Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-256 από 256.

• Καλησπέρα και από μένα.. Εχω καποιες απορίες....! σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσω μία ρομ. Δηλαδη εγω εχω το mi4 3/64 cancro και μέχρι τώρα κατέβαζα την ρομ την έβαζα στον αποθηκευτικό χόρο πηγενα μετα στην εφαρμογή της συσκευής και έκανα απο εκεί αναβάθμιση... Ώπος έκανα και την τελευταία έκδοση 9.5.1. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω την επόμενη 9.5.2 μεσα απο recovery? Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί δεν ξέρω και πολλά πολλά!!!

• Οforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50101/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50100/

• Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε stable..greek εχω ασθενές σήμα WiFi και δεδομένα κάποιες φορές διακόπτεται κιόλας. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

• Mi4 bug στο ξυπνητήρι

americ - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα στο forum είμαι κάτοχος ενός mi4w που ήρθε από Κίνα με 6.0.1 έχω κάνει όλες τις greek stable αναβαθμίσεις μέχρι σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός από ένα. Σε όλες τις ρομ εχω παρατηρήσει ότι στις ρυθμίσεις για το ξυπνητήρι εκεί που λέει διάρκεια αναβολής έχει να επιλέξεις μεταξύ : ανενεργό - 1 λεπτό - 5 λεπτά -10 λεπτά κτλ κτλ, το θέμα είναι ότι όταν επιλέγω ανενεργό και βαλω αφυπνιση αυτό βλέπει διάρκεια αναβολής 1 λεπτό αν επιλέξω 1 λεπτό βλέπει 5 λεπτά και ούτω κάθε εξής. Επίσης η…

• Twrp σε mi4

americ - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14206/

• Twrp σε mi4

americ - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά μια ερωτηση θελω να κάνω. Το κινητό μου ήρθε με μια ρομ beta 6.2.18 Android 6.0.1.εβαλα λοιπόν την ελληνική stable 7.1.3 μέσα από το update tool. Αλλά δεν μου έχει περάσει το twrp και Dolby atmos θέλω να ρωτήσω χρειάζεται να τα εγκαταστήσω αυτά? Ποιο πολύ για το twrp ρωτάω, θα το χρειαστώ στις αναβαθμίσεις? Κι αν ναι πώς το περνάω τώρα?

• Ορισμός κύριου email app. Help...

americ - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να ορισω ως κυρία εφαρμογή το gmail για να στέλνω απ'ευθιας όταν πατάω σε μια διεύθυνση. Αλλά όταν ορισω απ'τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογων δεν μου το αλλάζει, ενώ φενεται στις ρυθμίσεις ότι έχει αλλάξει όταν πατάω σε μια διεύθυνση με πάει στην εφαρμογή του κινητού για τα mail.. Καμία βοήθεια? Xiaomi Mi4 6.0.1 7.3.1 stable ευχαριστώ!

• SMS bag στην stable 7.3.1για το mi4

americ - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα στα SMS. Όλες οι επαφές μου είναι αποθηκευμένα στη Google χωρίς το +30 και όταν λαμβάνω SMS δεν μου εμφανίζει το όνομα του κατόχου, αλλά τον αριθμό του με το +30. Το number fixer δεν το διορθώνει καθώς είναι μόνο για τις επαφές. Καμία ιδέα για λύση? Deviantart

• 7.3.1 απορία!

americ - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Ούτε το twrp υπάρχει μέσα μάλλον επειδή ήταν κινέζικη ρομ 6.0.1 και πέρασα από πάνω την ελληνική. Δεν ξέρω? Καμία λύση για το twrp και το Dolby? Ευχαριστώ..

• 7.3.1 απορία!

Μήνυμα

Το κινητό ήρθε με Android 6.0.1 αγγλικά και κινέζικα και έβαλα το αρχείο αναβάθμισης από πάνω ελληνική 7.3.1 έκανα τα wipes κτλ. Το κινητό δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλός λέω να είναι ποιο καθαρό ως προς την ρομ... Τι μπορώ να κάνω?

• 7.3.1 απορία!

Μήνυμα

Με τα άλλα τη γίνεται το s.u και το Dolby... Επίσης διάβασα ότι οι ελληνικές ρομ έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά. Εγώ με την ρομ που είχα υπήρχαν αγγλικά και κινέζικα και τώρα έχει ένα σωρό γλώσσες...

• 7.3.1 απορία!

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13728/ δεν θυμάμαι αν υπήρχαν!

• Καλημέρα πρόσφατα αγόρασα ένα mi4 από τους αλήτες του fastcardtech που δυστυχώς έμαθα μετά.... Τέλος πάντων το κινητό είναι λειτουργικό 100% έχω κάνει την αναβάθμιση όλα Ok. Εκτός από τα φωτιζομενα πλήκτρα που δεν φωτιζομενα, δηλαδή φωτιζεται ίσα ίσα μόνο το back πλήκτρο. Ερώτηση φταίει η οθόνη ή το charging port? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 7.3.1 απορία!

Μήνυμα

Καλημέρα στην παρέα μια ερώτηση ρε παιδιά.. Έχω βάλει στο mi4 την τελευταία έκδοση 6.0.1 7.3.1 έχει κρατήσει κάποιες κινέζικες εφαρμογές και δεν έχει εγκατασταθεί το su και το Dolby πρόγραμμα. Αυτό είναι φυσιολογικό ή έχει γίνει κάποιο λάθος? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13721/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13722/

• Mi4 αναβάθμιση

americ - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα στην παρέα! Κάτοχος του mi 4 3g wcdma και εγώ από προχθές.. Και άσχετος με αναβαθμίσεις κτλ κτλ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα είμαι υποχρεως. Λοιπόν το κινητό έχει εγκατεστημενη το Android 6.0.1MMB29M & MIUI 7 6.2.18 beta και έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Θέλω να βάλω ελληνική ρομ stable την τελευταία έκδοση πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά τώρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Καλησπέρα παιδιά μια ερωτηση θελω να κάνω.. Δεν ξέρω και που να γράψω,λίγο μπέρδεμα με το φόρουμ καθότι άσχετο...Μου έχουν δώσει ένα xiaomi mi4 3g wcdma 3- 64gb και έχει πάνω Android 6.0.1MMB29M & MIUI 7 6.2.18 beta. πώς θα πάω τώρα σε μια ελληνική ρομ? Αυτή έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα!