Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-152 από 152.
-
Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται; (Αναφέρεται και στα κινητά της Xiaomi)
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυμαredmi note 2 ποτε με το καλο? Sent from my V967S using Tapatalk
-
Αγορά αξεσουάρ
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυμαcharging dock για το note 2 που θα βρουμε? Sent from my V967S using Tapatalk
-
Redmi Note 2 Screen on time
Μήνυμαεφοσον θεωρητικα ναι, πρακτικα??? και ναι, ειμαι ιεροσυλος!!!! :p Sent from my V967S using Tapatalk
-
Μήνυμαμακαρι να αποδειχτει αξιοπιστο το συγκεκριμενο!!! επισης, θεωρητικα μια αοσπ δε θα εχει καλυτερη αυτονομια απο καποια μιυι? Sent from my V967S using Tapatalk
-
Μήνυμαok, εχεις δικιο. στο θεμα μας τωρα, 4 ωρες τις εχει ανετα η συσκευη? Sent from my V967S using Tapatalk
-
Μήνυμαsmartphone το ενα, smartphone και το αλλο. αδικο εχω; το οτι εχει διπλα και τριπλα χαρακτηριστικα, δεν αναιρει την ιδιοτητα του! οτι κανει το ενα κανει και το αλλο, σαφως καλυτερα και πιο γρηγορα και πιο.... και πιο.... και πιο.... ομως, δεν αντιλεγω οτι το νοτε 2 ειναι κορυφαιο! ισα ισα! αν δε το θεωρουσα θα ημουν αφελης ή φανμπου και δε θα το αγοραζα επισης και το νοκια 101 κρατουσε βδομαδα και βαλε η μπαταρια, αλλα ηταν απλα κινητο και οχι του 1995
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zaf_4: “Βρες μου εσύ ένα κινητό που να βγάζει 6ωρο και να είναι smartphone! Mην τρελαθούμε κιόλας! Είμαι με 31 ώρες χωρίς φόρτιση και έχω 23% ακόμη μπαταρία. ” zte v967s 2μιση χρονων, ξεζουμισμα στο φουλ! υπαρχουν και screenshots ελπιζω το Note να βγαζει 4ωρο με την χρηση που κανω!
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμακαλως σας βρηκα!