Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 442.

• Δοκιμές τέλος.Προσωπικα θα μείνω στην 9.5.4.0 που μέγα τη διόρθωση των δύο γραμμών μου δουλεύει άψογα, και κάνω κι εγώ δεύτερες σκέψεις, όταν τα παίξει το RN2 μου, όταν βγει βίδες, γιατί μόνο τότε θα το αφήσω, αν θα παραμείνω στην Xiaomi που τελευταία μας απογοήτευσε. Αν αγόραζα τώρα συσκευή, μάλλον θα της έδινα μια δεύτερη ευκαιρία.

• Συμφωνώ απόλυτα με τον pechr και το σχόλιο του 2-3 σελίδες πιο πριν για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της Xiaomi. Με έχει ενοχλήσει πολύ, σε βαθμό που από τα νεύρα μου ίσως αδίκησα κάποιους φίλους, από τη στιγμή που όλοι εδώ μέσα προσπαθούμε να αλληλοβοηθηθούμε. Πάντως όσο για τα παράπονα πει καθυστέρησης, θα πω ότι μετά τη διόρθωση του build prop και έχοντας την 9.5.4.0, το κινητό φυσάει και δεν κολλάει πουθενά.

• Παράθεση από pechr: “@kinezakias τώρα που προσθεσες τις γραμμές στον κώδικα θέλω να ελέγξεις κάτι, αν έχεις την διάθεση. Αν έχεις Whatsapp θέλω να κάνεις μια χειροκίνητη ενημέρωση αντιγράφου ασφαλείας προς Google drive ενώ είσαι σε wifi και πες αν έγινε γρήγορα η αργά η διαδικασία. Έχω την εντύπωση ότι η πρόσθεση των 2 γραμμών επηρεάζει την ταχύτητα προετοιμασιας αντιγράφου (πριν την αποστολή). ” What's up δεν έχω, δυστυχώς, φίλε μου

• Παράθεση από themakos66: “@kinezakias προφανώς εάν αναφέρεσαι σε εμένα προφανώς η αναφορά μου ήταν χιούμορ και προφανώς εάν ανατρέξης παραπάνω το αιτιολογώ. Οτιδίποτε άλλο μακριά από εμένα , εάν έγινε παρεξήγηση ζητάω συγνώμη και εύχομαι χρόνια πολλά........ ” Χρόνια πολλά και καλή χρονιά κι από εμένα,και συγγνωμη γιατί μάλλον παρεξήγησα,αν και δεν πήγαινε τοσο για εσενα το σχολιο για να πω την αληθεια,σε καθε περιπτωση κανενα προβλημα κι ευχαριστω για τη βοηθεια.

• Να μην παρεξηγηθω, μιλάω για 1-2 περιπτώσεις μόνο. Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα είναι παιδιά τζιμάνια που λειτουργούν με πνεύμα αλληλοβοήθειας.

• Καλησπέρα ,καλή χρονιά και πάλι.Με λύπη μου διακρίνω μια τάση εξυπνακισμού μεταξύ των πιο ''δυνατων'' συναδελφων redminote2κηδων,και ενός υφακίου χλευασμού κάποιων από εμας που δεν ειμαστε και τόσο σαίνια και εκφραζουμε...χαζές απορίες.Δεν πειράζει,εγώ πάντως θα μοιραστω μαζι σας τη λύση που βρήκα στο προβλημα με την ασυμβατοτητα των google apps,διοτι μόνο αυτη δουλεψε και εκανε παλι tην κινηταρα μου λειτουργικη.(rom 9.5.4.0 arwma ελληνική).Eιναι πολυ πιο απλη απο αυτη που κυκλοφορησε με τον es …

• Πως γινεται σε καποιες συσκευες να λειτουργει η ιδια διαδικασια και σε αλλες οχι;Μια διευκρινιση μπορω να εχω;Γινεται το edıt,περνιουνται οι 2 σειρες,οκ.Το save πως γινεται;Με το πατημα του κουμπιου save ψηλα πανω,ή με την επιλογη ''save as'' απο το μενου δεξια;Εγω παταω το save ψηλα ,μονο που αν κλεισω και ξανανοιξω το αρχειο,οι 2 σειρες ειναι παντα άφαντες,σαν να μην τις ''εσωσα'' ποτε!

• Παράθεση από chrdes: “Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ποια ρομ έχεις, γιατί έχει αναφερθεί ότι με κάποιες ρομ δεν παίζει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Εχεις δικιο,παραλειψη.Εβαλα την 9.5.4.0 για την οποια εχει γραφτει πως λειτουργει η διαδικασια.Καλη χρονια με κάθε καλό.

• Παράθεση από agmg: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από agmg: “Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο; Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip? ” Ναι,μου εβγαλε το μηνυμα που λες.Μετα θελει απλα επανεκκινηση οπως λεει ενας φιλος pioπανω,ή θελει ξαναφλασαρισμα της ρομ;Γιατι οχι μονο ενημερωση των εφαρμογων της google δεν μου κανει,αλλα tο τηλεφωνο παλαβωσε,κανει 10' να επανεκκινησει και κλεινει στα καλα καθουμενα.Εχω αρχισει και τα παιρνω ασχημα με τη…

• Παράθεση από agmg: “Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο; Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip? ” Ναι,μου εβγαλε το μηνυμα που λες.Μετα θελει απλα επανεκκινηση οπως λεει ενας φιλος pioπανω,ή θελει ξαναφλασαρισμα της ρομ;Γιατι οχι μονο ενημερωση των εφαρμογων της google δεν μου κανει,αλλα tο τηλεφωνο παλαβωσε,κανει 10' να επανεκκινησει και κλεινει στα καλα καθουμενα.Εχω αρχισει και τα παιρνω ασχημα με τη miui.

