Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Μου αρέσει πολύ αυτό => Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους μας.
-
Καλή επιτυχία και καλο μήνα.
-
Παράθεση από Yianniss: “Μετά την αναβάθμιση σε 6.1.29 σε RN2P, δεν μπορώ να στείλω SMS (με WIND), ενώ με την 6.1.21 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Καμιά ιδέα για το τι να φταίει? Κατά τα άλλα όλα λειτουργούν τέλεια, ευχαριστώ πολύ τους developers! ” Βάλε χειροκίνητα το service center number της wind +30693599000
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Από ότι βλέπω πήρες την δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια και παντα επιτυχίες... ” Ναι έτσι είναι πήρα την δεύτερη θέση, ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του forum για τη στήριξη.
-
Παράθεση από spideman3: “Έχεις μια ψήφο και από μένα. Άντε παιδιά να στηρίξουμε την προσπάθεια. Παράθεση από geosoftgr: “Συμμετέχω στο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com, η φωτογραφία μου είναι στις 10 finalist, εάν μπορείτε ψηφήστε την φωτογραφία μου το username μου είναι geosoftgr Vote for your favourite New Years themed photos here! en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=212808 ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις από τον admin να την στε…
-
Συμμετέχω στο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com, η φωτογραφία μου είναι στις 10 finalist, εάν μπορείτε ψηφήστε την φωτογραφία μου το username μου είναι geosoftgr Vote for your favourite New Years themed photos here! en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=212808 ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
μολις ψηφισα και εγω (geosoftgr) post 552#
-
δεν διακρίνω καμία σχεδιαστική πρωτοτυπία
-
Εξαιρετικη δουλεια! ευχαριστούμε.