Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 442.
-
Παράθεση από mplevris: “Το αρχείο recovery που θέλεις να περάσεις πως το έχεις ονομάσει; Με βάση της εντολής που δίνεις παραπάνω θα πρέπει να το γράφεις"recovery" Το έχεις στο σωστό φάκελο; ” Ευχαριστω,το έλυσα.Παντως στον πολυ καλο οδηγο δεν αναφερει πως το αρχειο πρεπει οπωσδηποτε να ονομαζετσι recovery.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΌλα καλά,φοράω την ελληνικη stable arwma 10.2.Ευχαριστω.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΥποτιθεται οτι ολοκληρωσε το φλασαρισμα της ελληνικης ρομ και με βγαζει σε μαυρη οθονη που λεει¨:''to start android,enter your password''!!!Βοηθειαααα!
-
Μήνυμα@spiderman3 καλα κανεις και δε μου απαντας,ελεγχω σιγα σιγα τον πανικο μου και προχωρησα,ηδη φορτωνω την ελληνικη ρομ.Συντομα θα εχετε νεα
-
ΜήνυμαΕΙναι στονν ιδιο φακελο,αλλα να το μετονομασω;Αντι για το μακρυναρι twrp_tulip....κλπ να το πω σκετο recovery?
-
Παιδια βοηθεια!!!Eχω ξεκλειδωσει και ειμαι στον οδηγο Εγκαταστασης της ελληνικης ρομ,αλλα... Αφού έχουμε επαναφέρει την επικοινωνία του κινητού με τοα Windows τότε προχωράμε πληκτρολογώντας την παρακάτω εντολή στο παράθυρο CMD και πατάμε enter fastboot flash recovery recovery.img Εμενα λοιπον μου βγαζει error could not load 'recovery.img' Ti κανω;;;
-
ΜήνυμαΠαιδια βοηθεια. Αφού έχουμε επαναφέρει την επικοινωνία του κινητού με τοα Windows τότε προχωράμε πληκτρολογώντας την παρακάτω εντολή στο παράθυρο CMD και πατάμε enter fastboot flash recovery recovery.img Εμενα λοιπον μου βγαζει error could not load 'recovery.img' Ti κανω;;;
-
ΜήνυμαΠαιδια βοηθεια. Αν η συσκευή μας έχει τους σωστούς Drivers θα μας εμφανίσει την συσκευή μας ως μορφή ενός κωδικού. 4802-command3-jpg Εμενα λοιπον δεν την εμφανισε τη συσκευη με τη μορφη κωδικου.Τικανω;;;
-
Παράθεση από Ronnie10: “Δοκιμασα σε pc φιλου τη διαδικασια και μου βγαλε να περιμενω 72ωρες. Γνωριζει κανεις αν σε τρεις μερες το δοκιμασω ξανα αλλα σε αλλο pc, αν θα μου ξαναβγαλει 72 ωρες απο την αρχη παλι? ” 72 ώρες; Κι εμένα γιατί μου έδωσε 360 ώρες αναμονή; Διακρίσεις;
-
Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από kinezakias: “Επι τη ευκαιρια,εχει δοκιμασει κανεις το κινητο σε καινουριο αυτοκινητο,να τσεκαρει αν δουλευει mirror link και τετοια; ” Το κινητό το έχω αν θέλεις δώσε μου το αυτοκίνητο για κανα 2 χρόνια δανεικό να το δοκιμάσω ” - Θεωρητικό το ερώτημα, δεν έχω καινούριο αμάξι
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
kinezakias - - Recoveries
Μήνυματι διαφορα εχει το twrp tools απο το σκετο;Ποιο κατεβαζω;
-
Παράθεση από loni lys: “Χθες προσπαθησα να ξεκλειδώσω τον Bootloader και σε 14 μερες περιπου θα χω νεα του..μεχρι τότε στο περίμενε ” Μα κι αυτοί οι Κινέζοι,15 μέρες αναμονή; Ούτε τα μυστικά της Nasa να ξεκλειδωναμε...
-
Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα παρέα, επιτέλους σήμερα ήρθε και το ξεκλείδωμα για το νεό μου Redmi Note 6 pro, Ξεκλείδωσε μια χαρά, από εδω και πέρα περνάω κατ' ευθείαν την νέα rom ή πρέπει να περάσω TWRP πρώτα και μετά την rom ??? ” Το ότι "σήμερα ήρθε το ξεκλείδωμα" πως το κατάλαβες; Ακολούθησες ξανά τη διαδικασία ξεκλειδωματος του bootloader; Ή σου ήρθε κάποια ειδοποίηση; Περιμένω κι εγώ, γι'αυτό.
-
Αμάν... Αρχίζω το googlάρισμα.