Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
γεια σας, πέρασα και εγώ την 6.12.29 σε ένα redmi 3s αλλά έχω μερικές απορίες.... 1ον δε βλέπω πουθενά την εφαρμογή number fixer ενώ πιο πριν ειπώθηκε ότι είναι μέσα (είναι όντως μέσα ή όχι; σημ. έχω βρει λύση μέσω google play αλλά σκέφτομαι μήπως δεν πέρασα σωστά τη rom και για αυτό δεν μου την εμφανίζει...) 2ον το ίδιο και με το app αυτού του φορουμ (γιατί δεν υπάρχει/δεν το βλέπω;) 3ον ενώ στο mi account μου μέσω pc μπορώ να δω τις φωτό και βίντεο από το κινητό μου, δεν μπορώ να συγχρονίσω κα…
-
γεια σας, πέρασα και εγώ την 6.12.29 σε ένα redmi 3s αλλά έχω μερικές απορίες.... 1ον δε βλέπω πουθενά την εφαρμογή number fixer ενώ πιο πριν ειπώθηκε ότι είναι μέσα (είναι όντως μέσα ή όχι; σημ. έχω βρει λύση μέσω google play αλλά σκέφτομαι μήπως δεν πέρασα σωστά τη rom και για αυτό δεν μου την εμφανίζει...) 2ον το ίδιο και με το app αυτού του φορουμ (γιατί δεν υπάρχει/δεν το βλέπω;) 3ον ενώ στο mi account μου μέσω pc μπορώ να δω τις φωτό και βίντεο από το κινητό μου, δεν μπορώ να συγχρονίσω κα…
-
το number fixer υπάρχει μέσα στη ρομ γιατί δεν το βλέπω;
-
θέλω μια βοήθεια... έχω pc με win10 64bit και ένα redmi 3s και προσπαθώ πρώτη φορά να περάσω την τελευταία xtrv... κάνω όλα τα βήματα σωστά, έχω εγκαταστήσει drivers, ξεκλείδωσα το fastboot, οταν το κινητό είναι σε fastboot mode η σύνδεση με το pc είναι οκ αλλά όταν το κινητό δουλεύει, δέν μπορώ μέσω του usb καλωδίου να δω την internal memory του κινητού για να αντιγράψω σε αυτήν τη rom... τι να κάνω;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαθέλω μια βοήθεια... έχω pc με win10 64bit και ένα redmi 3s και προσπαθώ πρώτη φορά να περάσω την τελευταία xtrv... κάνω όλα τα βήματα σωστά, έχω εγκαταστήσει drivers, ξεκλείδωσα το fastboot, οταν το κινητό είναι σε fastboot mode η σύνδεση με το pc είναι οκ αλλά όταν το κινητό δουλεύει, δέν μπορώ μέσω του usb καλωδίου να δω την internal memory του κινητού για να αντιγράψω σε αυτήν τη rom... τι να κάνω;
-
άλλες 2 μέσα... (john3s, soula3s)
-
έχει αναβαθμίσει κανείς το redmi 3s; εντυπώσεις; όλα οκ;
-
+2 από εμένα (john3s και soula3s) και υπόσχομαι ακόμα +8 μέχρι τέλους....
-
σε redmi 3s την πέρασε κανείς; εντυπώσεις; όλα οκ;
-
άρα προτείνεις τελικά στο να προχωρήσω και να τη βάλω ή όχι γιατί με έχεις μπερδέψει.... σε κάποιον πιο πάνω απάντησες να μην.... και δεύτερη ερώτηση: ας πούμε τελικά ότι την βάζω την ελληνική α) θα συνεχίσουν να βγαίνουν αναβαθμίσεις της ελληνικής ρομ ή τωρα που πλέον και η global stable περιέχει ελληνικό μενού, θα σταματήσουν οι developers να παράγουν νέες ελληνικές rom με αποτέλεσμα κάποια στιγμη η ελληνική rom να γίνει παρωχημένη;
-
δηλαδή η ελληνική δεν έχει κανένα πλεονέκτημα συγκριτικά με την global? το μόνο πλεονέκτημά της (στο παρελθόν) ήταν ότι υποστήριζε ελληνικό μενού όταν η global stable δεν το είχε; και αφού πλέον τώρα ενσωματώθηκε και το ελληνικό μενού στην global stable η ελληνική rom δεν έχει πλέον καμιά αξία; αυτό να υποθέσω; είναι σωστό; αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ....
-
Παράθεση από demakhs: “και γιατί να την αλλάξει?? Παραπάνω από μία χαρά είναι η global!! ” sorry φίλε αλλά και εγώ μόλις έλαβα την global έκδοση του 3s (με την 800άρα μέσα και official miui 8 global 6.12.29 beta rom), σκέφτομαι όμως να φλασάρω ελληνική ρομ μέσα του.... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω; Δεν κερδίζω τίποτα; Να το αφήσω έτσι με την global;
-
καινούριο redmi 3s παρελήφθη με android 6.0.1 ΜΜΒ29Μ και MIUI 8 Global 6.8.18 | Beta, και ύστερα από αναβάθμιση μέσω τοy updater της συσκευής πήγε σε MIUI 8 Global 6.12.29 | Beta... προσπάθησα μέσω του οδηγού αυτού (youtube.com/watch?v=C6q_l0iJ8fQ) να τσεκάρω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή όχι αλλά στην εντολή fastboot devices δεν βλέπω καμία αντίδραση... καμιά ιδέα;
-
Καλημέρα σας.... επιτέλους μόλις έλαβα το νέο μου redmi 3s Ερώτηση: Πάω να το ενεργοποιπήσω και με το που κρατάω πατημμένο το κουμπί on/off η μόνη αντίδρασή του είναι να αναβοσβήνει ένα κόκκινο led... Το έβαλα να φορτίζει τώρα και το έχω αφήσει έτσι... Απλώς έχει πολύ χαμηλή μπαταρία; Η να ξεκινήσω να ανησυχώ; Δεύτερη ερώτηση: Σαν πρώτη φορά που φορτίζει τώρα, πόσες ώρες είναι καλό να το αφήσω έτσι στη φόρτιση; απλά ΚΑΝΈΝΑ 2ΩΡΟ-3ΩΡΟ μέχρι να φορτίσει πλήρως ή παραπάνω;
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
newbie - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεπίσης και για βιντεοκλήση αν είναι δυνατόν...
-
Με το που προστεθεί η πρώτη πληροφορία στο tracking από τα ΕΛΤΑ (στην Ελλάδα) βλέπω πάντα ότι μέσα σε 2-3-4 ώρες το πολύ έρχονται και οι επόμενες... (είτε αφορούν περαιτέρω προώθηση και γλύτωμα από τελωνείο είτε αφορούν εισαγωγή σε τελωνείο)... Εμένα δε μου βάζουν καμία πρόσθετη ενημέρωση, πάει με ρυθμούς χελώνας... 2016-12-21 12:18 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-17 07:51 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; την γλίτ…
-
Παράθεση από bag67: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mechanicaf: “Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο....... ” Όταν παραλάβεις με το καλό ενημερωσε μας πως τα πήγε η καινούργια υπηρεσία που προσφέρει το Vickmall ” Ετσι με διαβεβαίωσε κι εμένα η Σελινα για ένα redmi 4 prime.Τώρα το track checker λέει: in transit, Roissy Cedex (FR) Πληροφοριακά ή εταιρία που ανέλαβε να το φέρει είναι ή DPD Επίσης φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω είχε ενημερωσει ότι…