Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• - Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε : xiaomi redmi note 2 prime - Την ημερομηνία αγοράς : 07/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : ό,τι δώρα μου είχαν υποσχεθεί τα είχαν περιλάβει, το τηλέφωνο ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 22 μέρες από την παραγγελία - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)…

• Εγώ εδώ που είμαι μέλλων κάτοχος και θα πάω ....

• Υπολογίστε και μένα εκτός απροόπτου .... με ή χωρίς το redmi note 2 prime που αναμένω από vickmall. Πολύ καλή η ιδέα της παρουσίασης, για μας τους νέους στο σπορ, του οδηγού του @ceasar, στα πλαίσια της συνάντησης. Jor - Ιορδάνης

• Παράθεση από efkolo: “Δεν έχω κάρτες sim γιατί είναι μεγάλες και δεν θέλω να τις κόψω σήμερα. Ωστόσω το ίδιο βλέπω όποια sim και να επιλέξω. ” Ξέρετε εάν χρεώνουν οι πάροχοι το κόψιμο των sim ?? Μπορούν να σου προγραμματίσουν μια micro sim χωρίς να απενεργοποιηθεί η αρχική sim ??

• Αν παραλάβω και γω το redmi note 2 prime που παρήγγειλα από vickmall θα παραστώ. Χθες έγινε shipped από vickmall (αργά το βράδυ) αλλά με βάση το tracking number το 17net δεν το βρίσκει ... Μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ακόμα (είναι και Σ-Κ).

• Μήπως ξέρει κανείς εάν έχουν αργία εκεί στην Κίνα αυτές τις μέρες ?? 2η μέρα από την παραγγελία και ακόμη status processing ... Μήπως είναι φυσιολογικό και ανησυχώ αδίκως ??

• Παράθεση από kalergman: “Σε 8 μέρες το είχα στα χέρια μου... ” Από eu warehouse ή από Κίνα κανονικά ??

• Υπάρχει κάποιος που ν αγόρασε redmi note 2 prime από vickmall να μου πει μετά από πόσο καιρό από την παραγγελία του στείλανε tracking number ?? Πόσο καιρό το staus ήταν στο processing ??

• Μόλις παρήγγειλα το xiaomi redmi note 2 prime από vickmall (με πείσατε λόγω της μεγάλης υποστήριξης που είδα στο forum). Ποιο είναι το επόμενο στάδιο ?? Θα περιμένω να μου στείλουν επιβεβαίωση ότι έγινε shipping και θα μου αποστείλουν tracking number ??

• Αγορά Redmi Note 2

jor - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από jor: “Είμαι νέος στην παρέα και ομολογώ ότι η υποστήριξη που δίνετε στο forum με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 2 prime από merimobiles. Το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με το υπάρχον 4G δίκτυο ?? Εκτός από το χρώμα που το θέλω σε μαύρο τι άλλο πρέπει να τσεκάρω στην παραγγελία ??(π.χ root firmware installation ??) Τι άλλο πρέπει να τους πω να σημειώσουν ?? Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ?? Εκτός από μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης, με την free shipp…

• Αγορά Redmi Note 2

jor - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Είμαι νέος στην παρέα και ομολογώ ότι η υποστήριξη που δίνετε στο forum με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 2 prime από merimobiles. Το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με το υπάρχον 4G δίκτυο ?? Εκτός από το χρώμα που το θέλω σε μαύρο τι άλλο πρέπει να τσεκάρω στην παραγγελία ??(π.χ root firmware installation ??) Τι άλλο πρέπει να τους πω να σημειώσουν ?? Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ?? Εκτός από μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης, με την free shipping διατρέχω κανένα άλλο κίνδυνο ?? Συγνώμη …