Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 249.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Εμένα πάντως υπάρχει. Τι ρομ έχεις, stable ή. dev!? Του gkalen ή της gtv!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14424/ ” Την ελληνικη GTV 6.5.12 Developer...εσυ ποια εχεις?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από galeanatur: “Για αυτό εδώ λέτε ? 9c6ff70c67b2b6848e580c8b36a9957d.jpg Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” Που το βρήκες αυτό? ” υπάρχει μέσα στο app security στην επιλογή battery και μετά στο battery profiles απλά μετά πρέπει να φτιάξεις το δικό σου profile ” Σε εμενα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Για αυτό εδώ λέτε ? 9c6ff70c67b2b6848e580c8b36a9957d.jpg Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” Που το βρήκες αυτό?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά ξεκλείδωσα τον bootloader ολα μια χαρα περασα και την ελληνική ρομ κανω εγκατάσταση στο instagram το περναει μια χαρα αλλα το ενημερώνει στην τελευταία έκδοση αλλα δεν αλλαζει η εμφανισει οπως ηταν με την κινεζική και κατι αλλο παρατήρησα οτι το mi note pro δεν εχει να το ρυθμισω σε performance και balance οπως εχουν ολα τα υπόλοιπα xiaomi ξέρει κανεις κατι? ” Αυτό είναι χαρακτηριστικό της kit kat, όχι της lollipop. Αυτό με την εμφάν…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδιά ξεκλείδωσα τον bootloader ολα μια χαρα περασα και την ελληνική ρομ κανω εγκατάσταση στο instagram το περναει μια χαρα αλλα το ενημερώνει στην τελευταία έκδοση αλλα δεν αλλαζει η εμφανισει οπως ηταν με την κινεζική και κατι αλλο παρατήρησα οτι το mi note pro δεν εχει να το ρυθμισω σε performance και balance οπως εχουν ολα τα υπόλοιπα xiaomi ξέρει κανεις κατι?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαεγινε ευχαριστω!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠιαδια κατεβασα το Mi flash unlock tool v1.1.0317.1 για να ξεκλειδωσω το mi note pro και μου λεει your device isn't supported by Mi Unlock και λεει να παω εδώ Apply for unlocking Mi devices και να τους στειλω μηνυμα τους εστειλα όλα οκ παω παλι στο Mi flash unlock tool να δοκιμασω τα ιδια τι να κανω καμια βοηθεια?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από maddoctor: “@Tasos12koufales κλειδωμένος ειναι ο bootloader. Κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα. ” Πως τον ξεκλειδωνουμε? ” Η διαδικασία είναι ίδια με του Redmi note 3” οκ ευχαριστω
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “@Tasos12koufales κλειδωμένος ειναι ο bootloader. Κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα.” Πως τον ξεκλειδωνουμε?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tasos12koufales: “παιδια μια βοηθεια παρελαβα το mi note pro χθες και δεν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro περναω σιγα σιγα τα βηματα ανοιγω το cmd βρισκω το adb παταω enter μετα adb devices προχωραει μου γραφει εναν κωδικο και κατι αλλα λεει succefully μου αλλα μολις παταω adb reboot bootloader μου λεει no devices found καμια βοηθεια? υπαρχει αλλος τροπος να περασω την ελληνικη? εχω την κινεζικη 6.5.12 ” Δηλαδή συνδέεσ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από AbyssD: “Παράθεση από Tasos12koufales: “παιδια μια βοηθεια παρελαβα το mi note pro χθες και δεν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro περναω σιγα σιγα τα βηματα ανοιγω το cmd βρισκω το adb παταω enter μετα adb devices προχωραει μου γραφει εναν κωδικο και κατι αλλα λεει succefully μου αλλα μολις παταω adb reboot bootloader μου λεει no devices found καμια βοηθεια? υπαρχει αλλος τροπος να περασω την ελληνικη? εχω την κινεζικη 6.5.12 ” Δεν θελει να ξεκλ…
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαπαιδια μια βοηθεια παρελαβα το mi note pro χθες και δεν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro περναω σιγα σιγα τα βηματα ανοιγω το cmd βρισκω το adb παταω enter μετα adb devices προχωραει μου γραφει εναν κωδικο και κατι αλλα λεει succefully μου αλλα μολις παταω adb reboot bootloader μου λεει no devices found καμια βοηθεια? υπαρχει αλλος τροπος να περασω την ελληνικη? εχω την κινεζικη 6.5.12
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαβρηκα tempered glass αλλα μαυρο και καλυβει ολο την οθονη πρωτη φορα το βλεπω αυτο... Benks OKR Full Screen Tempered Glass 9H HD Screen Protector for Xiaomi MI Note | eBay
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tasos12koufales: “παιδια ξερετε κανα site να πουλαει tempered glass αλλα να ειναι καλα? ” Εγώ πάντα έπαιρνα της Nilkin. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πουθενά τίποτα, οπότε πήρα αυτό από το Coolicool, που μου είπανε ότι είναι καλό. Το περιμένω να μου έρθει....MOSKII 0.33mm Tempered Glass Protective Film ” και γω nillkin επερνα παντα...αλλα οπως παει θα παρω και γω αυτο δεν υπαρχει τιποτα αλλο πουθενα
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαπαιδια ξερετε κανα site να πουλαει tempered glass αλλα να ειναι καλα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tasos12koufales: “έχω προβλημα στο mi note (virgo) οταν μπαινω στον πλοηγο να κανω αναζητηση με πεταει... ” Έβαλες την τελευταία GTV-6.4.7 Version ? ” ναι αλλα ενταξει εκανα εκκαθαριση δεδομενων και ειναι ολα οκ.
-
έχω προβλημα στο mi note (virgo) οταν μπαινω στον πλοηγο να κανω αναζητηση με πεταει...
-
Παιδια εχω προβλημα στο mi note (virgo) οπως το εχω συνδεδεμένο με Bluetooth speaker κανει διακοπες και το wifi καμια φορα κανει από συνδέσεις εχω την 7.2.4.0
-
Παράθεση από lans: “Καλησπερα, ακόμα ένας άσχετος ζητάει τη βοήθεια σας: mi note 4.4.4. GTV 7.1 stable 7.1.3.0 Για να περάσω την 6.0.1virgo stable 7.2.4.0 τη περναω κατευθείαν; Γιατί δεν περνάει με τίποτα ιδρωσα για να ξαναφερω το τηλ. στ ίσια του. Μήπως πρέπει να περάσω πρωτα τη marshmallow 6.0.1 από αυτόν τον οδηγό Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi Note κ μετά την 7.2.4.0;” Πρέπει πρώτα να περάσεις αυτά όπως τα λέει εδώΠρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στ…
-
παιδια ειδα μεσα στην MIUI ROM for Xiaomi Mi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum οτι εβγαλαν αυτη την Stable V7.2.4.0 Xiaomi Mi-Note μηπως εχει κανα θεμα...?