Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 122.

• Παράθεση από thanos485: “Καλά είναι να πας σε κάποιο σοβαρό service να δούνε που είναι το πρόβλημα! ” Αυτό σκέφτηκα και εγραψα σ αυτό το νήμα για την infoquest. Θα κανω ενα τηλ και θα δω =============== Οκτ 6th 2017, 11:31am =============== Η απάντηση αναμενόμενη. όχι για προϊόντα που δεν έχουν αγοραστεί από κει. =============== Οκτ 6th 2017, 11:34am =============== Παράθεση από pangio2: “Παράθεση από thanos485: “Καλά είναι να πας σε κάποιο σοβαρό service να δούνε που είναι το πρόβλημα! ” Αυτό σ…

• έχω γράψει για την περιπτωση σ αυτο το νήμα. Περιληπτικά το τηλέφωνο ενώ δούλευε κανονικά μετά την αλλαγή οθόνης η οποία έγινε μετά από 5 μήνες παραμονης στο εργαστηριο του επισκευαστή δεν ξαναδούλεψε. Αλλάχτηκε και μπαταρία μήπως οφειλόταν σ αυτό αλλά τίποτα.

• οπότε να μη μπω στο κόπο να μιλήσω μαζί τους για το mi4s που έχω και έχει πεθάνει.(αγορά από κινέζικο) Να το κλάψω!!!!

• micloud

pangio2 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

micloud ίσως είναι χαζή ερωτηση αλλά πρέπει να την κάνω. Έστω ότι παίρνω άλλη συσκευή, όχι xiaomi. Έχω όμως λογαριασμό στο micloud και θέλω να τον διατηρήσω. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Το λάθος που έγινε ειναι οτι λογω ''γνωστου'' στο καταστημα εμπιστευθηκαμε το οτι θα φορτιστει και θα δουλεψει το τηλεφωνο μεα την επισκευη και το πηραμε σπίτι. Δεν δουλεψε ποτέ...μετα την αλλαγη οθόνης. Αλλάχθηκε μπαταρία...ούτε. Του έσασαν την οθόνη σε αλλο μαγαζί και την αλλαξαν....ουτε πάλι δουλεψε. Με την νέα οθόνη φαίνεται να φωτιζεται (η οθόνη) και να κανει στο πάνω μερος μια γραμμή φωτεινη με χρωματα...περιπου 1mm σ όλο το πλατος του πανω μερους της οθόνης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν το πάρετε πίσω κάποια στιγμή πες μου, αρκεί να είναι φορτισμένο καλά για τουλάχιστον 5-6 ώρες ” οκ =============== Σεπ 21st 2017, 10:11pm =============== συνεχιζεται... δεν βρεθηκε ακρη το κινητο αλλαχθηκε εκ νεου οθονη γιατι του επεσε του τεχνικου και την εσπασε. εχει καινουρια μπαταρια, αλλα δεν αναβει

• Μόλις μίλησα με ταχυδρόμο και μου είπε ότι έκανε λάθος. +68

• καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δε πλήρωσα τίποτα. μου το έφερε ο ταχυδρόμος σήμερα. Λέτε να με ψάχνουν από αύριο να τους πληρώσω;

• ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ mi4 cancro

pangio2 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “70-80 βαθμοί είναι πολύ ” Άσε που αν χτυπήσει και πρέπει να μιλήσεις ....κάηκες

Μήνυμα

χωρίς να τρέχει κάτι βαρύ οι θερμοκρασίες είναι σχετικα καλές...θεωρω όχι χαμηλες(περιπου 45-55 οC σε σχεση με αλλα τηλ ...πχ το redmi note 5,5 που δεν το αφήνει σε ησυχία η κόρη μου δεν ζεστενεται ετσι... εγω το εχω φτιαξει κι αυτο .....με όλες τις ρομ εδω και 2,5 περίπου χρονια που δουλεύει σε ακραίες καταστάσεις (φουλ χρήση). Tου γιου μου το Μι4s δεν ζεσταίνεται... απλά...κι αυτο εγω του ξεκλειδωσα bl και εγκατεστησα ελληνικη.

