Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 224.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμα@caeser ο Ευαγγελιστής του γλυκούλη στο Ελληνικό φόρουμ! (εκτός των πολλών άλλων πραγμάτων που κάνει και νιώθεις ότι τα κάνει όλα και συμφέρει εδώ μέσα ). Αλληλούια!!!
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος στο φόρουμ έχω κάποιες απορίες. Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω κινητό Xiaomi από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Μετατροπέα για τον φορτιστή δίνουν; Και γίνεται να έχω το miui χωρίς με τις εφαρμογές τις google ούτε καν το play store αλλά να έχω το store της xiaomi στα ελληνικά ή έστω αγγλικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Υποθέτω αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την global rom θα μπορέσει να σου απαντήσει τι περιλαμβάνει ακριβώς γιατί νομίζω …
-
Παράθεση από Vulk: “Γενικότερα το θέμα european warehouse είναι μια άλλη ιστορία. Το xiaomi water tester pen που είχα πάρει από την ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood "έγραψε" 20 μέρες μέχρι να παραλάβω. Οπότε το επιχείρημα της γρήγορης παραλαβής πήγε περίπατο! ” Ένα παρεμφερές περιστατικό είχε συμβεί πριν καιρό με το honorbuy(τότε ακόμη λεγόταν xiaomishop) και σε κάποιον άλλον από εδώ, αν δε με απατά η μνήμη μου ήταν ο Somnius. Θυμάμαι είχε κάνει την παραγγελία του από EU Warehouse και ένα tracking…
-
Προσωπικά δεν εχω παραγγείλει από αυτό ποτέ αλλά από αυτά που διαβάζω από τους συμφορουμίτες είναι ότι το συγκεκριμένο είναι μια άλλη κατηγορία από μόνο του! Υπομονή και εύχομαι να μην περιμένεις πολύ ακόμα!
-
Παράθεση από barcelonistas1899: “Το μοναδικό θετικό που (ακόμα) κρατάω από το honorbuy είναι η ευρωπαϊκή αποθήκη! ” Σωστός αλλά και αυτό σιγά σιγά παύει να το έχουν σαν μοναδικό ατού τους, οπότε καληνύχτα Κατερίνα
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ev3rflow: “Δε σου βγάζει το Here Maps κυκλοφορία; ” Βεβαίως και σου βγάζει και άμεσα απ' ότι έχω δει , αλλά εδώ λέγαμε για τα αλλοπρόσαλλα του Google Maps ” Ε πες το καλέ μου άνθρωπε! Έτσι όπως μου το είπες νόμιζα ότι για κάποιο λόγο δεν σου φαινόταν η κυκλοφορία στο Here Maps!!! Πάντως όντως τρέχα γύρευε ποιο είναι το πιο ακριβές από τα 2!
-
Δε σου βγάζει το Here Maps κυκλοφορία;
-
Νομίζω το Here Maps της Nokia είναι μια αρκετά καλή εναλλακτική πάντως (σε κάθε περίπτωση, απαιτείται χρήση δεδομένων).
-
Το honorbuy το έχει τερματίσει τελείως μου φαίνεται. Από εδώ και πέρα να αρχίσουμε σιγά σιγά να το λέμε dishonosteal. ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ! Χίλιες φορές από το γλυκούλη και τον κάθε γλυκούλη που είναι μικρό μαγαζί με αυθεντικά προϊόντα αλλά δείχνει ενδιαφέρον για τον πελάτη.
-
Καταρχήν άλλη μια εξαιρετική first look παρουσίαση! Η αλήθεια είναι ότι με κάνει να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για την αγορά του δικού μου (ακόμα περιμένω νέα εκ Κίνας που λέγαμε)... Με την πρώτη ευκαιρία πάρε το και μια βόλτα στον ήλιο να τσεκάρεις και το sunlight display και να μας πεις εντυπώσεις! Αν δε του έχεις βάλει ακόμα tempered glass, κάνε το άμεσα γιατί είχα διαβάσει ότι δεν έχει gorilla glass πάνω(από κάπου πρέπει να κόψει υποθέτω)
-
Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω σαν προσχέδιο! Αν και μοιάζει λίγο με HTC, διακρίνω τα βήματα σχεδιαστικής αλλαγής που ήθελα να δω, οπότε αναμένω τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο με πολύ ενδιαφέρον!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΟφείλω να πω ότι εξεπλάγη πολύ θετικά! Καλορίζικο λοιπόν! @caeser και κάνα τριγωνάκι από εδώ πλιζ!!!!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “ Οταν γίνεται αυτό (με μεγαλύτερη εφαρμογή στις οδικές μεταφορές) το πακέτο είναι transit. Βγαίνει απο τον ένα ταχυδρομικό σάκο και μπαίνει σε άλλο (αυτόν που προορίζεται για την χώρα προορισμού) χωρίς να το ανοίξουν. Περνάει τελωνείο στην χώρα προορισμού..” Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, άρα ο λόγος που δεν πέρασε τελωνείο παραμένει "μυστήριο" ...
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΤο συγκεκριμένο ήρθε Ελλάδα όμως πρώτα μέσω Αγγλίας και μετά Γερμανίας. Μήπως είναι διαφορετική η διαδικασία για δέμα DHL που έχει περάσει ήδη από 1 άλλη ευρωπαϊκή χώρα; (εννοώ στα πλαίσια εκτελωνισμού)
-
Υπερβολική δόση flashing
ΜήνυμαΡε συ @caeser, κάνε και κάνα flashάρισμα ρε συ . . .