Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 174.
-
Έχω το ίδιο θέμα με σένα ενώ ήμουν στην τελευταία stable αναγκαστηκα να πάω σε αυτή που έχεις και εσύ και από 2.8.7 twrp με γύρισε σε παλιότερη έκδοση twrp και δεν μπορώ να φλασαρω καμία απ τις τελευταίες αύριο θα προσπαθήσω να περάσω την τελευταία έκδοση twrp μηπως δω φως και θα ενημερωσω αλλά εννοείται ότι θα χρειαστείς wipe cache davlin και data Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανείς που να φοράει την τελευταία stable στο redmi 3s να πει πως τα πάει για να την περάσω στο κινητό του κουνιαδιου. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από knight666: “Μια χαρά τις είδα κι εγώ. Στο σκοτάδι λογικά θα 'χει λίγο θέμα. ” τι θέμα να χει στο σκοτάδι... Εδώ, μ@μ@ει το απλό το mi 5s που έχει κ υποδεέστερη καμερα από το plus!! :thumbup:” Δίχως να θέλω να προκαλεσω,αλλα νομίζω ότι το plus έχει υποδεέστερη κάμερα από το mi5s Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το απόγευμα. shared 11 photos with you from the Flickr app! Check it out: flickr.com/photos/146346465@N08/shares/k60N2U” Το λινκ δεν δουλεύει Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: άκυρο τώρα μου το ανοιξε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Εγώ έβαλα σήμερα σε Mi5s Plus το tempered glass 9H + Pro της Nillkin. Το tempered glass που προορίζεται για 2.5d οθόνες δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Είναι μικρότερο. Στην αρχή σου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά μετά συνηθίζεις. Δεν έχεις και άλλη επιλογή. Πρέπει να προστατεύσεις την οθόνη.” Από που το πήρες; Να το βάλω μία παραγγελία και γω αν είναι... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Akis76: “mits200 δες και 4px tracking, μάλλον έχει ήδη φύγει αλλά δε φαίνεται ακόμη...” Μπα κολλημένο με το δικό μου δεμα στο αεροδρόμιο του χονγκ κονγκ θα ειναι.... Sorry για το off... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτός μου φάνηκε ο πιο "λογικός": ngbrain.com/fix-invalid-imei-mtk-devices-permanently/ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Είναι ή κλασική διαδικασία...όπως σε ούλα το mi5...” Ναι αλλά χρειάζομαι και τον ανάλογο φανταζι τίτλο... Πχ Πως φλασαρουμε για πρώτη φορά την ελληνική ρομ στο εξαποδο (RAM) θηρίο μέ τά γυάλινα γόνατα (camera) Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορώ να ανεβασω λινκ από τον οδηγό που βρήκα να μου πεις αν είναι αυτός ή μέσω pm? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκαλιζω εδώ και λίγο καιρό το ίντερνετ μήπως και βρω τρόπο να επαναφερω μόνιμα το imei και την nvram διχως να εξαφανίζεται μετά από καθε factory reset του κινητου, ο τρόπος με το mobileuncle δουλεύει αλλά είναι προσωρινό, βρήκα ένα τρόπο με το maui meta 3g αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί φοβάμαι μην μείνω χωρις τηλέφωνο μέχρι να μου έρθει το mi5s plus. Τον συγκεκριμένο τρόπο τον δοκίμασε κανείς να μου πει αν λύνει το πρόβλημα μόνιμα ? Γιατί αν όντως το λύνει τότε αυτά είναι ευχάριστα νέα γ…