Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 122.
-
Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα ένα mi4 Μια βοήθεια τι οδηγούς πρέπει να ακολουθήσω για custom recovery και rom. Μ αυτή που έχει κάνει μόνο του επανεκκίνηση.
-
Παράθεση από Bodai: “Ορίστε => SONY ERICSSON Neo V MT11i - how to hard reset my phone - HardReset.info ΠΡΟΣΟΧΗ εκτελείς την διαδικασία με δική σου ευθύνη. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ. ” OK ευχαριστώ πάρα πολύ Δε με νοιάζει για τα δεδομένα, τις επαφές τις έχω κρατήσει. Αυτό που έγραψα παίζει να ισχύει; ότι από εφαρμογή δημιουργείται το πρόβλημα;
-
Καλημέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Χρησιμοποιώ (χρησιμοποιούσα) ένα Sony ericsson neo v αλά κάτι το έπιασε και δεν ανοίγει. Βγάζει το λογότυπο sony αμέσως μετά το κυματιστό λογότυπο EXPERIA και αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω το συνδυασμό πλήκτρων ώστε να μπω σε clockworkmod για να κάνω επαναφορά. Αν γνωρίζει κάποιος κάποια διαδικασία ώστε να το ξανά-ξυπνήσω ας βοηθήσει. Να πω εδώ ότι το είχε ξανακάνει πριν κάνα 2μηνο και πλήρωσα 20αρικο για μια απλή…
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από pangio2: “παντως για τους κατοχους του Hongmi 1 καλό είναι α μη προσπαθησουν αναβάθμιση. Εγω είμαι ήδη χωρίς τηλ και δε ξερω πως θα το επαναφέρω. ” Βάλε το κινητό σε Fastboot, φλάσαρε μέσω Fastboot ένα custom recovery, reboot στο recovery το καινούργιο και από εκεί install το zip με τη ROM που έχεις στην εξωτερική SD. Αλλιώς φλάσαρε Fastboot ROM απευθείας, χάνοντας όμως όλα τα data σου. Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές.. Εδώ θα βρεις το zip …
-
δεν το έχω. Μ έπιασε το κεφάλι μου. Κάπου υπάρχει κενό στον οδηγό και δε τα καταφέρνω.
-
παντως για τους κατοχους του Hongmi 1 καλό είναι α μη προσπαθησουν αναβάθμιση. Εγω είμαι ήδη χωρίς τηλ και δε ξερω πως θα το επαναφέρω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μετονόμασέ την update.zip Ποιά ROM πήγες να βάλεις ? Την Moded ή την κανονική ? ” εχω βάλει τη κανονική και την εχω μετονομάσει σε update.zip στην εξωτερική sd. μάλλον θεωρει ως sd τη εσωτερικη μνημη και δε τη βλεπει
-
Xiaomi (Hongmi) Redmi 1 MTK WCDMA... Πως θα μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη τη GTV-5.12.3.zip για να την εγκαταστήσω. μου έχει κολλησει στο λογότυπο mi και δεν κάνει boot μετα την εγκατασταση της 5-12-10. Εχω βάλει σε μια εξωτερφικη sd την 5-12-3 αλλα απο το mi recovery δεν τη βλέπει.
-
Καλημέρα. Από τις καλύτερες ρομ για το hongmi θεωρώ. Ένα προβληματάκι που ίσως να είναι από δική μου άγνοια. Στο άλμπουμ φωτογραφιών έχει μπει επιλογή κλείδωμα. Κλείδωσα κάποιες φωτογραφίες....ελα μ που δεν μπορώ να τις ξαναδώ ....μήπως οφείλεται στο συγχρονισμό που τον έχω ανενεργό; Πάντως την επιλογή εμφάνιση κρυφών άλμπουμ την έχω ενεργή.
-
οκ κι αυτό!!!! Ευχαριστώ!!!
