ψήφο μου!
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΜια χαρά, Miui_ART with the clutch save!
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαPhotoshopone-on-onefundamentals.png
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΦαίνεται σαν το πρώτο από τα 2.
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΠροσωπικά δε χρησιμοποιώ tapatalk οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να αλλοιώσει το πως φαίνεται η εικόνα. Δοκίμασε να ανεβάσεις εικόνες μέσω του προγράμματος να δούμε αν υπάρχει κάποια αλλαγή.
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΤο 2ο είναι μέσω tapatalk, μπορεί να μη λειτουργεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο μέσω της εφαρμογής. Αλλά ναι αρχικά φαινόταν μεγαλύτερο, πάντως το width τώρα είναι ~50% edit: χμμ και τα 2 μέσα tapatalk είναι, αλλά φαίνονται με διαφορετικό τρόπο να είναι ανεβασμένες οι φωτος
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΑλήθεια; χαχαχαχα θα έπαιρνα όρκο ότι αυτό ήθελες να πετύχεις! Άρα αν το resize που θες να πετύχεις είναι στο 50% του width ή κάτι τέτοιο, τότε ναι του Βαγγέλη είναι μια χαρά
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΝαι Βαγγέλη μάλλον δεν το εξήγησα πολύ καλά. Resize γίνεται και η δική σου εικόνα αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Η εικόνα που έχει ποστάρει ο @MIUI_ART στο άλλο thread φαίνεται να κάνει χρήση media queries ανάλογα με τη διάσταση της οθόνης και έτσι γίνεται αντίστοιχα και το resize. Η πρώτη εικόνα είναι για screen desktop, η δεύτερη για mobile. Η διαφορά είναι ότι και οι 2 όμως πιάνουν όλο το πλάτος του post, το οποίο δε γίνεται με τη δική σου, ενώ με βάση τις αρχικές τις διαστάστεις θα έπρεπε να έχ…
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ναι ! ” Μια χαρά φαίνεται να δουλεύει. Το περίεργο είναι ότι ενώ η εικόνα που πόσταρες στο αλλο θέμα γίνεται μια χαρά το resize, αυτές που έχει βάλει ο Βαγγέλης εδώ και ειδικά η πρώτη φαίνεται να μην γίνεται σωστά...
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμή Αυτόματου Resize.... ” Script μέσω php?
-
gifaki?
ev3rflow - - Test Corner
ΜήνυμαΤι γίνεται; Τι έχουμε εδώ;
-
Παράθεση από perpetas: “ Κουράστηκα να περιμένω το Mi 5 και από όσα διαβάζω το Mi4c είναι αξιοπρεπέστατο! Εξάλλου η μετάβαση μου από το Redmi 1S είναι σίγουρο ότι θα με καταπλήξει. Υγ. Προτείνετε να περιμένω κι άλλο το Mi 5 ή να πάρω το Mi4c ; ( φαντάζομαι το Mi5 θα ξεπερνάει τα 400€, οπότε και σαν τιμή είναι και αυτό ένα θετικό ) ” To Mi4c είναι δίκαρτο, ενώ το Mi5 μάλλον θα είναι μονόκαρτο (εκτός και αν έχει βγει κάποιο leak το οποίο να αναφέρει για δίκαρτη συσκευή, οπότε ας με διορθώσει κάποι…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Απο τον γλυκουλη αν παραγγειλω οθονη για το mi4 μου με dhl παιζει να εχω θεμα με τελωνειο?? ” 100% περνάς τελωνείο. Μόνο αν σταλεί από Ευρώπη δε θα έχεις πρόβλημα.
-
Παράθεση από caeser: “Σε ανακοίνωση της Xiaomi για τις συσκευές που θα φορέσουν MM... (κάπου εδω μέσα το διάβασα... στις "Ειδήσεις"???) ” Ούτε edit δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πριν απαντήσεις! Όντως υπάρχει τέτοια λίστα αλλά επείδή κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πέρσι με το Lollipop (αν δε με απατά η μνήμη μου), θα πρότεινα να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας αλλά και μικρό καλάθι, ειδικά όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα...
-
Παράθεση από Graydath: “Καλά είναι άτοπο ούτος η άλλος απο μόνο του αυτο... Στο τέλος λένε οτι σου βάζουν οτι γλώσσα θες... Επίσης έχει 6-7 γλώσσες σαν βασικές. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η επίσημη της xiaomi αγγλοκινέζικη δεν είναι? Αρα μήπως αλλάζουν αυτοι τη ROM? Άρα επαναλαμβάνω μήπως είναι άτοπο αυτο που λένε...?Επίσης για το κερασάκι στην τούρτα δεν ξέρω αν προσέξατε οτι γράφουν πως έχει miui7 ” Το τραγικό δεν είναι αυτό, το τραγικό είναι να σου περάσουν αυτοί μια ό,τι να'ναι multilan…
-
@Sam ωραίο και το δικό σου ! Γουστάρω πολύ τα ηχειάκια στον τοίχο!!! Όσο για το Cosmos, πολύ καλά θυμάσαι, από το 2008 το έχω και φυσικά δεν είναι προτεραιότητα η αλλαγή του, έχουν σειρά ποντίκι και πληκτρολόγιο για αλλαγή (έχω σταμπάρει Mionix ποντικάκι και Das πληκτρολόγιο, οπότε αναγκαστικά θα κάνω υπομονή γιατί δε βγαίνω )
-
Παράθεση από Sam: “Παράθεση από ev3rflow: “Ας βάλω κι εγώ το δικό μου. Θα χρειαστούν σύντομα αντικατάσταση πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά κρατάνε ακόμα για λίγο! myDesk_zps8gcbuida.jpg ” To coolermaster ότι καλύτερο κυκλοφορεί!!! ” Το έχω αρκετά χρόνια (τα είχα σκάσει καλά τότε) και γενικά δεν μπορώ να πω ότι το έχω μετανιώσει. Έχει κάποιες ιδιοτροπίες ως παλαιότερη κατασκευή αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα! Έχω πιάσει τώρα τελευταία τον εαυτό μου να κοιτάει κάτι κύβους που βγάζουν η Lian …
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από ev3rflow: “@caeser ο Ευαγγελιστής του γλυκούλη στο Ελληνικό φόρουμ! (εκτός των πολλών άλλων πραγμάτων που κάνει και νιώθεις ότι τα κάνει όλα και συμφέρει εδώ μέσα ). Αλληλούια!!! ” Αμην...(Βάστα μικρό καλάθι... Με την πρώτη "στραβή", το "κράξιμο" τον περιμένει στη γωνία... Μέχρι τώρα τα πάει καλά όμως...) ” Το ξέρω και δε θα περίμενα να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κανείς δεν παίρνει ελευθέρας όταν πρόκειται για λεφτά, εξυπηρέτηση και γενικά εμπειρία πελάτη.