Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε : xiaomi redmi note 2 prime - Την ημερομηνία αγοράς : 07/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : ό,τι δώρα μου είχαν υποσχεθεί τα είχαν περιλάβει, το τηλέφωνο ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 22 μέρες από την παραγγελία - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)…
-
Αν παραλάβω και γω το redmi note 2 prime που παρήγγειλα από vickmall θα παραστώ. Χθες έγινε shipped από vickmall (αργά το βράδυ) αλλά με βάση το tracking number το 17net δεν το βρίσκει ... Μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ακόμα (είναι και Σ-Κ).
-
Αγορά Redmi Note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από jor: “Είμαι νέος στην παρέα και ομολογώ ότι η υποστήριξη που δίνετε στο forum με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 2 prime από merimobiles. Το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με το υπάρχον 4G δίκτυο ?? Εκτός από το χρώμα που το θέλω σε μαύρο τι άλλο πρέπει να τσεκάρω στην παραγγελία ??(π.χ root firmware installation ??) Τι άλλο πρέπει να τους πω να σημειώσουν ?? Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ?? Εκτός από μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης, με την free shipp…
-
Αγορά Redmi Note 2
ΜήνυμαΕίμαι νέος στην παρέα και ομολογώ ότι η υποστήριξη που δίνετε στο forum με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 2 prime από merimobiles. Το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με το υπάρχον 4G δίκτυο ?? Εκτός από το χρώμα που το θέλω σε μαύρο τι άλλο πρέπει να τσεκάρω στην παραγγελία ??(π.χ root firmware installation ??) Τι άλλο πρέπει να τους πω να σημειώσουν ?? Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ?? Εκτός από μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης, με την free shipping διατρέχω κανένα άλλο κίνδυνο ?? Συγνώμη …