Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-171 από 171.
-
Γεια σας παίδες, Έκανα την αίτηση και πήρα την άδεια για ξεκλείδωμα bootloader.Διέγραψα το προφίλ που είχα για ξεκλείδωμα και έφτιαξα ένα άλλο νέο ώστε να μην κάνω reset το router.Μου ήταν πιο εύκολο.Είχα κολλήσει στο σημείο που το miunlock tool άνοιγε την σελίδα του κινεζικού miui forum και δεν ήξερα τι να κάνω γιατί ήταν όλα στις κινεζιές.Εντάξει το πέρασα. Τώρα να προτιμήσω να περάσω την China Dev rom μέσω του sp flash tool ή μέσω του updater ;; Και για το Redmi Pro X25 ποια ελληνική να φλασά…
-
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά μετά από λίγο ξεκίνησε κανονικά η διαδικασία.Στην αρχή με είχε βγάλει σε μία εντελώς περίεργη σελίδα και ήμουν συνδεδεμένος σαν ένας άλλος με μία περίεργη εικόνα.Τέλος πάντων όλα καλά μόνο που όταν έβαλα τον κωδικό επιβεβαίωσης που ήρθε με sms μου έγραψε η ιστοσελίδα ένα μήνυμα που το μετέφρασα και έλεγε υπέρβαση ορίου ip... Τι κάνω τώρα ;;
-
Παιδιά προσπάθησα να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader αλλά μου έβγαλε ένα σφάλμα... Έχω ανεβάσει screenshot.Για ευνόητους λόγους έκρυψα τον αριθμό του λογαριασμού μου. Πάτησα το κουμπί go και με έβγαλε σε ιστοσελίδα της xiaomi με κάτι κινέζικα και δεν καταλάβαινα τίποτα... Τι κάνουμε τώρα ;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40712/
-
Α καλά τα είχα μπερδέψει..φανταστείτε να μην σας ρώταγα και να έκανα του κεφαλιού μου θα το είχα καταστρέψει το τηλέφωνο! Εντάξει οπότε στον πρώτο οδηγό θα διαλέξω μία από τις δύο μεθόδους για να εγκαταστήσω china dev.(Θα προτιμήσω την δεύτερη με το miui updater που είναι πιο εύκολη),σωστά; Μετά έχοντας china dev κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα όπως στον δεύτερο οδηγό. Και μετά εγκαθιστώ twrp στο τρίτο βήμα και πάμε για την ελληνική της κοινότητας. Έτσι είναι ;; Όσο για την αυτοματοποιημένη εγκατάστα…
-
Δεν ξέρω αν τα κατάλαβα σωστά αλλά ο νούμερο ένα οδηγός χρησιμεύει για φλασάρισμα της ελληνικής rom άσχετα από το αν ο ?bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος αλλά πρέπει να βάλεις πρώτα την china dev.Ενώ στον τρίτο οδηγό δεν χρειάζεται να βάλεις china dev αλλά πρέπει να βάλεις TWRP Recovery και να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader,σωστά ; Οπότε είναι καλύτερα νομίζω να ακολουθήσω την τρίτη μέθοδο μετά το ξεκλείδωμα του bootloader αλλά το mipcsuite που λέει εκεί που χρησιμεύει ;; Και κάποιος …
-
Γεια σας παιδιά,σας ευχαριστώ πολύ μέχρι τώρα Δεν ασχολήθηκα με το κινητό επειδή αύριο πάω διακοπές και φοβόμουν μη πάει κάτι στραβά και δεν έχω κινητό στις διακοπές. Αν μπορείτε να μου ποστάρετε τα επόμενα βήματα που έχω να κάνω μετά το ξεκλείδωμα του bootloader ώστε σε 3 μέρες που θα γυρίσω από τις διακοπές να προχωρήσω γρήγορα στην αναβάθμιση της rom μη χάσουμε χρόνο και ότι πρόβλημα προκύψει να το αναφέρω. Σε 3 μέρες θα γυρίσω... Τα λέμε
-
Γεια σας παιδιά χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Τώρα στα δικά μας...έκανα έλεγχο και ο bootloader είναι κλειδωμένος,οπότε προχωράμε στο ξεκλείδωμα αλλά απ'ότι είδα στο license agreement του MiFlashUnlock θα χάσω κάποια προνόμια αν ξεκλειδώσω το κινητό. 1)Και εγώ τώρα ρωτάω...αν περάσω την ελληνική rom,μετά μπορώ να το ξανακλειδώσω τον bootloader ;; θα έχει νόημα ;; 2)Επίσης ήθελα να ρωτήσω ότι για το μοντέλο μου υπάρχουν 3 ελλη…
-
Καλησπέρα σας παιδιά , Κατέχω την συσκευή Xiaomi Redmi Pro (Omega) με επίσημη Κινέζικη ROM (Chinese Stable). Θέλω να περάσω την ελληνική ROM της κοινότητας μας αλλά έχω μπερδευτεί καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί οδηγοί εδώ γύρω και δεν ξέρω από που να αρχίσω και με ποιον τρόπο να δράσω και θα ήθελα να με βοηθήσετε από που να αρχίσω.Χρειάζεται να περάσω την China Dev πρώτα ;; Ευχαριστώ για το χρόνο σας !