Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 188.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από liquid: “Μπορεί κάποιο παιδί να τσεκάρει το μέγεθος των φωτογραφιών-βίντεο που έχει στο κινητό του απο κάποιο file manager και μετά μέσα από τις ρυθμίσεις - αποθηκευτικός χώρος? ” Με τον es explorer μετα την ανάλυση κατέβηκες πιο κατω να δεις τα μεγάλα αρχεία; ” Δεν υπάρχουν μεγάλα αρχεία. Είναι τέρμα εκνευριστικό αυτό που κάνει η ΡΟΜ. Έσβησα πάλι ΟΛΕΣ μου τις φωτογραφίες ,πήγα ρυθμίσεις και λέει 0ΜΒ φωτό-βίντεο. Τραβάω μία φωτό των 3.65ΜΒ και στις ρυθμίσεις μ…
-
Παράθεση από liquid: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από liquid: “Το ιδιο συμβαινει... ” Στον es στο others εχει 7gig μήπως είναι κατι από εκεί ” Στον es ειναι τα apps τα 7 γιγα.Παρατηρησε και το audio ... 1.55MB στον es 3.06 στις ρυθμισεις... Στα δικα σας κινητα συμβαινει το ιδιο; Σκεφτομαι να περασω την lineage os 14.1 να δω αμα κανει το ιδιο... ” Πέρασα την lineage OS 14.1 για να δοκιμάσω το πρόβλημα. Παρατηρώ πως ότι τραβάω σε φωτογραφία αυτό και μου δείχνει στις ρυθμίσεις σαν κατάληψη χώρο…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από liquid: “Το ιδιο συμβαινει... ” Στον es στο others εχει 7gig μήπως είναι κατι από εκεί ” Στον es ειναι τα apps τα 7 γιγα. Παρατηρησε και το audio ... 1.55MB στον es 3.06 στις ρυθμισεις... Στα δικα σας κινητα συμβαινει το ιδιο; Σκεφτομαι να περασω την lineage os 14.1 να δω αμα κανει το ιδιο...
-
Παράθεση από liquid: “Παιδιά μια απορία. Το ίδιο πάθαινα και στο mi4c. Έχω φώτος και βίντεο 2.2GB τραβηγμένα και στο "αποθηκευτικός χώρος" των ρυθμίσεων μου γράφει : φωτογραφίες και βίντεο 4.4GB !!! Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Γιατί μου χρεώνει ΑΚΡΙΒΩΣ το διπλάσιο? ” Καλησπέρα, Θα μπορούσε κάποιος να μου πει στο κινητό του αν παθαίνει το ίδιο?
-
Καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω ενα θεμα και σε αυτο και στο libra μου. Οι φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω στη συσκευη μου ειναι 2.23gb ομως η ρομ στις ρυθμισεις μου δειχνει 4.81gb Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; Εχω ψαξει με πολλους file managers αλλα δε βρισκω παραπανω φωτογραφιες. Σε mi5x με android one δε συμβαινει αυτο. Αν δε το εχω βαλει στο σωστο μερος παρακαλω μετακινηστε το Ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από Loksias: “@liquid Η Banggood το έχει σε προσφορά 381 ευρώ και εδώ στοιχίζει 462 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αφ' ενός μεν να περιμένεις ένα μήνα να έρθει από την Banggood, αφ' ετέρου για 80 ευρώ και να χάνεις την εγγύηση και να διακινδυνεύεις, έστω και δύσκολα, να πληρώσεις ΦΠΑ συν εκτελωνισμό. Τα ευρώ δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο βέβαια, αλλά για εμένα προσωπικά, δεν αξίζει τον κόπο να το πάρω από το εξωτερικό. Συγγνώμη και για το off topic. ” @Loksias 255 το πηρα απο bangood,…
-
Απο ταχυτητα δεν ειδα το face unlock Τωρα που πηρα χρονο και το εψαξα το βρηκα! Οσο για το NFC με την alphabank καταφερα να πληρωσω (εφαρμογη my alpha wallet) Με την Πειραιως ακομα προσπαθω ,δε τα εχω καταφερει. Κατι που ανακαλυψα πως δε μου λειτουργει ειναι η ασυρματη οθονη(miracast) . Διπλα διπλα με το mi4c μου ,δεν βλεπει την lg μου ενω το mi4c τη βλεπει και κανει cast! =============== Φεβ 14th 2018, 10:46pm =============== Παράθεση από Loksias: “Παράθεση από Nikos84: “Καλησπέρα μόλις παρέλαβ…
-
Ευχαριστώ πολύ! Επειδή είμαι ήδη στα μισά να περάσω την 7.12.21 θα την τεστάρω και αν δε είναι καλή θα περάσω αυτή που προτείνεις (την έχω ήδη κατεβάσει) =============== Φεβ 13th 2018, 11:07pm =============== Την πέρασα χτες την 7.12.21 και αν εξαιρέσω το οτι δεν έχει face unlock και calculator(που το κατεβασα μονος μου) δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής! Μπαταρία πάει καλά (1.5 μέρα με λιώσιμο στο κινητό) Φωτογραφίες δεν έχω τσεκάρει ακόμα.
-
Παράθεση από derveni: “Μπράβο παιδιά @liquid και @baiosss υπομονή τώρα και επαναλάβετε την διαδικασία μόλις παρελθουν οι 72 ώρες ο οδηγός με το VPN θα σώσει κόσμο βλέπω @George Kaggelaris ” Ο οδηγός τα έσπασε , πραγματικά πολύ εύκολος! Η αναμονή αυτή με τρώει τώρα, θα το σετάρω όμως για το 3ήμερο και με τη stable ,δεν αντέχω