Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 171.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kefalas99: “Επομένως για αυτήν την έκδοση συγκεκριμένα εγώ που έχω το Omega ή άλλοι με παρόμοιες συσκευές που τα fixes του changeloge δεν μας επηρεάζουν τίποτα τι λόγο έχουμε να βάλουμε αυτή η την ρομ; Αλλάζει κάτι; ” Μπορεί τα Changelogs να μην είναι αναλυτικά ανά συσκευή, αλλά πάντα όλο και κάτι αλλάζει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.Έτσι και αλλιώς αν δοκιμάσεις την νέα ROM και δεν σου αρέσει, μπορείς να γυρίσεις άνετε πίσω στην αμέσως προηγούμενη Ve…
-
@MIUI_ART Φίλε μου εχω μια απορία. Βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός στο changeloge αναφέρονται πιο πολύ διορθώσεις που αφορούν καινούργιες συσκευές π.χ. tulip κτλ. Επομένως για αυτήν την έκδοση συγκεκριμένα εγώ που έχω το Omega ή άλλοι με παρόμοιες συσκευές που τα fixes του changeloge δεν μας επηρεάζουν τίποτα τι λόγο έχουμε να βάλουμε αυτή η την ρομ; Αλλάζει κάτι;
-
Έβαλα την 8.12.20 στο Omega και όλα καλά! Γενικώς όμως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με rom στο Omega. Φαίνεται έχει καλό source.
-
Στην επόμενη έκδοση να είναι διορθωμένο το bug με το μέγεθος γραμματοσειράς;
-
Παιδιά να ενεργοποιήσω την κρυπτογράφηση στη συσκευή μου; Έχει κάποια μειονεκτήματα; Γιατί έχω ακούσει ότι μετά την κρυπτογράφηση κάποιοι κόλλησαν στο TWRP ,δεν μπορούσαν να μπουν στο reocovery και είχαν προβλήματα γιατί το κινητό δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν μέσω υπολογιστή λόγω ότι ήταν κρυπτογραφημένο το storage.Επίσης υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο αργό το storage λόγω της κρυπτογράφησης ; Ευχαριστώ..
-
Στις reuploaded ρομς έχει φτιαχτεί το πρόβλημα με τις γραμματοσειρές;
-
@MIUI_ART Στις προβληματικές ρομς που διορθώθηκαν και έγιναν reuploaded υπάρχει μέσα και το patch για τον updater ή μετά το φλας της ρομ θα πρέπει να περάσουμε εμείς το patch χειροκίνητα ; Ρωτάω συγκεκριμένα για το Omega που είναι android 6.
-
Παίδες ρυθμίσω το led ειδοποίησης σε ένα συγκεκριμένο χρώμα αλλά όταν έρχεται μήνυμα στο messenger μου ανάβει πάντα πράσινο φως ειδοποίησης κάθε φορά ανεξαρτήτως τι χρώμα επιλέγω εγώ.Μου συμβαινει από την αρχη σε ότι rom και να δοκιμάσω .Η μόνη rom που νομίζω δεν το πάθαινε είναι μια παλιά έκδοση της stable.Τωρα όμως συμβαίνει σε όλες τις rom.Δοκιμαστε και πείτε μου παρακαλώ αν έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα .
-
Την πέρασα σε Omega.Φαινεται ότι σε αυτήν την έκδοση μου φτιαχτηκε το Mi Cloud παρόλο που το fix ήταν στην προηγούμενη .Να ρωτήσω κάτι ... Το changelog αυτό που είναι από την κοινότητα της Eu είναι πολύ μικρό. Δεν γίνεται κάθε νέα έκδοση που βγαίνει να έχει τόσο μικρό changelog... Στην ουσία υπάρχουν και οι διορθώσεις που κάνει η ίδια η εταιρία στις China fastboot roms τις οποίες παίρνει η κοινότητα σωστά;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Kefalas99 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kefalas99: “Για omega αναφέρομαι. ” Νέο twrp για omega σειρά 3.2.3-1Μικροαλλαγές γενικά όπως σου είπα, νέο kernel και backup internal (κατα επιλογή) Όταν μπαίνεις έχεις μέτρια φωτεινότητα αλλά αν κλειδώσει και ξεκλειδώσει πηγαίνει 100% forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59851/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59852/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59853/ ” Εχω το μπλε TWRP 3.2.1.Για να περάσω το καινούργιο που μου έδειξες θελω for…
-
Kefalas99 - - Recoveries
ΜήνυμαΓια omega αναφέρομαι.
-
Kefalas99 - - Recoveries
ΜήνυμαΓιατι το μπλε TWRP με τα extra εργαλεία είναι outdated και έχει μείνει στην έκδοση 3.2.1 ;
-
Μπορεις με αυτό το Recovery να κάνεις backup εκτός από τα partitions και συγκεκριμένα πράγματα όπως οι κωδικοί WiFi ,το αρχείο Hosts κτλ. Επίσης έχει και προστασία με κωδικό πρόσβασης κτλ. Επίσης πιστεύω είναι πολύ όμορφο το interface.Αν μπορείτε και θέλετε κάντε μια προσπάθεια... Ευχαριστώ . RedWolf Recovery Project