Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 188.
-
Μπορείτε να συνδέσετε το κινητό στο PC Και να μεταφέρετε αρχεία? Εγώ με καλώδιο παίρνω αυτό Screenshot by Lightshot , με OTG τα μισά δε μου τα αντιγράφει. Με zapya η shareIT δε κάνει connect με τίποτα ... και γενικά δεν ξέρω άλλο τρόπο να μεταφέρω αρχεία και φωτογραφίες από και προς το PC (GDrive + Dropbox εξαιρούνται γιατί το upload είναι τελείως αργό) Έχω περάσει τους drivers qualcom στο PC μου και μου το δείχνει κανονικά στις συσκευές. Όταν το συνδέω με το καλώδιο πάω στο "flike transfer" των…
-
Παράθεση από cacau: “Όταν λες τελευταία aroma τι ακριβώς εννοείς? Ποιά έκδοση? Εγώ είμαι στην 9.2.2 stable, έχω προσθέσει αυτήν celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk και βλέπω διαφορά σε χαμηλό φωτισμό. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές (copy-paste από το σχετικό νήμα του Antretng στο myphone.gr): - Model: Nexus 6p - Config Back: AutoHdr+ (Simple) - Config Front: NoHdr+ - Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High ” Δοκίμασα το app που λες αλλά νομίζω το GCmod5 που λέ…
-
Παράθεση από tacolla: “Δηλαδή η Stable είναι καλύτερη της dev? Υπάρχει κανείς που τις έχει δει και τις 2; ” Εγω ! Πολυ καλυτερη στα παντα η stable και χωρις καποιο θεμα μεχρι στιγμης!! @sprkrtθα σου ελεγα να βαλεις τη stable 9.2.2 απο οσες δοκιμασα ειναι η καλυτερη και φυσικα απαραιτητο το GCMod5 για απιθανες νυχτερινες ληψεις. Μη ξεχασεις restart στη συσκευη οταν ολοκληρωσεις τον οδηγο για τη γκουγκλοκαμερα. Για το twrp θα σου πει καποιος πιο ειδικος..
-
Συνονοματε αν ειναι τοσο καλη η ρομ ψηνομαι να τη δοκιμασω και ας θελει fr γιατι ειμαι σε dev. Το root το θελω οπωσδηποτε για την gcam και τωρα με supersu ειμαι , παντα αυτο ειχα. Απλα νομιζα πως οι stable δεν ηταν root. Απο που την κατεβασες από εδώ ; root πως εκανες; Θεματα ,ηχοι κτλ παιζουν ολα κανονικα; Την 9.2.1 η την 9.2.2 έβαλες?
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από liquid: “Την ημερα το κινητο στο αυτοματο βγαζει τελειες φωτογραφιες, και πραγματικα η λειτουργια πορτραιτο σου κανει ενα πολυ ωραιο 3d εφε , δοκιμαστε το. Τη νυχτα ομως...ειδικα σε τοπια η διαφορα ειναι αμειλικτη. Ειτε με φλας(φωτο μεσα στο δωματιο με μηδεν φωτισμο) ειτε χωρις (φωτο το τοπιο εξω απο το μπαλκονι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) η GCmod5 ειναι μονοδρομος. Δεν εχω ξαναδει τοσο λεπτομερεια σε φωτογραφια βραδυ, (για κινητα μιλαμε παντα). Δοκιμασ…
-
Παράθεση από panosvlass: “Σαν portrait mode ειναι απαραδεκτο για μενα. Δεν ξέρω τι εχουν κατι η αν ειναι δικό μου θέμα αλλα έχουν βαλει διπλή κάμερα και οταν βγαζεις πορτραιτο θολώνει ωραιότατα το background αλλα περνάει και καποιο φίλτρο τύπου beautify που δεν ειναι απο επιλογή. Δεν εχω καταφέρει να βγάλω πορταίτο και το πρόσωπο να είναι καθαρό. Και οταν λεω καθαρό εννοώ να έχει το sharpness που βγαζει σε απλή φωτογραφία. Είναι νεταρισμένο σωστα αλλα καποιο post process κανει που με χαλάει τρομ…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από liquid: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει? ” Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΈπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα... Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει? ” Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Έπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα... Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέχρι να έρθει πήρα από…