Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 176.
-
Παράθεση από geozn8: “Μόλις έβαλα και εγώ τον νέο κερνελ DragonXia Kernel v1.0 και μέχρι στιγμής όλα καλά και οι 4 πυρήνες ξανά ζωντανοί με σωστή συχνότητα..!! Το μόνο που δεν μου δουλεύει σωστά από την πρώτη μέρα της 7.0 που ούτε και με άλλον κερνελ δουλεψε και οποιος το έχει και αυτός παρακαλώ ας μας πει η αν βρήκε λύση είναι αυτό που σας είχα ξαναπεί ότι μέσα από την κάμερα πάω συλλογή πιάνω μια φώτο αποστολή να την στείλω στο viber αλλά μου βγάζει μαύρο ..άλλα άμα το κάνω μέσα από το viber τ…
-
Πρόβλημα ήχου μεταξύ Mi5 & Mi4
Kmarkou - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Μιας και ειναι γενική συζήτηση θέλω τα φώτα σας σε ενα θεμα που εχω , εαν είναι για αλλο thread ας μεταφερθεί. Εχω το mi5 και η συζυγος το mi4LTE. (xiaomiζεύγαρο ) ,το θέμα είναι το εξής, οταν μιλάμε μεταξύ μας, ενω στην αρχή η κλήση είναι καθαρή και μια χαρά, μετα απο 15-30 δευτερα ο ήχος που ακούω παραμορφώνεται, αν μπορουσα να το πειγραψω είναι σαν να μιλαει μεσα σε νερό ή γίνεται "μεταλλικός" με κενά. Αυτό είναι είναι μόνιμο παρόλες τις αλλαγές rom (δικές μας εννοείτα…
-
Κατεβάζω για mi5 αν και δεν βλέπω fix για μας
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από spideman3: “Ρε παιδιά μην χολοσκάτε με τους πυρήνες. Αρχή είναι κάποια στιγμή θα στρώση η Nougat για κανένα 2 μήνες θα το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Μετά θα έρθει το Miui 9 στην αρχή ξανά bug και εδώ σε κάποια στιγμή θα το στρώσουν. Και πάει λέγοντας........ Για αυτό και μετά κολλάμε και δώρο να μας κάνουν iphone θα το πουλήσουμε να πάρουμε xiaomi. ” καλα τα λες φιλε @spideman3 μετα που θα βαλουμε miui 9 να μην αρχισουμε να λεμε οχι το wifi δεν δουλευει οχι το …
-
Παράθεση από Bill Terzhs: “συμφουριτεςςςςς να κάνω μια ερώτηση;;ποτε θα λυθεί το πρόβλημα με το xiaomi mi5???ακόμα φαίνεται πως οι δυο πυρήνες έχουν σταματήσει...τι θα γίνει; ” Τέσσερις πυρήνες θα πάρουμε σε mi5; πουθενά καμιά απάντηση
-
4 πυρήνες έχουμε σε mi5;;
-
για το mi5 το πρόβλημα με τους πυρήνες που έχει στην 6.12.22 υπάρχει και σ'αυτή τη rom; Αν ναι έχουμε καμιά λύση ; Ξέρουμε πότε θα βγει καινούρια rom ;
-
Να ρωτήσω παιδιά Για το θέμα με τους πυρήνες, στο mi έχουμε λύση; Να βάλω 6.12.29; φτιάχνει ;
-
Παράθεση από gkalen: “@Kmarkou Πώς δουλεύει τώρα ??? ” όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα
-
gkalen πρέπει να σου κάνουμε ένα άγαλμα !!! και λίγο θα είναι
-
χρόνια πολλά με υγεία! Για το mi5 πότε να περιμένουμε fix?
-
γιατί δεν μπορώ να το βρωforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26037/
-
Παιδιά πως κάνω clear cache σε συγκεκριμένη εφαρμογή, πριν την βγάλω και την ξαναεγκαταστήσω ; δεν δουλεύει το Gsam Battery monitor και έχω και ένα θεματάκι, μου εμφανίζει email στα εισερχόμενα μου, που τα έχω μετακινήσει εδώ και καιρό
-
όταν ανοίγω το supersu μου γράφει πως θέλει να αναβαθμιστεί το SU binary το αναβαθμίζω ;;
-
είχα gkalen rom και ως γνωστόν το mi5 δεν κολλούσε καθόλου. Πέρασα μέσω twrp το νέο twrp έκανα reboot πέρασα την νέα rom, clean cache κτλ Και ο δείχνουν ρολόι πάλι με nugat αυτή τη φορά. Ευχαριστώ πολύ για την δουλειά που κάνετε Καλές γιορτές σε όλους
-
gkalen εγώ που είμαι σε thunder 6.10.20 πάω σε xtrv με dirty flash ε; flashαρω recovery και μετά τη rom - clear cache κτλ ;
-
Λες να αναβαθμίσα από twrp τότε;;
-
έχω την εντύπωση πως αναβάθμιση su έχω κάνει από την αρχή.. Και έχω περάσει 2-3 αναβαθμίσεις μετά