Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 249.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Tasos12koufales: “.ενω εχω 4G κανονικά όταν παω να καλεσω αριθμό γυρνάει σε 3G το κάνει σε ολους αυτο ” Είναι φυσιολογικο το4G δεν υποστηριζει ακόμη ομιλία.Σε kenzo το ραδιο παιζει και χωρις ακουστικα. ” Εμένα δεν πιάνει τίποτα χωρίς ακουστικά δεν ξερω τι να πω...
-
Παρέλαβα και γω σήμερα το κινητό πέρασα την τελευταία dev αλλά έχω κάποια θεματακια δηλαδή: 1.ενω εχω 4G κανονικά όταν παω να καλεσω αριθμό γυρνάει σε 3G το κάνει σε ολους αυτο? 2.Το ραδιόφωνο χρειάζεται ακουστικά για να παίξει? Κατα τα άλλα όλα μια χαρά η συσκευή
-
Για το Omega δεν εχουμε τιποτα ακομα απο stable?
-
Παράθεση από demakhs: “μήπως σε βοηθήσει αυτό: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Εγώ δεν έχω τη συσκευή ακόμα, αλλά....προετοιμάζομαι... ” Αυτό το twrp πέρασα αλλα τπτ τα ίδια...
-
παιδια εχω ενα θεμα με το redmi pro εχω το twrp 3.0.2.0 by mic ειχα την 6.9.15 gtv και μόλις πήγα να περάσω την GTV 6.9.22 μολις εφτασε στο twrp flashing κανει reboot και με γυρνάει σε ένα κινέζικο...μετα περνάω παλι το twrp 3.0.2.0 by mic μεσω adb παω να περάσω την ρομ πάλι τα ιδια στο twrp flashing κάνει reboot και με γυρνάει στο κινεζικο...τι να κανω με εχει τρελάνει...?
-
Παιδιά για το Redmi Pro (omega) πότε θα έχουμε stable?
-
Παράθεση από michael: “Αυτο το twrp είναι από το Mobileuncle MTK Tool ,περνά το twrp το δικό μου απο fastboot με την εντολη fastboot flash recovery recovery.img drive.google.com/file/d/0ByvHBO_zjEhDV0h3RDNWMDBRdTA/view ” @michael το περασα το δικο σου twrp ολα μια χαρα και μολις παω να περασω την gtv 6.9.22 εκει που φτανει στο install twrp flashing κανει reboot και με γυρναει παλι σε αυτο που σου εδειξα τι να κανω?
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “@Tasos12koufales αυτό δεν λέγεται Kenzo αλλά Kate. Το παρέλαβα χθες. Πέρα από την 800αρα μπάντα έχει και διαφορετικές διαστάσεις. Οπότε πρόσεξε και τι θήκες θα πάρεις. Οι θήκες σιλικόνης που είναι για το Kenzo μπαίνουν με λίγη προσπάθεια αλλά δεν εφαρμόζουν τέλεια. Σε κανένα μήνα λογικά θα έχουμε και ρομ από τον Gkalen Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version ” @kyrgeo1978 τωρα εχω παρηγγειλει θηκη και tempered glass απο το kenzo δεν το ηξερα το εμαθα πριν…
-
Παράθεση από aporos: “έχω πάρει αυτό... με το πακέτο flip case μια χαρά η θήκη.. λιγο στριμωχτή.. αλλά μια χαρά... Το tempered glass δεν το δοκίμασα ακόμα.. (φοβάμαι να το βάλω... αλλά οχι λόγω διαστάσεων..) Ελπίζω να βοήθησα.. ” εγω δεν το ήξερα οτι είχε αλλες διαστάσεις και έχω παραγγείλει αυτή Nillkin Matte Shield Hard Shell Case Cover HD Screen Protector Film for Xiaomi | eBay και tempered glass αυτο For XIAOMI Nillkin H+ PRO 0.2mm Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector λογικα θα εχω…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Tasos12koufales: “@gkalen σε λίγες μέρες θα μου έρθει το redmi note 3 pro (kenzo) international version θα χρειάζεται άλλη ρομ ή θα έχει την ίδια με το κινέζικο? ” Θα έχει άλλη rom καμιά σχέση με το kenzo.Διάβασε εδώ Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition και για rom από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum τα παιδιά δεν έβγαλαν ακόμα Ελληνική. Αν κάνω λάθος διορθώστε με κάποιος. Μιλάμε για αυτή την συσκευή @Tasos12koufale…
-
@gkalen σε λίγες μέρες θα μου έρθει το redmi note 3 pro (kenzo) international version θα χρειάζεται άλλη ρομ ή θα έχει την ίδια με το κινέζικο?
-
@gkalen μια χαρα και το power menu και το recovery και το fastboot δουλεουν άψογα.
-
@gkalen η ρομ για το mi5 πολυ καλή οπως παντα αλλα περιμένω πως και πως την ρομ και για το redmi pro (omega).
-
@gkalen θα έχουμε καμία ρομ και για το redmi pro (omega) ή δεν είναι στο πρόγραμμα ακόμα?
-
Τελικά κατάφερα και πέρασε την ρομ στο redmi pro (omega) ξεκλειδωσα το bootloader μετα περασα το twrp by mic 3.0.2.0 αλλα μου βγαζει τον εσωτερικο χωρο λεει 0mb και τελικα καταφερα περασα την ρομ με την micro sd αλλα παλι μου λεει 0mb για τον εσωτερικο χωρο τι να κανω? υπαρχει αλλο twrp που να δουλευει?
-
παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως θα εγκαταστήσουμε την ρομ στο Redmi Pro (Omega)?