Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 668.
-
(Το accubattery απλά κάνει υπολογισμούς,δεν είναι σαν τα τύπου booster κλπ χαζά)Και εμένα μου κάνει εντύπωση που με καινούργια μπαταρία το accubattery την έβγαζε 88%.Κοιτα γενικά μέσο όρο με wi-fi σπίτι και φωτεινότητα 55% βγάζω 11 ώρες και κάτι.Με δεδομένα,wi-fi εκτός σπιτιού,τηλέφωνα,αναμονή κλπ βγάζω περίπου 8 ώρες και κάτι.Τώρα είμαι με evoX,9.4.25 fw,extended kernel.Εχει μία μικρή βελτίωση η μπαταρία σε σχέση με το stock miui.Πχ με stock miui, είχα το minimum 9.6% drain/h και τώρα πέφτει μέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DIMOS 1967: “Παράθεση από CodeFox: “OrangeFox Recovery ” καλησπερα εχω ενα redmi note 5a ugglite ηταν κλειδωμενο και δεν ειχα τροπο να το ξελκειδωσο τελικα ξεκλειδωσα το bootloader το εκανα και root περασα την evolution x θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποια ρομ εδω που να εναι σαν την οφισιαλ χωρις να κλειδωνει το τηλεφωνο” Μας μπέρδεψες παντελώς.Καταρχας εδώ το νήμα είναι για το RN5 Pro (Whyred). Μάλλον θα πρέπει να βρεις το σωστό νήμα. RedMi Note 5A Lite (Ugglite)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “@Kostas_kanal Ναι θα το κάνω, το είχα και στο παρελθόν. Αλλά εγώ το βλέπω και εμπειρικά, τώρα είμαι στην φάση της 1ης εκφόρτισης και μη το ματιασω δείχνει κάπως νορμάλ. Θα κάνω αυτό που λες και όταν δοκιμάσεις κι εσύ πες μου” Ok.Αν δεις όμως στο forum,ένας στο τέλος λεει οτι δεν είναι σωστό αυτό και δίνει εναν άλλο τρόπο πιο εύκολο και σύντομο..
-
@thanfun ακούστε λίγο και την δική μου εμπειρία. Το πήρα μεταχειρισμένο από μία κοπέλα που το δούλευε μόλις τρεις μήνες. Με το που το πήρα όλα καλά με την μπαταρία εκτός του ότι παρατήρησα ότι κάτω από 20% έπεφτε κάπως πιο γρήγορα και ειδικά κάτω από 14% περίπου ακόμα πιο γρήγορα. Λόγω του ότι είμαι ψείρας ειδικά με την μπαταρία, την άλλαξα αμέσως με καινούργια. Αλλά το κουφό είναι ότι και η καινούργια συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο με τη μόνη διαφορά ότι πέφτει πιο γρήγορα μόνο κάτω από 14%. Αν…
-
Παράθεση από ferox: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Και μέσα από το Magisk έχει επιλογή..” Που το βρίσκω αυτό φίλε μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Magisk>Modules>3 τελείες πάνω δεξιά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chainsawcharlie: “@Kostas_kanal λειτουργεί και με αυτόν η selfie της gcam?” Ναι ναι επιτέλους το έφτιαξε!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chainsawcharlie: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10 Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα φίλε, εννοώ ότι ενώ έστεισα το τηλέφωνο από την αρχή όταν έβαλα την evolution x έψαξα και έκανα τις ρυθμίσεις και διάφορα άλλα πράγματα όπως πχ εμφάνιση, status bar,... Και όταν πέρασα την derpfestv10 ενω έκανα τα 3 wipe όταν ανοίξε αυτά που είχα βάλει τα κράτησε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χμμ λογικά δεν έκανες wipe data γι'αυτό.Τυχερος!Το μόνο που μου λείπει απο miui είναι το customiuizer.Αν κάποιος μελλοντικά βρει τρόπο να το…
-
Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10 Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μείνε σε αυτή.Η derpfest δεν έχει παραμετροποίηση.Η evoX…
-
Copy-paste μου από άλλο forum: παιδιά ακούστε τι παίζει με τα xiaomi+custom rom για όσους δεν ήξεραν όπως εγώ.το firmawe (~50mb) είναι υπεύθυνο μόνο για το hardware της συσκευής. όταν φλασάρεις κανονικά της miui roms, μόνο τότε φλασάρεται και αυτό ταυτόχρονα. αν όμως παραδείγματος χάρη σταματήσεις να έχεις miui και ξεκινήσεις να φλασάρεις custom ROMs,το firmware σταματάει αυτομάτως στην τελευταία έκδοση miui που το είχες αφήσει!!! άρα οι πιθανές διορθώσεις bugs,hardware, σήμα κινητού,wifi,κλπ, κ…