• Βρε ξεζιπάρισα,προσθεσα τις 2 γραμμες που ελειπαν,ξαναζιπαρισα,φλασαρισα τη. 8.4.19 ρομ απο recovery,αλλα παλι αδυναμια ενημερωσης των εφαρμογων google.Τι εχει το ερμο και ψοφαει;

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ntinos_g7: “@thomas01 Ξεζιπαρεις την rom στο pc.Βρισκεις το build.prop ,το ανοιγεις με το notepad++, προσθετεις τις 2 γραμμες,save,ξαναζιπαρεις την rom με το φτιαγμενο build.prop και την κανεις flash ” Δεν χρειάζεται όλη η rom ξεζιπαρισμα. Μόνο εξαγωγή το build.prop.Το επεξεργάζεσαι και μετά το πετας μέσα στο zip (rom) και θα σε ρωτήσει για αντικατάσταση του υπάρχοντος αρχείου. Εκεί επιλέγεις ΟΚ. Μπαμ μπαμ ” Εγινε εξαγωγη το build.prop,προσθεσα τις 2 γραμμες αλλ…

• Αυτό το build.prop που στο καλό είναι βρε παιδιά; Ποια η διαδρομή; (ο αργός της παρέας).

• Παράθεση από pechr: “@kinezakias πάρε κι ένα like από εμένα εδώ. , όχι μόνο από τον Θωμά. ” @pechr να΄σαι καλα,καλα Χριστούγεννα!

• Παράθεση από thomas01: “Παράθεση από kinezakias: “Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα. ” Άψογος φίλε μου! @kinezakias Το δοκίμασα και άλλαξα τις δύο sim, έχει όντως δεδομένα, όμως στη sim 2 δεν έχει 3g και 4g, παρά μ'όνο 2g. Αντίθετα μόλις το γυρίσεις στη sim 1 πάει αμέσως σε 3g ή 4g. Το είδες αν και σε σένα συμβαίνει το ίδιο? ” ...βεβσια δεν ξερω γιατι ενω εχω απενεγοποιη…

• Παράθεση από thomas01: “Φίλε @Sof αρχικά νόμισα πως δεν υποστηρίζει η 2η σιμ, αλλά ήταν το access point απενεργοποιημένο. Όταν το ενεργοποίησα η 2η έδωσε δεδομένα αλλά μόνο 2g. Αυτό ήταν το συμπέρασμα. ” Ραδιόφωνο δε βρίσκω και μου τη δίνει.

• Παράθεση από thomas01: “Παράθεση από kinezakias: “Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα. ” Άψογος φίλε μου! @kinezakias Το δοκίμασα και άλλαξα τις δύο sim, έχει όντως δεδομένα, όμως στη sim 2 δεν έχει 3g και 4g, παρά μ'όνο 2g. Αντίθετα μόλις το γυρίσεις στη sim 1 πάει αμέσως σε 3g ή 4g. Το είδες αν και σε σένα συμβαίνει το ίδιο? ” ...βεβσια δεν ξερω γιατι ενω εχω απενεγοποιη…

• Παράθεση από thomas01: “@kinezakias Αυτό ακριβώς είδα κι εγώ. Επίσης κάθε φορά που στέλνω sms, ακόμα και δύο λέξεις να είναι μου βγάζει μήνυμα Αποστολή μηνυμάτων sms Η εφαρμογή μηνύματα στέλνει ένα μεγάλο αριθμό μυνημάτων sms. Θέλετε να επιτρέψετε σε αυτή την εφαρμογή να συνεχίσει να στέλνει μυνήματα; Αρνηση Αποδοχή ” Εμένα δε μου το κάνει αυτό. Ίσως οι ρυθμίσεις SMS να φταίνε;

• Παράθεση από thomas01: “Παράθεση από kinezakias: “Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα. ” Άψογος φίλε μου! @kinezakias Το δοκίμασα και άλλαξα τις δύο sim, έχει όντως δεδομένα, όμως στη sim 2 δεν έχει 3g και 4g, παρά μ'όνο 2g. Αντίθετα μόλις το γυρίσεις στη sim 1 πάει αμέσως σε 3g ή 4g. Το είδες αν και σε σένα συμβαίνει το ίδιο? ” Σε μενα η 1η sim βγαζει LTE με καλη ταχυτητα…

• Παράθεση από thomas01: “Κι εγώ resurrection έβαλα χτες γιατί δεν μου άρεσε η mokee. Η resurrection φαίνεται μέχρι στιγμής καλύτερη. Εξακολουθεί να μην υποστηρίζει data στη sim 2 όπως η mokee, αλλά είναι πιο λειτουργική. Πάντως από μπαταρία δεν βλέπω μεγάλη (μπορεί και καθόλου) βελτίωση σε σχέση με τη global stable 9.6.3 η οποία είχε αρκετά καλή διαχείριση. ” Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχ…