Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 171.

• Εχω βρει Red Wolf recovery για το Redmi Note 4.Να δοκιμάσω να την βάλω στο Omega που έχουν πολύ κοινό source ή δεν θα δουλέψει; Γίνεται εσείς να την πάρετε και να την κάνετε port στο Omega ?

• Και εμένα έχει γίνει burn-in πανω στην κορυφή δυστυχώς ...

• Μπορεις αντί για OLED στο Omega να βάλεις απλη LCD ? Αν το υποστηρίζει το καλό με αυτό θα είναι ότι έτσι βελτιωθεί η διάρκεια μπαταρίας .

• Θα το απενεργοποιήσω μιας και έτσι βλέπω καλύτερη απόκριση του συστήματος και είναι πιο γρήγορο .Τώρα το γιατί και πως δεν ξέρω .Πάντως απ' ότι έψαξα λέει ότι αν χρησιμοποιούμε τα Google Apps περισσότερο από τα Miui Built-In Apps συνιστάται να το κλεισουμε.Επισης πολλοί χρήστες που το έκλεισαν είδαν ότι κάποια προβλήματα σε τρίτες εφαρμογές διορθώθηκαν .

• Ρε παίδες η επιλογή miui optimization στις ρυθμίσεις developer ξέρουμε ακριβώς τι ρόλο παίζει ; Έχω δει διάφορα για αυτήν την επιλογή αλλά ο καθένας λέει τα δικά του.Οαντως αφού απενεργοποιηθεί απελευθερώνεται μεγαλύτερο ποσοστό μνήμης ram.Κανινικα δεν θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο αφού υποτίθεται ότι αυτή η επιλογή "βελτιστοποιεί " το σύστημα ;

• @gdy190 Rom ?

• @Hitsos Έχω την εντύπωση ότι αν έχεις εγκατεστημένο το magisk μπορείς να βρεις το NetHunter και να το κατεβάσεις στα Modules.

• Το πρόβλημα το έχει η ρομ.... Και εμένα μου κάνει πολύ αργή φόρτιση ... Το πρόβλημα αυτό το είδα από τότε που αλλάξαμε σε eu source .Στην ουσία δεν δουλεύει το fast charge για αυτό έχει και χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες . Που ελπίζουμε τώρα; Μακάρι η κοινότητα να κάνει κάτι ...

• Μα φυσικά όχι .Αφού έχω πει παραπάνω σε ποστ τι rom έχω.... Ούτε η συσκευή ούτε η rom είναι μαϊμού .

• Οπως έχω αναφέρει ... και εμένα μου θέλει πολλές ώρες για φόρτιση .Πράγμα που στις παλιότερες rom δεν ίσχυε !

• Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από geoanto555: “Ξέχασες το format data που θα έλεγε και ο Μητσακλας. ” Τα πάντα διαγράφηκαν,και internal σβήσαμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα μεταφέρω την δική μου μεθοδολογία τους τελευταίους μήνες με τις αλλεπάλληλες εγκαταστάσεις ROM διαφορετικής εγκατάστασης. Είτε Stable to XTRV είτε το αντίστροφο κάνω τις εξείς διαδικασίες χωρίς να μου έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα :, Πρώτα wipe > advance wipe >…

• Κάτι άσχετο... Στην επιλογή Downloads του site γιατί οι roms του Omega σταματανε στην 8.4.30; Βαλτε εκεί και τις καινούργιες rom να τις βρίσκουμε και εμείς πιο εύκολα ...

• Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από NasDriver: “Developer είναι το καλύτερο, από βδομάδα σε βδομάδα μπορείς να βρεις πιο σταθερή ρομ σε σχέση με τις Stable που κάνουν μήνες να αλλάξουν Δοκίμασε για αρχή την 8.11.8 ---> [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές ” Νίκελ η ομεγκα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Redmi Pro είναι το Omega ! Nickel είναι το Redmi Note 4.

• Εβαλα την 8.11.8 Και σε αυτήν την έκδοση αλλά και στη προηγούμενη έχω διαπιστώσει ότι η φόρτιση είναι πολυ αργή... Δεν είναι καν fast charge... Είμαι ο μόνος;

• Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Kefalas99: “Παιδιά έχω την xtrv dev 8.11.1.Έχω βάλει supersu ,dolby και custom boot animation .Αν περάσω μέσω TWRP την 8.11.8 θα χαθούν τα παραπάνω και θα πρέπει να τα ξαναπεράσω σωστά; Επειδή υποτίθεται ότι τα αρχεία του root και τα άλλα patched files θα χαθούν επειδή θα περαστουν απο πάνω τα καινούργια files. ” νομιζω ότι είναι η επόμενη στην σειρά οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να την βάλεις από πάνω μόνο με καθαρισμό danlvik cashe και cashe όταν είχα dev και …

• Εγω στην 8.11.1 έχω διαπιστώσει ότι η φόρτιση είναι πάρα πολύ αργή ... Έχει διαπιστώσει κανείς κάτι ανάλογο;

• Παιδιά έχω την xtrv dev 8.11.1.Έχω βάλει supersu ,dolby και custom boot animation .Αν περάσω μέσω TWRP την 8.11.8 θα χαθούν τα παραπάνω και θα πρέπει να τα ξαναπεράσω σωστά; Επειδή υποτίθεται ότι τα αρχεία του root και τα άλλα patched files θα χαθούν επειδή θα περαστουν απο πάνω τα καινούργια files.

• Έκανα καθαρή εγκατάσταση της 8.11.1 στο Omega από TWRP και μόλις πριν από λίγο τελείωσα το set-up όλα από την αρχή... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Παρατηρώ αυξημένη ανταπόκριση στις εφαρμογές και στο σύστημα και υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία νομίζω.

• Παράθεση από cabdik: “ ”

• Μια χαρά φαίνεται αλλά προς το παρών δεν διαθέτω κανένα σύστημα με windows καθώς το λάπτοπ μου έχει χαλάσει .Να δοκιμάσω να διαγράψω τις εφαρμογές που θέλω από το TWRP διαγράφοντας το directory τους; Θα δουλέψει;