Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 171.

• @amavroudis Τι εννοείς είναι ported? Μιλάμε για την xtrv 9.1.3 την τελευταία σωστά; Είναι ported? Ποτέ σταμάτησαν οι κανονικές chone roms για Omega και πήγαμε σε port?

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από BanditGR: “Το MTK Performance service είναι μια υπηρεσία συστήματος που τρέχει σχεδόν σε όλα τα Mediatek SoC βασισμένα τηλέφωνα και ανεβοκατεβάζει τις συχνότητες του επεξεργαστή, παρακάμπτοντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του governor του Android ” ευχαριστω αλλα δεν τα παιρνω και ευκολα .... δηλαδη βαζοντας 0 εμεις απενεργοποιούμε αυτην την υπηρεσια (MTK Performance service)? και παμε με "τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του governor του Android" (ή του miui ?) …

• Έκανα την πλήρη αποφόρτοση του κινητού και με το που το άνοιξα ήταν στα 100%! Βλέπω μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία!! Μάλλον είναι το calibration σε συνδιασμο με την αλλαγή cpu governor που έκανε την δουλειά.

• Θέλω να κάνω μια πλήρης αποφόρτοση. Με το που σβήσει πρέπει να το αφήσω μόνο του να πάει 100% ενώ είναι κλειστό ή μπορώ και να το ανοίξω έχοντας συνδεδεμένο το usb και να φορτίζεται μέχρι να πάει 100% ενώ είναι ανοικτό; @BanditGR

• Παράθεση από geotzia: “Και που το βρίσκουμε αυτό γιά να κάνουμε μιά δοκιμή ρε παίδες; ” Κάνεις επεξεργασία το αρχείο build.prop (που βρίσκεται στο system directory του root), βρίσκεις τη γραμμή που λέω παραπάνω και στο τέλος που λέει =1 εσύ το βάζεις 0 (=0) και μετά reboot.

• @BanditGR Interactive governor είναι ο προεπιλεγμένος του Android σωστά;

• Παιδιά τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω τον governor της CPU από αυτόν της MIUI στον κανονικό της mtk? Να κάνω αυτή την αλλαγή αρκεί; Το ro.mtk_perfservice_support=1 να γίνει ro.mtk_perfservice_support=0 Αυτο αρκεί ή πρέπει να κάνω επιπλέον ενέργειες; Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει να το κάνω γενικά; (πιο πολύ για θέμα μπαταρίας)

• Παράθεση από Gkontos10: “Μια τελευταία ερώτηση που έχω κάνει αρκετές φορές αλλά δεν παίρνω απάντηση.. ποια είναι η διαφορά της Google camera με την miui? Ποια είναι καλύτερη? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Έχω την εντύπωση ότι η Google Camera υποστηρίζει 4K ενώ η built-in camera όχι.

• Παράθεση από nemesisrty: “Με factory reset όμως δεν θα σβηστούν ολα. Μένουν αρχεία στο internal storage. ” Θα σβηστεί το data partition (δεδομένα εφαρμογών και συστήματος) όχι όλο το storage. Π.χ. Αν έχεις φωτογραφίες, βίντεο θα σου μείνουν αυτά.

• Παράθεση από makis1024: “Factory reset και install. ” Από 8.12.6 σε 9.1.3 γιατί χρειάζεται factory reset? Δεν χρειάζεται.

• Την πέρασα στο Redmi Pro. Τα πάντα δουλεύουν κομπλέ. Το μόνο θέμα που δεν είναι σημαντικό είναι ότι στις ρυθμίσεις στην ενοτητα μπαταρία έχει δύο επιλογές "χρήση μπαταρίας" οπως και σε πολλούς άλλους έτυχε.

• Παίδες στο recovery έχω την επιλογή wipe battery stats. Μετά από αυτό για να βελτιωθεί η μπαταρία πρέπει να το αφήσω να ξεφορτισει πλήρως και τέτοια; Ή απλά όταν είμαι 100% μπαίνω recovery το κάνω, reboot και είμαι οκ;

• @MIUI_ART Αφού τελειώνουν οι eu roms για το Omega, δεν μπορούμε να κάνουμε port από το Redmi Note 4(mtk) για να συνεχιστούν οι αναβαθμίσεις σε global source? Παλιότερα το είχαμε κάνει.

• @thanasisk Γνώμες για την 9.1 σε Omega?

• Παράθεση από Germak: “Για όσους έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή Themes μέσω twrp φλασαρετε αυτό το zip κάντε καθαρισμό τα cache's και θα στρώσουν όλα. ThemeManagerFix.flashable Το πρόβλημα έρχεται από το source όπου δοκίμαζαν να αντικαταστήσουν την κινεζική εφαρμογή με την αντίστοιχη από Ινδία. Το zip είναι η κινεζική εφαρμογή που είχαμε μέχρι τώρα. Επίσης να πω πως υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του calendar με το Google account σε όλους.αυτο είναι από πλευράς xiaomi και θα διορθωθεί σε επόμενη α…

• Redmi 3S Stuck

Kefalas99 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Τελικά μπόρεσα και έβαλα TWRP και έγινε η δουλειά. Όλα οκ. Αλλά πρέπει να αλλάξω την οθόνη. Πόσο κοστίζει να την αγοράσω εδώ στην Ελλάδα?Δεν θέλω την καθυστέρηση που έχει η παραλαβή από Κίνα.

• Redmi 3S Stuck

Kefalas99 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Κατέχω μια δεύτερη παλιά συσκευή Redmi 3S που την έχω 3 χρόνια.Άρχησε ξαφνικά να παρουσιάζει προβλήματα στην αφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από ένα reboot που έκανα να μην μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό γιατί λόγω προβλημάτων στην αφή δεν με άφηνε να βάλω σωστά το μοτίβο. Τι μπορω να κάνω για να μπω μέσα; Τα αρχεία που έχω μέσα με ενδιαφέρουν. Μία επιλογή είναι να βάλω το TWRP και από εκεί να βρω τα τα αρχεία του κλειδώματος, να τα διαγράψω ώστε μετά να μπω στην συσκευή με ένα swipe up. Αλλά δ…

• @tan Το trimming στην ουσία σε αυτό το θέμα δεν βοηθάει;

• Manual battery calibration.

Kefalas99 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Πάντως για το πρόβλημα που είχα αναφέρει παραπάνω έχει λυθεί εδώ και καιρό.

• @MIUI_ART Γιατί στο μενού των Downloads δεν έχετε προσθέσει και τις καινούργιες roms στο Omega? Εκεί οι developer roms σταματάνε στην 8.8.30.