Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 188.
-
δε μπορώ να βάλω την fastboot.... κατέβασα αυτή Screenshot by Lightshot την έκανα unzip αλλά δε μου τη φορτώνει... Screenshot by Lightshot Μετά από 2 unzip στο downloaded file μου βγάζει αυτό: Screenshot by Lightshot Μάλλον τα κατάφερα....https://prnt.sc/1tv3api Πέταξα το φάκελο σκέτο στο D:\ και το διάβασε (ίσως ήταν πολύ μεγάλη η διαδρομή αρχείου και γιαυτό μου έβγαζε error) Από fastboot πως γυρνάω σε custom? Με απλό flash?
-
δοκίμασα και άλλα twrp αλλά δεν δούλεψε.... γύρισα στο slot b και δοκιμάζω να κάνω install την 12.5.6 ... αν δε δουλέψει τότε fastboot αναγκαστικά
-
τζίφος... error 1 "failed to mount /system_root" περιμένω να κατέβει η fastboot
-
τις άλλες custom δεν τις κάνει καν flash... βγάζει κάτι κόκκινα σφάλματα ... ελπίζω να δουλέψει η 12.5.6 και να μη χρειαστεί να βάλω fastboot
-
δε θυμάμαι να είμαι ειλικρινής ,πάνω στα νεύρα μου ίσως να μην έκανα.... μέχρι να κατέβει η fastboot δοκιμάζω να flasharw την xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.6.0.RKHCNXM_v12-11
-
Θα το δοκιμάσω, πως θα την φλασαρω? με miflash? θα μου κλειδώσει το κιν πάλι?
-
Δε μπορώ να κάνω ούτε την crdroid πια ,ούτε την pixel extended... την προηγούμενη(xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_V12.5.4.0.RKHCNXM_v12-11) που είχα την κάνει install αλλά κολλάει τον Λούκυ Λουκ (boot screen)
-
Το κινητό γ@...κε.... δεν περνάει καμία ROM πια, ότι και αν κάνω....
-
ούτε με format data είδα φως.... πραγματική απογοήτευση...να στήνεις κινητό ξανά και ξανά.... Δοκιμάζω την EU μπας και ανοίξει τουλάχιστον...
-
Σε Poco F3 3 φορες την πέρασα και δεν περνάει το boot screen το XTRV ... πάμε πάλι για format data απο ότι καταλαβαίνω... Πολύ κρίμα σε κάθε update να στήνεις κινητό από την αρχή...
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Την xtrv έβαλες? Περιμένω κι εγώ να ξεκλειδώσω και να περάσω custom rom ” Ναι και μέχρι στιγμής πάει καλά αν εξαιρέσεις το πρόβλημα του bluetooth που έχει και η global. Έχω δοκιμάσει και την crdroid η οποία διόρθωνε το πρόβλημα του bluetooth αλλά είχα θεματάκια με την κεραία (ασθενές σήμα). Η xtrv έχει ηχογράφηση κλήσης που δεν έχει η global...
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΣχετικά καλά μέχρι στιγμής, παραμένει το πρόβλημα στο bluetooth που είχε και η global (δε μεταδίδει πολυμέσα στο αυτοκίνητο, μόνο φωνή...). Επίσης δε μου κάνει install τον chrome για ένα περίεργο λόγο... edit ,με clear data του google play ξεκόλλησε... Antutu βάρεσε 662742, όσο και με global. So far so good...ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα στο bluetooth...
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από liquid: “Την πέρασα με flashάκι όπως είπες αλλά μου κολλάει στο bootscreen τώρα με τον Lucky Luke ” Περίμενε λίγο...Κάνε format data αν δεν ανοίγει. ” έχασα 10 χρόνια αλλά άνοιξε...σετάρω τώρα κ έρχομαι με εντυπώσεις... ευχαριστώ παιδιά!!!
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από koshal: “Το ίδιο μου έκανε στο mi9 μου. Έκανα ξανά στο twrp factory reset και μετά το αναγνώρισε κανονικά το pc και ξαναπέρασα τη ROM. Άλλη λύση είναι αν έχεις usb type c φλασάκι να βάλεις εκεί τη ROM και να το κάνεις mount στο twrp Sent from my MI PAD 4 PLUS using Tapatalk ” Την πέρασα με flashάκι όπως είπες αλλά μου κολλάει στο bootscreen τώρα με τον Lucky Luke
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαίδες βοήθεια.... Πήγα για την xtrv ,την πέρασε αλλά δε μπούταρε....με πετάει στο twrp... εκανα format data και τώρα δε μπορώ να μεταφέρω τη rom να την ξανακανω flash...
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΗ xtrv εχει turbo charge οπως η global?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από Oneironaut84: “φιλε δε ξερω τι παιζει.τωρα το εκανα ξανα με αλλη εκδοση και με εβγαλε 549567.δε ξερω αν το κανω σωστα ” Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Δε ξέρω ακομα τι να κάνω. Είχα κάποια θεματάκια με την crdroid και γύρισα στην global πάλι. Θα περιμένω την 13 να δω μπας και φτιάξει, αλλιώς ίσως να πάω στην xtrv που δε την εχω δοκιμασει...
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από liquid: “Καλησπέρα παίδες, Πέρασα την CrDroid 7.6 και το κινητο πάει σφαίρα. Διορθώθηκε και το πρόοβλημα με το bluetooth που είχα. ” Σωστος φιλε!κι εγω αυτο εβαλα σημερα,μεχρι να βγει evolutionX ..και μολις ειδα βγηκε Havoc 4.6... ΖητωωωωωΩΩΩ ” Fastboot είναι και αυτή? Το turbo charge δουλευεί? Γιατί στη CrDroid όχι... Έχει θεματάκια καθόλου? Από Antutu? Στη miui μου βγάζει 660.000 στη crdroid 520.000 περιπου. Gcam παίρνει και στη Havoc ε?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες, Πέρασα την CrDroid 7.6 και το κινητο πάει σφαίρα. Διορθώθηκε και το πρόοβλημα με το bluetooth που είχα.
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από liquid: “θα περασει καιρος απο ότι καταλαβαίνω να πάμε σε καμια crdroid που στο miNote3 τουλάχιστον τα έσπαγε και δούλευε άψογα... ” εχει βγει crdroid.. ” Μόλις το είδα, τέλεια !!!! 4 μέρες αναμονή να ξεκλειδώσω bootloader και να τη φλασάρω να τελειώνουμε. Θεωρώ τέρμα απαράδεκτο το λειτουργικό αυτού του τόσο καλού τηλεφώνου...