Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 256.
-
Καλησπέρα.. Για Jason θα δούμε διόρθωση στο ευρετήριο?
-
Ευχαριστώ ρε παιδιά.. Θατο κάνω και θα αναφέρω αν λύθηκε το πρόβλημα τα....
-
Ωραία για να κάνω format data και έπειτα να φλασάρω την ρομ.. Θα την βάλω μετα μέσα στον εσωτερικό χώρο? Και τι ακριβώς επιλέγω στο twrp? Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά
-
Απο εσωτερικό χώρο θα χάσω κάτι? Πως γίνεται η καθαρή εγκατάσταση? Πες μου..
-
Αυτά μέσα από το twrp να φανταστώ! Τι ακριβώς θα επιλέξω στα wipes?
-
Τι απ τα δύο να κάνω? Την ρομ θα την βάλω απ την αρχή στον εσωτερικό χώρο? Δεν με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές θα τα βάλω απ την αρχή αρκεί να καθαρίσει η συσκευή!
-
Τι είναι καθαρή εγκατάσταση?
-
Κάποια λύση υπάρχει η περιμένω την καινούργια?
-
Καλησπέρα... Θα ήθελα να αναφέρω κάποια προβλήματα που έχω βρει μετά την τελευταία αναβάθμιση του mi note 3 xtrv v12 το πρώτο είναι ότι δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ ο gyroscope sensor και εχω κάνει και τι fix (να φλασάρω από αλλη ρομ το αρχείο κτλ...) Δεύτερον αρκετές φορές τα κουμπιά δεν ανταποκρίνονται ενο η δόνηση στα κουμπιά δουλεύει και η οθόνη κανονικά. Τρίτων μετά από επανακηνήση το bluetooth ανοίγει μόνο του. Αυτά αν βρω τίποτα άλλο θα γράψω!
-
Εντάξει.. Φλασαρα persist.img απο china global και δουλεύει κανονικά o gyroscope sensor.. ευχαριστώ και πάλι όλους..Τώρα κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι στο πληκτρολόγιο swift τρώει κάτι κολλήματα εκεί που γράφεις εξαφανίζεται ..
-
ρε παιδια... δεν μου δουλευει ο gyroscope sensor και ψαχνω να βρω persist.img να φλασαρω
-
MINote3_V12.0.1.0.PCHCNXM_v12-9 (Jason) αυτη τη ρομ φοραει το τηλεφωνο μου τωρα τι ειναι δεν ξερω...μπορει να μου πει καποιος
-
απο οτι βλεπω δεν υπαρχει ελληνικη fastboot rom για το jason που εχω..τι να φλασαρω?
-
ποια πρεπει να κατεβασω η ρομ που εχω ειναι η τελευταια xtrv καποιο link please
-
σημερα βρηκα λιγο χρονο...και κατεβασα μια fastboot rom για να παρω το αρχειο persist.img και να κανω flash...τελικα τωρα δεν δουλευει καθολου ο gyroscope sensor. kamia idea * Mi 8 China * Stable * Fastboot * V12.0.1.0.QEACNXM
-
Συγνώμη που σας πριζω... Αλλά! Η fastboot που πρέπει να κατεβάσω πρέπει να είναι miui 12 η όχι; Xiaomi Mi Note 3 | Global Stable 11.0.5.0 | MIUI11 | Fastboot αυτη κάνει ας πουμε
-
Αν ξανά φλασάρω την ρομ.. Θα στρώσει o gyroskop sensor? Γιατί με τις fastboot δεν το έχω! Και μπόρεσα να βρω κάποια fastboot rom.. Λίγο βοήθεια κανένα λινκ!
-
Δοκίμασα τον αισθητηρα στο cit.. Και οταν το αφήνω στο τραπέζι τα νούμερα παίζουν.... Δεν σταματούν. Αφού βγω από το cit ο αισθητηρας δουλεύει για λίγο και μετά παπαλα...