Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.

• Υπαρχει περιπτωση να βρω τις φωτο μου στο xiaomi account id?

• Παράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα! Θα σου πω λίγο γενικά να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα: Υπάρχουν 2 ειδων roms της MIUI -STABLE - Πιο σταθερή έκδοση με λιγότερα προβλήματα θεωρητικά η οποία όμως κάνει αναβάθμιση πιο αργά (πάνω απο 1 μήνα). -DEVELOPER - Δοκιμαστική έκδοση που βγαίνει κάθε παρασκευή και ενσωματώνει συνέχεια νέα χαρακτηριστικά και διορθώνει προβλήματα. Όταν κάποια απο τις Developer φτάσει σε σημείο να μην έχει προβλήματα (σοβαρά) τότε την κάνουν Stable και την βγάζουν στο κοινό. Σ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Πάτησε πρώτα: -wipe&reset -> wipe cache και αφού ολοκληρωθεί κάνε -install update.zip to system και επέλεξε το update.zip που είπες. Btw ποιά rom είχες πριν και ποιά προσπαθείς να βάλεις τώρα;” Μετα απο ωρες κατα της 04:00 μπορεσα και εβγαλα ακρη εκανα εγκατασταση στο pc το MIPCSuite εβαλα το τηλ. σε fastboot και μπορεσα να το ανοιξω βεβαια δεν εβρισκε τη rom που εβαλα (xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.7.2.zip) αλλα δεν πειραζει το μονο που με χαλασε ηταν που εχασα τ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “ωπα! τέλεια! Έχεις rom μέσα να κάνεις ένα dirty flash? Δηλαδή να κάνεις install update.zip to system” ειχα κατεβασει το πρωι την τελευταια την εβαλα στην sd card και τα εκανα μετονομασια του zip σε update χωρις το .zip να πατησω insall update.zip to sytem ή θα εχουμε παλι τα ιδια ?

• Παράθεση από theodosis23: “Παράθεση από iAmLiakos: “Για δοκίμασε το ίδιο αλλα με volume down να δούμε αν μπαίνει σε fastboot. Και γενικά δοκίμασε μήπως πάρει update απο το MiSuite(αυτό είναι άσχετο απο το fastboot που αναφέρω απο πάνω).” το εκανα και βγαζει ενα εικονιδιο απο κατω γραφει fastboot αλλα δεν κανει τπτ” ωπα μετα απο πολλες προσπαθειες με εβαλε στο μενου εκει που λεει - reboot - wipe & reset - install update.zip to system - power off ​τι κανω τωρα ?

• Παράθεση από iAmLiakos: “Για δοκίμασε το ίδιο αλλα με volume down να δούμε αν μπαίνει σε fastboot. Και γενικά δοκίμασε μήπως πάρει update απο το MiSuite(αυτό είναι άσχετο απο το fastboot που αναφέρω απο πάνω).” το εκανα και βγαζει ενα εικονιδιο απο κατω γραφει fastboot αλλα δεν κανει τπτ

• Παράθεση από iAmLiakos: “Όταν λες πως αναβοσβήνει το logo τι ακριβώς εννοείς; Περιοδικά γίνεται μόνο του; Ή απλά εννοείς οτι με το πάτημα των κουμπιών απλα καταφέρνεις να σβήσεις και να ξαναανοίξεις το logo στο κέντρο της οθόνης; Πέρα απο αυτό, έχεις εμπειρία με flash απο τον υπολογιστή; Πχ θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν θα γίνει update μέσω του MiSuite;” Πατάω το power και μόλις σβήσει το logo πατάω το volue+ τα κρατάω πατημένα και αναβοσβήνει το logo

• Παράθεση από iAmLiakos: “Βγάλε την μπαταρία τελείως. Ξαναβάλτη και προσπάθησε πάλι να μπείς σε recovery. Προσπάθησε το 3-4 φορές μέχρι να μπείς.” Απο το πρωί παιδεύομαι αλλά ακόμα τπτ

