Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 174.

• Δεν πειράζει θα ρίξω ζιζανιοκτόνα και θα την... Ξεφυτεψω Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει ρε παιδιά αν γίνει και τέτοια στραβη με βικμαλ που μπορείς να επιλέξεις και την ρομ δεν ξέρω τι να πω... Τουλάχιστον γλιτωσα τελωνείο... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σκέφτομαι να περάσω την 6.12.1 στο mi5s plus αλλά μάλλον θα περιμένω γτ αν γίνει καμία στραβη δεν έχω πισι μαζί μου οπότε αν κάποιος την έχει περάσει ας πει εντυπώσεις... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

adekastos - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Είναι πιο περίεργο αυτό που ρώτησα εγώ, από το να θέλει κάποιος ν αλλάξει την Global Developer me global Stable, χωρίς καν να έχει τη συσκευή και κατ επέκταση να μην γνωρίζει αν έχει καν Official ή Unofficial ή προβληματική ?? Ο Γιώργος μου πε ότι, σαν υποψήφιος για μετάλλιο Mr Bean τυγχάνω μόνιμης προστασίας κ δεν βγαίνω προτεινόμενος για μεταξεταστεος, ποτές!! :vain:” Έχω κονε με την διοίκηση και μου δίνουν πληροφορίες εκ των έσω... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμο…

• Το κινητό δεν το έχω ακόμα λογικά με dev global θα έρθει, περισσότερο ρωταω για να έχω μία ιδέα για την διαδικασία . Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άμα λάχει τον ξεκλειδωνουμε κιόλας κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδες εφόσον όπως λέτε ή global stable έχει ελληνικά για να περάσω στο 3s την global stable από global dev πως θα το κάνω; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά πουθενά δεν υπάρχει σε όποια καταστήματα πήρα τηλ άσε που στο γερμανό δεν ήξεραν καν τι καλώδιο εννοούσα τεσπα παραγγελία από eshop και μέχρι την τέταρτη ελπίζω να αντέξει ή μπαταρία με 37% ... Let the games begin... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά χρειάζομαι άμεσα καλώδιο για να φορτισω το κινητό μιας και το μανισιο το έχασα στο καράβι ξέρεις κανείς κάποιο κατάστημα στην μυτιληνη που να το έχει δίχως να χρειαστεί να το παραγγειλω; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

adekastos - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από knight666: “Καλημέρα παίδες. Πραγματικά η Xiaomi μας έχει μπερδέψει τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι παίζω σκάκι! Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Mi 5S Plus κ είδα φωτό από το Mi 6 που θα κυκλοφορήσει αρχές του έτους... Τρέλα! Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν στα χέρια τους το Plus. Είναι αρκετά μεγαλύτερο από ένα κλασικό 5,5 ιντσών τηλέφωνο; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι; Το Kenzo καταφέρνω να το δουλέψω με ένα χέρι σχετικά εύκολα. Δεν θέλω να πάω στο Mi 5S λόγω μικρής οθόνης κ ram,…

• Για τα 5αρια βλέπω πάλι δεν βγηκε ρομ λογικά θα πάρουμε android 7 στην όποια επόμενη βγει σωστά; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

adekastos - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από kioul: “μαγκες καλησπερα..εκανα αγωρα του Mi-5S PLUS τι γνωμη εχετε ?εχει προβληματα?η φοτο πως ειναι?χριαζεται root κατα την παραλαβη?” Το κινητό πετάει φίλε κανένα θέμα πουθενά οι φωτό την ημέρα είναι τέλειες τώρα για τις νυχτερινές δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γτ τώρα άρχισα να διαβάζω σχετικά με τις ρυθμίσεις σε iso κλπκλπ αλλά θα μείνεις ικανοποιημένος ειδικά από θέμα μπαταριας και απόδοσης. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

adekastos - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@MakisPgr Οι διαχειριστές εδώ μέσα δίνουν την ψυχή τους για όλους εμάς, έχουν κάνει το forum εδώ, μια μεγάλη αποθήκη γνώσης για όλους εμάς.” Και λίγα λες... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από την μύγα... ξίγκι

adekastos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν είδα αλλά και εγώ εκεί το υπολογιζω ίσως και λιγότερο απ ότι ειπες Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από την μύγα... ξίγκι

adekastos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σε ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν σου προτείνω να την βάλεις πάντως. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοήθησαν να περάσω την ελληνική ρομ, πραγματικά απίστευτο το κινητό... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά ξεκλειδωσα επόμενο θέμα τώρα στην γραμμή εντολών γράφω adb devices μου εμφανίζει έναν κωδικό αλλά διπλα γράφει unathorized Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά στην απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής για win 10 όταν πάω να γράψω το β μου λέει An error has occured setting the element data Ή τιμή προστατεύεται από την πολιτική ασφαλούς εκκίνησης και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει πήρα έγκριση για ξεκλειδωμα, τώρα ας πει κάποιος τους drivers στο αρχείο miphone20151028.exe τους κάνω εγκατάσταση αφού απενεργοποιησω την ψηφιακή υπογραφή για win10? Εχω πελαγωσει λίγο και τα βλέπω θολά οπότε σορρυ για τις ερωτήσεις...θα ακολουθήσουν κι άλλες... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορώ να ξεκλειδωσω με λογαριασμό αλλού και μετά να ξαναβαλω τον δικό μου; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk