Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Γενικα που κοιταω το τηλ απο χθες η εκδοση δεν με ενθουσιαζει. Βλεπω οτι εφαρμογες σαν το facebook insta facebook messeger αργουν να ανοιξουν σε συγκριση με προηγουμενες εκδοσεις.
-
Ερωτηση ποια ειναι η εφαρμογη bokeh που μου εφαγε σε μιση ωρα 30% μπαταρια?
-
Η Google camera η εφαρμογη σε mi 5 δεν παιζει.. Ολα τα υπολοιπα παιζουν κανονικα χωρις καποιο θεμα. Ειδα οτιε χουν γινει καποιες αλλαγες. Πρωτον οσον αφορα την καμερα.. Καποιες φορες οπως καισ την προηγουμενη την εκδοση στο πρωτο ανοιγμα κολλαει η εικονα. Δευτερον οσον αφορα το βιντεο αφαιρεσαν το 4κ και περασαν το sd 480p? Σοβαρα τωρα? και ολα φυσικα ειναι 30 fps... Δηλαδη ελεος.. Η μπαταρια καλα δουλευει.. Εκανα επαννεκινηση στο τηλ και μου επανεφερε το 4κ και μου αφαιρεσε το sd 480p.... Οτι θ…
-
Εκανα update μεσω ΟΤΑ se mi5 . Να μπω με System launcher η με Nova Launcher?
-
Οταν βαζω το κινητο να κανει γρηγορο φοριση σου εμφανιζε εκεινο το γραφικο το μωβ. Τωρα αυτο εξαφανιστηκε... Τι πεχτηκε..?
-
Στο μι 5 οσον αφορα το βιντεο εχει μονο τις εξεις ληψεις 720p 30, 1080p 30, 4k 30.. Δεν θα το αλλαξουν ποτε αυτο να το πανε στα 60?
-
ΤΟ εφτιαξα αυτο που ειπαμε... Ολα καλα με τα Notifications.. Εχω μια αλλη ερωτηση τωρα.. ΟΙ ηχοι πχ facebook messeger πως δυναμωνουν? Τα εχω ολα τερμα και ακουγονται πολυ σιγα... Καμια ιδεα? ΤΟ τηλεφωνο παντως χτυπαει δυνατα οταν με περνουν..
-
Αυτο το μηνυμα που μου βγαζει android system messeger is displaying over other apps πως το σταματαω?
-
Περασα την εκδοση miui 10 9.3.28 σε mi 5. Ολα δουλευουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Ολα τα προγραμματα τρεχουν απροβληματιστα η καμερα εχει bokeh και η μπαταρια δουλευει παρα πολυ καλα. Πεφτει πολυ αργα. Στο τελος της ημερας μου εχει απομεινει ενα 30%. Με χρηση τηλεφωνο face insta και μιαμιση ωρα μουσικη bluetooth. Γενικα το τηλεφωνο ειναι γρηγορο και χωρις καποιο κολλημα μεχρι στιγμης.
-
Ποτε θα βγει η MIUI 10 stable να την βαλουμε στο MI 5?
-
Δεν κανει καθε μερα... ΜΙα φορα την εβδομαδα θα το κανει εκεισ το ασχετο..
-
About phoneforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57697/
-
Εχω την τελευταια εκδοση 9.5.2.0 και κανει ολα τα system update που κατα καιρους βγαζει. ΤΟ τηλ απο μονο του τον τελευταιο καιρο βασικα τις τελευταιες 3 εβδομαδες κανει επανεκιννησεις απο μονο του... Καμια ιδεα το τι του φταιει?
-
Σημερα εβαλα την αρομα 9.5.2.0. Ειναι λες καιε χω αλλο κινητοσ τα χερια μου.. Τα παντα δουλευουν αψογα και πηγαινουν σφαιρα.. Ειλικρινα τοσο πολυ δεν το περιμενα.Επισης να πω απο την 8.3 που ημουν και πηγα στην 9.5.2.0 δεν σβηστηκε κατι απο το τηλεφωνο εχω τα παντα. Μπραβο στους ανθρωπους που εφτιαξαν την εκδοση για την εξαιρετικη δουλεια που εκαναν.
-
Ευχαριστω για ολα... Ολα δουλευουν τελεια.. το τηλ ειναι ποιο γρηγορο με αυτην την εκδοση.. κανενα κολλημα πουθεμα. =============== Αυγ 24th 2017, 3:54pm =============== Θελω να κaνω δυο ερωτησεις .. πρωτον γιατι ακομα λεει miui 8? H 8.5.3.0 δεν ειναι miui 9? Δευτερον πως μπορω να βλεπω την θερμοκρασια της cpu στο taskbar?
-
αυτη ειναι η εκδοση που εχω.
-
Καλημερα εχω προβλημα με το mi 5. εχω την εκδοση stable 8.0.10.0. για να παμε στην stable 8.5.3.0 ειπαμε οτι κανουμε πρωτα factory reset/defaults και με πεταει στο twrp - wipe και κανουμε flash την καινουρια ρομ.. οταν γινεται αυτο μου βγαζει πολλα κοκκινα σφαλαματα.. κανω reboot και μπαινει μεσα στο τηλ δεν εχει σβησει τιποτα.. τι να κανω?
-
Ευχαριστω για την απαντηση.. εχω περασει αυτην την εκδοση xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.10.0.zip ολα καλα.. Εχω ομως ενα αλλα να πω.. οταν παιζω κανα παιχνιδι καμια ωρα το κινητο εχει παρει φωτια τοτε και αρχιζουν τα κολληματα... Φυσικα δεν εχω λαστιχιενια θηκη.. εκει τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. 14nm επεξεργαστει και εχει τοσο θεμα με τις θερμοκρασιες.. ΑΥτο μηπως διορθωνεται σε καποια μεταγενεστερη εκδοση?
-
Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα.. καινουρια rom για το xiaomi mi5 ποτε θα βγει?