-
Παράθεση: “Στο δικό μου (redmi1) πάντως η νέα 5.10.16 περνώντας την από το recovery έκανε το τηλέφωνο να σέρνεται και με τυφλό σύστημα ξεκλείδωσα τις δυο Σιμ γιατί εμφάνιζε λευκά γράμματα σε λευκό φόντο. Στο διάστημα αυτό το τηλέφωνο ζεσταινόταν στο πάνω μέρος και καταβροχθισε 30% μπαταρία μόνο για την ληψη και την εγκατασταση. Επέστρεψα στην προηγούμενη ” Διορθώθηκε το λευκό φόντο με wipe cache και επενεγκατασταση απο το update και νομιζω ότι το τηλεφωνο δουλευει σωστα...εκτος της εφαρμογής 'μο…
-
Στο δικό μου (redmi1) πάντως η νέα 5.10.16 περνώντας την από το recovery έκανε το τηλέφωνο να σέρνεται και με τυφλό σύστημα ξεκλείδωσα τις δυο Σιμ γιατί εμφάνιζε λευκά γράμματα σε λευκό φόντο. Στο διάστημα αυτό το τηλέφωνο ζεσταινόταν στο πάνω μέρος και καταβροχθισε 30% μπαταρία μόνο για την ληψη και την εγκατασταση. Επέστρεψα στην προηγούμενη
-
Για τους κατόχους του redmi 1 η ερώτηση. Οταν κάνετε κλήση σβήνει η οθόνη όπως πρέπει πλησιάζοντας το τηλεφωνο στο αυτί για να μη πατηθεί κατα λάθος κάποια επιλογή; Στο δικό μου μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ρομ άλλοτε σβήνει και αλλοτε όχι. Οταν σβήνει παραμένει σβηστή και μετά την απομάκρυνση και πρέπει να πατήσω το power κουμπι για να ανάψει.
-
Εχω ακούσει ότι το touch screen και η οθόνη είναι κολλημένα γι αυτές τις συσκευές με μια μεμβράνη κάποιας κόλλας. Κάπου εκεί πιστευω είναι το πρόβλημα,κάτι σαν αποκόλληση γιατί δεν επιρεάζει χρωματα και εικόνα. Δεν ξέρω ανα υπάρχει τεχνική κόλλησης αυτων των τμημάτων με εξωτερική επέμβαση. Πάντως αν δεν γνωρίζει καποιος κάτι μάλλον στην αντικατάσταση θα πάει. Αν έχεις κάποιο λινκ με αυτή την τιμή ''caeser'' στείλτο να το έχω υπόψιν μου. Ευχαριστώ
-
Βγάζοντας το κινητό από την τσέπη είχε μια κηλίδα η οθόνη. Φαίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη και όταν αναβει ειδικά με εντονο φωτισμό δεν φαίνεται τίποτα ή πρέπει να προσπαθήσεις να το δείς. Αν το πιέσω στο σημείο αυτό κάνει μετακίνηση κάτι σαν υγρό. Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον και αν αντιμετωπίζεται.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορεί να στρώσει με ένα πέρασμα της νέας ROM, αλλά αν τελικά υπάρχει πρόβλημα Hardware, η ROM δεν μπορεί να κάνει τίποτα.” Τελικα μετά από παρα πολλες επαννεκινησεις πολλα βγαλσιματα της μπαταριας καταφερα να περάσω την νεα rom. Δουλευει καλά...εκκινει κανει κανονικα restart. Οι κινεζοι από το καταστημα μου έλεγαν να καθαρίσω τις επαφες, να δοκιμασω αλλη μπαταρία να τους στειλω βιντεο ( που έστειλα οταν ηταν με το προβλημα). Τους αφηνω να το δουν να δω τι απαντηση θα έχω…
-
θα τα δω αυτα αυριο αν γίνεται απο την συσκευη γιατί έχει updater αλλα υποτίθεται ότι κάνει αναζήτηση αναβάθμισης.Να πω ότι το παρηγγειλα και μου έλεγε για 4.2.2 και κοιτώντας από το τηλ το OS λεει 4.4.4...Από το λίγο που το χειριστικα το τηλ μάλλον απο recovery είδα ότι θα γινει αλλαγη στην room και εχει το περιβαλλον σ αυτο το σημείο ίδιο με το redmi 1s η recovery, Την συσκευη την πήρα για την κόρη μου, εγώ παραμένω με το redmi 1 προς το παρον, οπότε αν με το καλό το φέρω στα ίσια του θα ειναι…