Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.

• welcome to club Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

• Ωραία, και τι θα χαλάσει η αναβάθμιση αυτή; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

• Παράθεση από Jiasios: “Μετα απο μέρες βλεπω μια καποια βελτιωση στην ταχυτητα της εφαρμογης στο wifi. Και στο tablet εχω το ιδιο προβλημα. Μιλησα με τεχνικο και μου ειπε πως εχει να κανει με το μπλοκαρισμα συγκεκριμενου ευρους ip. ” Μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς για να διορθωθεί το πρόβλημα;

• Υπάρχει και αυτό Yale users locked out of homes after 'smart' home app crashes Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

• RE:

tinkano - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από Jiasios: “Τα χαλια με το mihome μεσω wifi συνεχιζονται. Μεσω 4g ή με vpn Γερμανιας λειτουργει κανονικά” Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις και στην συνέχεια να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και καθαρισμό της cache; Είχα το ίδιο θέμα με το δικό σου και μετά από τις ενέργειες αυτές έστρωσε. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

• Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το Xiaomi Honeywell Smoke Detector και το Xiaomi Universal Remote Controller και έχω κάποιες ερωτήσεις για όσους τα έχουν ήδη: α) To Xiaomi Honeywell Smoke Detector συνδέεται μόνο με gateway 2 ?? Γιατί κάτι τέτοιο γράφουν στα κινέζικα μαγαζιά... β) Το Xiaomi Universal Remote Controller χρειάζεται πάντα ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο ή μόνο στην αρχική ρύθμιση? ” Το Xiaomi Universal Remote Controller χρειάζεται πάντα ασύρματη σύνδεση…

• Τα δικά μου προβλήματα με τις αποσυνδέσεις λύθηκαν με απεγκατάσταση, καθαρισμό της cache και εγκατάσταση της εφαρμογής ξανά.

• Παράθεση από bomberb17: “Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι το ξέρω ότι μπορείς να έχεις πολλούς, αυτό που ρωτάω είναι σχετικά με την αντοχή του αισθητήρα στο εξωτερικό περιβάλλον. Όπως είπε και ο tink θα κοιτάξω να τον βάλω σε ένα κατάλληλο σημείο χωρίς να το τρώει ο ήλιος και η βροχή. Άρα αν δε κάνω λάθος χρειάζομαι έναν gateway Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway Upgrade - $27.99 Free Shipping|GearBest.com και 2 αισθητήρες Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote …

• Παράθεση από bomberb17: “Ερώτηση: Μπορώ να πάρω 2 sensors και τον ένα να τον έχω έξω για να παρακολουθεί την εξωτερική θερμοκρασία/υγρασία; Το έχει κάνει κανείς; ” Και βέβαια μπορείς από την στιγμή που έχεις το gateway για να τα συνδέσεις, στην συνέχεια τα βάζεις όπου θέλεις. Καλό θα ήταν να τον τοποθετήσεις σε σημείο που δεν θα έχει επαφή με το νερό και με τον ήλιο για να έχεις ποιο αξιόπιστα αποτελέσματα και για να "ζήσει" περισσότερο η συσκευή σου. Εγώ το τοποθέτησα ανάμεσα από την εξωτερική …

• Mibox 3 και αναβάθμιση σε Oreo

tinkano - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

dnomikos: υπάρχουν και άλλες λύσεις (πατέντες) για το πρόβλημα πχ το βάζω πάνω σε μια έξυπνη πρίζα και ανοιγοκλείνω την πρίζα αλλά δεν ήθελα να σταθώ εκεί, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο πρόχειρα λειτουργεί η εταιρεία, προσφέροντας μια σάπια αναβάθμιση MartinisKiss: αν έχεις προχωρήσει και συ σε αναβάθμιση (λυπάμαι) δεν νομίζω να μπορέσεις να το αντικαταστήσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή, έχει αναφερθεί επίσης πως η έκδοση 2303 έχει πρόβλημα όσον αφορά την ταχύτητα του wifi

• Mibox 3 και αναβάθμιση σε Oreo

tinkano - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Ο τίτλος του νήματος θα έπρεπε να είναι ΜΗΝ αναβαθμήσεις σε OREO. Δεν θα επεκταθώ στα πόσα bugs έχει η ενημέρωση αυτή και κατά πόσο αχρηστεύει κυριολεκτικά την συσκευή, θα σταθώ μόνο στο γεγονός πως για να θέσεις σε λειτουργία την συσκευή πρέπει να την αποσυνδέσεις και στην συνέχεια να την συνδέσεις με το ρεύμα (αν μείνει ανενεργή για πάνω από 8 ώρες) ... ΤΡΑΓΙΚΟ

• Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πολλές επιλογές, ξεχώρισαν όμως κατά την γνώμη μου ο MacGyver και οι ThunderCats όπως επίσης και η Ελληνική ταινία κάθε Σάββατο βράδυ στις 9.

• Παράθεση από Jiasios: “Απο το απογευμα το mihome ειναι σχεδον νεκρό μεσω wifi. Στο 4G ολα κανονικα... Θα μας τρελανουν αυτοι οι Κινεζοι ” Τα ίδια και εδώ, χάλι μαύρο

• και μην παραβλέπεις τον παράγοντα τιμή που σε σχέση με άλλα συστήματα ειναι δελεαστική

• μέσα κι εγώ καλή μαε τύχη...

• Η ενσωμάτωση του Google Assistant είναι μια καλή αρχή αλλά για να έχει καλύτερη σύνεχεια πρέπει να προστεθούν και οι υπόλοιπες συσκευές διαφορετικά είναι άχρηστο. Απροβλημάτιστα πάντως λειτουργούν 7 φωτιστικά της Yeelight που έχω προσθέσει

• Παράθεση από RpMz: “Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά για MI Smart Plug. Στην συγκεκριμένη πρίζα μπορώ να φτιάξω σενάριο, π.χ μόλις βλέπει motion detection, να δίνει εντολή στην πρίζα και να κόβει τάση? ” Αν αναφέρεσαι σε αυτή τη πρίζα τότε ναι έχει την δυνατότητα να ανοίγει, κλείνει και να ανοιγοκλείνει μόλις ανιχνευθεί κίνηση.

• Παράθεση από psybill: “κερασάκι στην τούρτα για να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο σήμερα. Κάποιος ανέφερε στο forum της Yeelight ότι το Google Assistant δουλεύει πλέον με κάποιες συσκευές της xiaomi στον server της Κίνας και Σιγκαπούρης. Σε μένα με Singapore δεν δούλεψε, άλλοι λένε ότι δουλεύει. Εδώ η αναφορά στο forum της yeelight Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum και εδώ το Link στο google assistant 00000059b6df25e0?hl=en ” @psybill πράγματι ο Google Ass…

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από tinkano: “Είναι χειροκίνητη επιλογή για να δώσει την εντολή σε κάποιο σενάριο, συν του ότι κατά την δημιουργία τέτοιου σεναρίου το εμφανίζει και ως συντόμευση στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. ” Και πως του λες ποια θα είναι αυτή η χειροκίνητη επιλογή; Στο if δεν δίνει κάτι παραπάνω. ” Με άλλα λόγια το complete manually είναι η δημιουργία ενός κουμπιού (push button) όπου μπορείς να ορίσεις μια ή πολλαπλές ενέργειες. Πατώντας πχ το κουμπί να ανοίξει η τηλεόρα…

• Είναι χειροκίνητη επιλογή για να δώσει την εντολή σε κάποιο σενάριο, συν του ότι κατά την δημιουργία τέτοιου σεναρίου το εμφανίζει και ως συντόμευση στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.