Χθες προχθές πήγα να παραγγείλω μπαταρία nohon από το aliexpress και δεν μου δεχόταν την κάρτα. Σήμερα που μπήκα είχε σε έκπτωση την μπαταρία και μαζί με ένα κουπόνι που είχα την πήρα κοντά στα 4 ευρώ. όποιος θέλει να δοκιμάσει τις μπαταρίες είναι καλή ευκαιρία, στα 9,83 € τις έχει.
Παράθεση από Nickleon: “Εγώ αγόρασα μια από e-bay από Ελληνικό μαγαζί που είναι στη Λαμία. Δεν την έχω τοποθετήσει όμως και δεν μπορώ να σου πω αν είναι όλα καλά. Θα το κάνω αύριο ή μεθαύριο οπότε αν θέλεις περιμένεις να σου πω εντυπώσεις. Διαφορετικά αν κάποιο άλλο παιδί έχει βάλει ας πει. ” Καλημέρα Δοκίμασες τη μπαταρία να μου πεις απόψεις ;; για τις NOHON έχω διαβάσει από τα καλύτερα, μέχρι τα χειρότερα και σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω. αν η μπαταρία που αγόρασε ο nickleon δείχνει κανονικά θερμ…
Παράθεση από Manolis Vest: “Και εγώ το ίδιο θέμα έχω με τους σταθμούς.. τα dns τα αλλάζουμε μέσα στο ρούτερ; Δεν το έχω καταφέρει.. ” Αλλάζεις DNS στο router αποθηκεύεις τους σταθμούς που θέλεις και μετά επαναφέρεις το DNS. Δουλεύει κανονικά
Χμμμ έχω μια escam qf001 και σε γενικές γραμμές, για τη χρήση που κάνω, δεν έχω παράπονα. έλεγα λόγω smart home, να το γυρίσω σε xiaomi, αλλά αυτά που διαβάζω δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά.. θα δείξει..
Καλημέρα θέλω να πάρω μια κάμερα xiaomi, δουλεύουν καλά στην Ελλάδα; Έχω διαβάσει για διάφορα προβλήματα αν δεν κάνω λάθος. Ενδιαφέρομαι για mijia 1080 ή dafang 1080. Έχω και gateway 2ης γενιάς, ποια κάμερα θα προτείνατε ;
Γίνεται να ξεκλειδώνει όταν το ακουμπάς αλλά πρέπει να είναι ανοιχτή η οθόνη, ρίξε μια ματιά στο XDA. Επίσης με το tethering εγώ δεν έχω θέμα, με τελευταία ελληνική stable είμαι
Παράθεση από Spyros12345: “Καλησπέρα στο φόρουμ Πήρα μεγάλη γκάμα προϊόντων smart home της xiaomi και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Υπάρχει τρόπος να παίξει το gateway ελληνικούς σταθμούς? Ευχαριστώ ” XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English Έχει λίγους Ελληνικούς best best best best best Be best
το πέρασα και περνάει σαν εφαρμογή του συστήματος, δεν μπορείς να το αφαιρέσεις αν δεν έχεις root. ο προβληματισμός μου για την απεγκατάσταση είναι γιατί πρέπει να αντικαθιστά κάποιες βιβλιοθήκες του συστήματος με τις εφαρμογής. οπότε αν απεγκαταστήσω της εφαρμογής μένουν οι νέες
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από yiannism01: “Παράθεση από tasosko: “8o ” Από κάμερα πως είναι οι AOSP; Έχω στο kenzo και δεν φτάνουν σε ” Google Camera with HDR+ Ported to Snapdragon 820/821 and 835 Devices [APP][10-07-2017][Android 7][SnapDragonPRO-M… | Xiaomi Mi 5 ” και αν δεν μας αρέσει πως γυρνάμε στην κλασική κάμερα ;
Είχα 8.2 stable και πέρασα κατευθείαν την 8.5 χθες. Βλέπω πως δεν έχει κανένα bug σε σχέση με την 8.2 που με είχε κάνει να σκέφτομαι να φύγω από miui. πολύ καλή δουλεία keep on
Παράθεση από venioni: “Επειδη το εχω πουλησει το mi 5 θελω εαν γνωριζει καποιος που εχει την συσκευη να μου πει οταν κανει κληση σε καποιον εαν του εμφανιζει την ενδειξη HD στο τηλεφωνο? Στο MI 6 που εχω τωρα δεν μου την βγαζει την ενδειξη,απλα ενημερωτικα το ρωταω. ” Σε cosmote το βγάζει ναι