• Το οτι αναβοσβήνει το logo είναι φυσιολογικό(τα κουμπιά τα έχω συνέχεια πατημένα)

• Παράθεση από iAmLiakos: “Μη φοβάσαι λογικά δεν έχει πάθει κάτι η συσκευή σου. Προσπάθησε να μπείς σε recovery. Ξέρω λες δεν μπαίνει αλλά εγώ λέω οτι δεν πατάς τα κουμπιά την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή. Καθώς είναι κολλημένο στο mi logo κρατάς πατημένο το on/off μέχρι να μαυρίσει η οθόνη για να κάνει το restart και ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΥΡΊΖΕΙ πατάς το volume up χωρίς να αφήσεις το on/off. Αυτό είναι το σωστό moment για να μπείς στο recovery. Κάνω αυτό αλλά δεν ανοίγει στο recovery αναβοσβήνει συνέχεια το logo”

• xiaomi m2s

theodosis23 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα sos μετά από αναβάθμιση δεν μου ανοίγει το τηλέφωνο έχει κολήσει στό logo και δεν κάνει τπτ

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Καλημερα συνφορμητες θελω να το γυρισω το mi2s στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα φοβαμαι μηπως χασω επαφες και εικονες μια βοηθεια plz.......

Μήνυμα

Οταν βαζουμε νεα rom σε xiaomi mi2s με Multilanguage πακέτο κανουμε και wipe&reset ? Διαγραφονται τπτ επαφες και αλλες ρυθμισεις δικες μου ?

Μήνυμα

Παράθεση από Finn: “Δε το κλείνεις και κανεις απλά reboot. Πρέπει να μπεις στο recovery να φλασαρεις το update. On the road using m” Παράθεση από Finn: “δεν τα κανεις λιγο πιο λιανα γιατι δεν σκαμπαζωτπτ” Παράθεση από Finn: “ ”

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από theodosis23: “Παράθεση από Annihilator: “Κατ'αρχήν καλορίζικα σε όλους σας που παραλάβατε τις συσκευές σας. Theodosi πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις την δημιουργία λογαριασμού στην XIAOMI για να προχωρήσεις στο Update της ROM. Aφού ολοκληρώσεις το UPDATE μετά θα δούμε πως θα βάλεις ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο.” εκανα λογαριασμο στην Xiaomi εκανα uptade αλλα ελληνικα γιοκ βοηθειααααααα pls” Πρέπει να κατεβάσεις το Multilanguage Package από „ flag…

Μήνυμα

Παράθεση από Annihilator: “Κατ'αρχήν καλορίζικα σε όλους σας που παραλάβατε τις συσκευές σας. Theodosi πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις την δημιουργία λογαριασμού στην XIAOMI για να προχωρήσεις στο Update της ROM. Aφού ολοκληρώσεις το UPDATE μετά θα δούμε πως θα βάλεις ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο.” εκανα λογαριασμο στην Xiaomi εκανα uptade αλλα ελληνικα γιοκ βοηθειααααααα pls

Μήνυμα

επιτελους το χω στα χερια μου θελω βοηθεια για ελληνικο μενου γιατι δεν σκαμπαζω τπτ

Μήνυμα

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η αποστολή δεν μπόρεσε να παραδοθεί Επόμενα Βήματα: Η αποστολή θα προγραμματιστεί με διανομέα για παράδοση μόλις οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν Προορισμός Αποστολής: THESSALONIKI - THESSALONIKI - GREECE 6 Αποστολή σε αναμονή LEIPZIG - GERMANY 08:37 5 Αφίχθη στο Κέντρο Διαλογής <Περιοχή> LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 08:33 με τον πονο μας παιζουν που τις ειδαν τις δυσμενεις καιρικες συνθηκες μια λιακαδα ναααααα εχουμε

Μήνυμα

το παρήγγειλα δεν άντεξα και το περιμενω πως θα το κανω να εχει ελληνικο μενου ?