Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ φίλε, με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να περάσω την 2.10.38 και μετά από κάποιες extra ρυθμίσεις, το σύνδεσα για λίγο στο internet... Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω μόνο για εσένα που έχεις την 2.10.25, όταν το ρουτερ σου ψάχνει από μόνο του για νεότερη έκδοση, την βρίσκει την τελευταία (2.18.3) που είναι μόνο στα κινέζικα ή όχι; Αν ναι, τότε προχωράει από μόνο του σε αυτόματο update η όχι; Και αν έχεις και δεύτερο ναι στη σειρά να δώσεις, τότε υπάρχει καμία ρύθμιση έτσι ώστε να μπορείς ν…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμα,μέσω ενός app από το ,play store κατάφερα να το σεταρω έτσι ώστε να λειτουργεί ως repeater σε ένα δίκτυο... Το θέμα όμως είναι ότι εκει που το αρχικό δίκτυο έχει πχ το όνομα χχχ, το νέο δίκτυο έχει το όνομα χχχ_plus. Πως μπορω να το αλλάξω αυτό; Το app που κατέβασα δεν έχει αυτές τις ρυθμίσεις... Υπάρχει κανένα άλλο app ή άλλος τρόπος; Επίσης ο admin password του router ποιος είναι;
-
Μήνυμαοπότε η μόνη λύση είναι το συνεχές translation;
-
Μήνυμαδεν έχω παλιό ρούτερ... Η μόνη πρόσβαση στο internet είναι μέσω wifi... Θέλω να συνδέσω το μηχάνημα σε ένα ασύρματο δίκτυο και ύστερα να μοιρασω την σύνδεση αυτή στις υπόλοιπες συσκευές μου... (repeater mode). Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω οδηγίες για να αλλάξω το firmware μία και όλα είναι στα κινέζικα, να βάλω αγγλικό;
-
ΜήνυμαΘέλω να το λειτουργήσω ως repeater σε ένα wifi δίκτυο. Δεν έχω να δώσω πρόσβαση στο router στο internet μέσω utp καλωδίου. Επομένως, συνδέω απλά το router στην πρίζα, αυτό ανάβει και μετά συνδέομαι σε αυτό μέσω wifi από το pc mou. Αφού συνδέομαι όμως μέσω wifi στο router που δεν έχει ίντερνετ (άρα ούτε και το pc έχει internet), ο chrome δεν μπορεί να μεταφράσει.... τι γίνεται με αυτήν την περίπτωση;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, μόλις παρέλαβα ένα τριάρι router (όχι 3s) και τα βλέπω όλα κινέζικά!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Πως του αλλάζουμε το interface;
-
@BanditGR έχω και twrp, δεν με ενδιαφέρει από πού αρκεί να είναι οκ...
-
για να κρατήσω backup της προηγούμενης τον πριν να περάσω τη νέα, τι κάνω;
-
@linuxilakis σωστά, την ρομ αυτού του θέματος για το land (7.2.9)
-
καλημέρα.... όχι, μιλάω για redmi3s (land), το twrp το πήρα από εδώ (3.0.2-0 by mic) και το πέρασα μέσω εντολών σε fastboot και μου έκανε τα πιο πάνω.... Πιο μετά περνώ το twrp το ευρωπαικό (ευχαριστώ τον @gkalen για αυτό) με τον ίδιο τρόπο αλλά και πάλι τα ίδια... Πιο μετά, σκέφτομαι μήπως πήγε κάτι στραβά και δεν το περνάει σωστά σωστά το twrp στο κιν μου το pc (αν και όλα δείχναν ότι είναι εντάξει....) Οπότε ακολουθώ τον 2ο τρόπο από την αρχή του νήματος και με το ελληνικό twrp και με το ευρω…
-
