Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 176.
-
Ρε παιδιά, μετά από τόσο καιρό που το έχουμε το τηλέφωνο, έσπασε ή ράγισε κανενός ;;;; σε γενικές γραμμές έχω περάσει από όλες τις Rom και είχα πει πως σαν τη stable miui δεν έχει. μετά από τόσο καιρό, που αν ξεχαστώ και απαντήσω σε κλήση viber ή hangouts θέλει reboot για να μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο, έχω ξενερώσει αφάνταστα.... πως μπορούμε να λέμε stable rom μια rom με προβλήματα, που δεν λύνονται.... καταραμένο nugat
-
κανένα bug διορθώσανε ; πχ το πρόβλημα με τις κλήσεις από viber, hangouts κτλ με το μικρόφωνο ;;
-
λίγο εκτός χρόνου το ποστ μου. Προερχόμενος από nexus, με το που πήρα το mi5 πριν 10 μήνες περίπου,έβαλα rom dev του gkalen. Το κινητό σφαίρα και χωρίς προβλήματα. Πάντα είχα στο νου μου το καθαρό android.. Κάτι με έτρωγε.. Αργότερα περάσαμε σε xtrv άρχισαν κάτι κολλήματα. Γύρισα σε resurection ,los δοκίμασα kernel. Τελικά ξανακύλισα σε miui, δεν άντεξα. Γιαυτό είναι τα xiaomi. Stable τώρα xtrv και μάλλον θα μείνω εδώ
-
Παράθεση από eti666: “@gkalen δεν θέλω να σου χαιδευω τ'αυτια αλλά σαν τις thunder stable rom σου ,ΚΑΜΙΑ.Μακάρι να το συνέχιζες το project σου ” και οι Dev ήταν χωρίς bugs. Με τις xtrv υπάρχουν θεματάκια...
-
Για να δούμε στο mi5...
-
Πολύ ωραία κατεβάζω για να τη δοκιμάσω
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kmarkou: “λες να κάνω nandroid restore και μετά ξανάflash ; ” εννοειται κανε το restore αστο να κανει boot δες τι παιζει με το wi-fi και μετα ριξε τον kernel ” για να το τσεκάρω =============== Φεβ 11th 2017, 5:28pm =============== έχεις overclocked ή κανονικό ; να δοκιμάσω τον 3.5 , τον έχεις δοκιμάσει ;
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kmarkou: “Να ρωτήσω κάτι έχω XTRV έχω δοκιμάσει kernel dragonxiakernel διάφορους και δεν έχω wifi έχω δοκιμάσει miui8-android 7 από το xda και δεν μου τρέχουν οι 2 πυρήνες με nougat καμιά λύση που να δουλεύουν τα πάντα έχουμε ; ” πως περασες τον κερνελ?γιατι εχω ακριβως τον ιδιο και δουλευουν τα παντα ” τον flashαρα μέσω twrp
-
Παράθεση από markito: “mi5---->ολα καλα Η μπαταρία φαινεται σουπερ. Θα το δουμε και στην πορεια ” όταν λές όλα καλά , έχεις και τους 4 πυρήνες ;
-
gkalen θα δούμε καμιά βελτίωση για mi5; (πυρήνες)
-
Παράθεση από tasosko: “ναι μπορεις να τον φλασαρεις σε οποια ρομ ειναι miui 8 nougat φλασαρισμα και reboot κανενα wipe η ενσωματωση μαλλον θα γινει μετα απο επιλογη οταν θα περαστει το aroma installer..... ” ωραία θα το δοκιμάσω και γω τότε.. αν φλασάρω μετά καινούριο update της rom θα θέλει ξανά φλασάρισμα ; πχ σε περίπτωση που κάτι δεν μου κάτσει, για να επαναφέρω τον παλιό kernel ξανά φλασάρω xtrv;