Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 133.

• Magic WormHole

geofust - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “καλημερα.......δεν βλεπω τον @geofust να μην εχουμε καμια απαγωγη......ειδαν τι υπεροπλο ειναι και τον θελουν για την παρτη τους..... ” Μη φοβάσαι για μένα @tasosko. Θα πουλήσω ακριβά το σκουληκοτόμαρό μου. Εδω γύρω ήμουν και έκανα δεήσεις....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή και ευλογημένη εβδομάδα, τέκνα μου...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τέκνα μου, την ευλογία μου να έχετε. Έχω λειτουργία αύριο....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ξεμάτιασμα κάνεις....τη δέχεται την βασκανία η εκκλησία... ” Το καλύτερο.... Έχω προσθέσει και κάτι καινούργιες ευχές, μούρλια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήπως να ρίξω κανα ευχέλαιο? Πολύ νωχελικό τον βλέπω τον αρχηγό.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάτσε ρε @tasosko, παπασκώληξ είμαι, όχι μαγοσκώληξ...... Να τους διαβάσω κανα εξάψαλμο, κανα τρισάγιο, καναν.....επικήδειο... Μέχρι εκεί.... P.S. Τα υπόλοιπα θα σου τα πω σε pm....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “τωρα ξεκαθαρισε το τοπιο...απο την μια ο @demakhs απο την αλλη ο @geofust τι να κανουν τα κακομοιρα πινγκουινια...... οπου φυγει-φυγει ” Παράθεση από demakhs: “εγώ προσπαθώ με τρόπο να τους ειδοποιήσω να προσέχουν τα....νώτα τους.....ποιος ξέρει τι μπορεί να τους συμβεί στα καλά καθούμενα.... ” Λέτε να τους συμβεί κάτι τέτοιο.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29952/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πολλές καλημέρες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa πως γκένγκεν αυτό βρε παιδιά....κατακλύσαμε το THREAD ΜΑΣ!!!!! xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa ” Τείνει να γίνει συνήθεια...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από DimAstegos: “@geofust Σε άλλα χρωματάκια δεν υπάρχουν; ” Στάσου λίγο και θα μας κάνω μοντελάκια. Τόσο χρώμα που θα πάθουν τα ασπρόμαυρα παγοπούλια ! ! !

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μα καλά, πότε αποκτήσαμε και δεύτερον Αγιαστούρια??? ” Μπας και κυκλοφορούν με ψεύτικα avatars? Μπας και είναι κατάσκοποι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξκινάμε @DimAstegos..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29733/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από DimAstegos: “@zisistil Μου φαίνεται χρειάζεσαι έναν σκουληκοεξορκισμό..priest.gif να στρωθείς... ” Να έρθω για βοήθεια?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “@geofust εσυ αγορι μου πρεπει να κρυβεις υπερφυσικες δυναμεις.....κατι ηξερε ο αρχηγος μας @demakhs και επεμενε τοσο πολυ για την στρατολογιση σου...... με 2 - 3 εμφανισεις και εχουν κλασει μπαμιες.... ” Τίποτε δεν είναι τυχαίο, τέκνο μου.... Τον....φόβο μου να έχουν οι άπιστοι... Μιας και λες για...δυνάμεις, πάω να ρίξω κανα 2ωρο gyn, για να μπορώ να τους αντιμετωπίσω....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήπως βγαίνουν μιά φορά την εβδομάδα, για να κάνουν εντύπωση?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “@geofust απο ματι τι λεει παπα μου θα εκουμε και ξεματιασμα? ” @tasosko το ξεμάτιασμα θα είναι δωρεάν. Ευγενική χορηγία του αρχηγού μας, προς όλους τους σκώληκες. Κι άσε τους πιγκου να στραβωκοιτάνε ! ! !

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “σκουληκοπατερ μια λιτανεια κανε να βρεχει για να λιωσουν οι παγοι και θα δεις τι θα απογινουν τα πιγκου. ασε που χειμωνα εχουμε ακομα να φαμε και καμια σουπα. =============== Φεβ 6th 2017, 6:44pm ============== ” Στάσου να πάρω το πετραχήλι μου......

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs μήπως πως πρέπει να ετοιμάζομαι για αφορισμούς?????

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τη μιά βλέπω έναν, την άλλη βλέπω τρείς!!! Είναι τόσοι πολλοί τελικά?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “σαν πολυ πινγκουνοκινηση βλεπω αρε πατερ ειπαμε λιγο-λιγο την αγιαστουρα σου αυτοι στα σοβαρα το πηραν ” Deviantart Είπα να βάλω λίγη παραπάνω δόση μπας και τους ξυπνήσω. Ολο το Σ/κ μόνοι μας παλεύαμε. Αυτοί είχαν κρυφτεί…