Μια δύσκολη ερώτηση για τους ζόρικους μόνο παίδες.... Σας έχουν τύχει ποτέ (ενώ έχετε ήδη εγκαταστήσει το twrp) τα δύο κάτωθι: 1ον Όποτε πατάω μέσα από το twrp reboot to recovery ή reboot to bootloader δεν μπαίνει ποτέ σε αυτά, πάντα μπαίνει μέσα στο system... Οι μόνοι τρόποι για να μπω σε recovery ή bootloader είναι ή μέσα από το system με το power off όταν το κιν είναι ανοιχτό ή με τα vol buttons + poweroff όταν είναι κλειστό... 2ον δεν γίνεται σωστά το mount των rom του φόρουμ... Αν ναι, τότε…
-
Παράθεση από gkalen: “@newbie Flash player έχεις ?? Root explorer έχεις ?? EDIT Πιθανώς ούτε απ'αυτη έχεις .. Μάλλον δεν έχεις προσέξει στην εγκατάσταση ότι σου λέει "can't mount data" .. Πάρε backup της εσωτερικής μνήμης του τηλ.. γιατί θα χαθούν όλα , φωτο ή ότι άλλο έχεις Βάλτα στο pc ή σε εξωτερική micro sd .. Βάλε το ζιπ της ρομ στην εξωτερικη micro sd .. Μπες σε twrp .. Επέλεξε , Wipe , και μετά το δεξί κουτί που λέει , format data , πληκτρολόγησε yes και πάτα enter . Μετά πας πίσω στο αρχ…
-
@gkalen αυτή ήταν η απορία μου... το mi cloud φαίνεται ότι κρατά όλο το data, περνάει από μόνο του όλες τις ρυθμίσεις μας με τη μία καθώς επίσης και όλα τα apps (είτε είναι του google play είτε δεν είναι) χωρίς να χρειάζεται να τα περάσουμε ένα-ένα όπως κάνεις εσύ.... Εφόσον κατά διαστήματα αλλάζουν (αναβαθμίζονται) οι rom, πόσο σωστό είναι να περνάμε σε μια νεότερη rom ένα backup που λήφθηκε από παλαιότερη rom;
-
Ακόμα και για την ίδια συσκευή έγραψες ότι εικάζεις.... Στην πράξη τελικά αξίζει να το κρατάμε αυτό το συγκεκριμμένο backup με τις ρυθμίσεις της rom (ειδικά από την στιγμή που κάθε βδομάδα βγαίνει και νέα rom) ή όχι;
-
Kατανοητά και γνωστά όλα τα παραπάνω... Αφού όμως η κάθε διαφορετική rom περιέχει και όλα αυτά που είναι σημαντικά για τη λειτουργία του κινητού, τότε πως μπορώ να κρατήσω στο cloud τις ρυθμίσεις μιας συγκεκριμμένης rom και να τις περάσω ύστερα από update σε μια άλλη rom ή και σε μια άλλη συσκευή (όπως απαντήθηκε προηγουμένως) που οι δυο rom μεταξύ τους (μια rom αυτή από την οποία πάρθηκε το backup και μια rom αυτή στην οποία πάει να μπεί το backup) μπορεί να είναι και εντελώς άσχετες μεταξύ του…
-
Θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτοτοποθετήσει την rom που έχω, ότι αρχικά την είχα αντιγράψει στο κινητό και μετά την έκανα εγκατάσταση από εκεί... Σύμφωνα με αυτά που απαντάτε για το 2 καταλαβαίνω ότι στην ουσία, σε ένα reset to factory settings, αυτό που συμβαίνει είναι ότι απλά αρχικοποιούνται όλες οι ρυθμίσεις της rom και τίποτα παραπάνω... Επομένως, αν τυχόν θελήσουμε αναγκαστικά με το ζόρι να κάνουμε ένα reset to factory settings επειδή πχ μπορεί να είχε πιο πριν καταστραφεί/διαγραφεί ένα τμήμα τ…
-
απάντηση για το 2 πιο πάνω; αν τυχόν κάνω reset to factory settings, τότε αυτό αντιστοιχεί σε αρχικοποίηση απλά του κινητού ή σε ολόκληρο delete του partition στο οποίο είναι εγκατεστημένη η rom και μετά σε επανεγκατάστασή της από την αρχή;