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Δεν θα πρότεινα την επαναφορά ” [label][sup][/sup][ironie][/ironie][/label] Να το στήσω απ την αρχή ξανά εγκαθιστώντας της εφαρμογές μια μια? Το έχω σκεφθεί αλλά ξέρεις τι βλέπω με το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Ακόμα και κατά το φλας της Ρομ πάντα θυμάμαι την θερμοκρασία 82 - 85'C =============== Αυγ 11th 2017, 6:11pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Έχεις δοκιμάσει την τελευταία stable 8.5.2.0 να την περάσεις με factory reset ? ” Ναι...την είχα βάλει και την έβγαλα γι…

Μήνυμα

επισης μου κάνει εντύπωση ότι δε δουλευουν όλοι οι πυρήνες της cpu. την στιγμή αυτή έχω βάλει να ξεκινησει εφαρμογη δυσκολη με ιντερνετ και gps. =============== Αυγ 11th 2017, 1:35pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Πριν πάμε στην fastboot rom, δοκίμασες να κάνεις factory reset από το TWRP ? Wipe > advance wipe > cache + data + delvik art cache Υπόψη ότι χάνονται από μέσα όλα σχεδόν. ” Ναι κανονικά πάντα όλη την διαδικασία. Όντως στήνω κάθε φορά το τηλ από την αρχή...η μάλλον με επαναφορ…

Μήνυμα

Αυτό έκανα Παράθεση από NasDriver: “ =============== Αυγ 11th 2017, 1:17pm =============== έχεις δοκιμάσει να περάσεις μία fastboot rom ? ” Αυτό επειδή δε το πολυπιάνω...η fastboot να μείνει ως κανονική ρομ;

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ. μια απελπιστική κατάσταση με την θερμοκρασία του mi4. Δεν διάβασα πουθενά για λύση. Έχει κάτι να προτείνει κάποιος. Έχω αλλάξει ρομ από stable σε dev,...τώρα είμαι στην 8,3 (XTRV-7.4.13). Εννοείτε πως έχει μπει και η τελευταία dev και όλες μέχρι την τελευταία. Βάζω μια φωτογραφία χθεσινή 10/8 .Ζεματούσε κανονικά...αφού δεν έχει εκραγεί πάλι καλά.

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Ναι είναι σε μαγαζί... αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει.... ούτε αυτός....φορτισε σε μηχάνημα τη μπαταρία την έβαλε και τίποτα. Ειναι και του γιου το τηλέφωνο..... και έχει μείνει τελείως αφού και ένα παλιό α806 λενοβο παρέδωσε πνεύμα η μπαταρία.

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

[label][/label]Πατώντας τα κουμπιά, διάφορους συνδυασμούς κάνει καμία δόνηση ? Παράθεση από NasDriver: “ ” οχι Το κινητό είναι νεκρό. Κάποια στιγμή έβγαλε το λογότυπο mi αλλά μόλις έβγαζα το καλώδιο του φορτιστή έσβησε. Όταν έβγαζε το λογότυπο άναβε και εσβηνε χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Το άφησα σ αυτή την κατάσταση να ανάβοσβηνει 5-6 ώρες. Κάποια στιγμή μπήκε σε fastboot αλλά όταν έβγαλα το καλώδιο να το βάλω σε pc έσβησε πάλι. Στον υπολογιστή συνδεδεμένο ούτε το έβλεπε αλλά ούτε και ά…

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Το πήγα τώρα σε έναν τεχνικό να το δει. Στον υπολογιστη που το έβαλα δεν το αναγνώρισε...

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Το κινητό αρχικά είχε ένα ραγισματάκι στο touch. Αγόρασα μόνο του το touch και το πήγα σε έναν τεχνικό να το φτιάξει. Αυτός δεν τα κατάφερε και του έσπασε η οθόνη, κάτι που με είχε προειδοποίησει ότι μπορεί να συμβεί. Παρήγγειλε αυτός την οθόνη από Κίνα, αλλά επειδή πήρε πολλά πράγματα η παραγγελία κόλλησε στο τελωνείο. Την παρήγγειλα και εγώ από Κίνα και δεν ήρθε ποτέ. Μ αυτά και μ αυτά πέρασαν 5 μήνες μέχρι να πάρω το κίνητο. Το πήρα σήμερα και δεν ανοίγει...

pangio2 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Δυστυχώς μετά από πολλές ώρες φόρτιση καμία ανταπόκριση...