Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 387.

• Magic WormHole

lorenzo81 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα παλληκάρια και γοργόνες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για το mi 8 το έχω κατεβάσει 4 φορές από χτες το βράδυ μέσο αναβάθμισης, αλλά πάντα σφάλμα βγάζει και ξεκινά ξανά από την αρχή. Ασε που κάνει δόνηση κάθε 30" οσο κατεβάζει (δεν ξέρω γιατί). Το έβαλα να κατέβει από το email για να κάνουμε καμιά φορά αναβάθμιση στο κινητό! Αυτός ο updater συνέχεια προβλήματα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 48015135521_6081d04143_c.jpg PerceptionGalaxy_6.2.030 by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλα τα σκουλικιανς και μη... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλά μπάνια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τα ίδια ακριβώς ενστερνίζομαι Λορέντζο, αλλά ίσως τα Ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά, όπως την έχει πάθει και ο συμφοιτητής με τ αγγλικά του, γι αυτό και δε με ...εννοούν μερικοί. Μας τα χουν κάνει τ@υμπανα με την υποστήριξη και την εγγύηση, αν κάτι μπορείς να το πάρεις στη μισή τιμή κ αν τύχει κ πάθει κάτι το 1 απ' τα 123, ε σιγά τη χασουρα, πόσο θα σου κοστισει να το φτιάξεις, αυτό δεν εννοείς? Φιλαράκι, που ήσουν εσύ κρυμμένος τόσον καιρό? (σκουληκοαβαταρ θες?)” Μήτσο …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Προφανώς και είναι καλύτερο το one plus 7 pro ρε παιδιά δεν είπε κανένας το αντίθετο! Δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση όμως, όταν κανένα xiaomi κινητό δεν φτάνει να κοστίζει 750€. Από τη στιγμή που αγοράζουμε από Κίνα (εγώ MI8 330€ πριν 8 μήνες και στον Κοτσο έκανε 550€) ποια εγγύηση??? Να δώσουμε 220€ πάνω και να σου πουλήσουν και μια 5ετη οι κλέφτες να πάει διπλάσια τιμή το κινητό. Δεν θα πάρω φίλε μου... Δεν κάναμε επανάσταση με τις ηλεκτρονικές αγορές για να μας πιάσει κότσο ο Κοτσοβολος. Χωρί…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εάν το πάμε έτσι.. Θα έφερνε ο κοτσοβολος και το public το 1+7 PRO 1300€. Mi mix 2s 300€ στο skroutz εάν θέλεις από Ελλάδα. Και μέχρι 260 το έχω πετύχει τελευταία από Κίνα, Δημήτρη. Όσο η xiaomi θα κρατήσει αυτήν την πολιτική του flagship killer θα είναι στις πρώτες θέσεις και με διαφορά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στα λεφτά που βγήκε το 1+7 PRO η μόνη σύγκριση που μπορεί να γίνει είναι με το S10+ ή το P30PRO. Το Mi Mix 2S κάνει 280€, θες όχι 2.. 3 σχεδόν για να φτάσεις το ποσό που έδωσε ο φίλος για το 1+7Pro Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Teonotis: “καλημερα πως μπορουμε να κανουμε στερεο το ηχειο?” Πρέπει να έχεις το magisk, σε μένα δουλεύει μια χαρά εδώ και μήνες με xtrv dev. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 8 (pro mode) 47640922532_c2b4616b37_c.jpg April by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Mi 8 (gcam) 47694054371_afaecf8f6e_c.jpg April by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 8 αναβοσβήνει η οθόνη

Μήνυμα

Την πρώτη με 4.7 βαθμολογία! Αυτά διάβαζα πριν αλλά δεν το πίστευα ότι θα έκανε δουλειά το oled saver. Πάω να γράψω κι εκεί ότι δούλεψε. Καλό Σ/Κ Ανέστη κι ευχαριστώ και πάλι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 8 αναβοσβήνει η οθόνη

Μήνυμα

Καλά δεν το περίμενα.. Με το apk έφτιαξε και δεν το κάνει! Ένα fr με τη νέα rom που την περιμένω πως και πως θα το κάνω και θα δοκιμάσω χωρίς το πρόγραμμα! Είναι αγορά από Κίνα και δεν θα το τολμούσα να το στείλω πίσω! Ευτυχώς είναι θέμα softwear απ'οτι καταλαβαίνω! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι τίποτα, ούτε μου έπεσε ποτέ κάτω .. Δουλεύει μια χαρά! Μέχρι χτες το έκανε σπάνια.. Σήμερα κοντεύω να πάθω επιληψία. Έψαξα λίγο στο Google και το έχουν πάθει κι άλλοι. Άλλαξα Θέμα, έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα διέγραψα ότι apk έχω κατεβάσει τελευταία αλλά τίποτα! Πολύ flickering

• Εδώ και λίγες μέρες στο κινητό άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη σε άκυρες στιγμές. Το έκανε μόλις η οθόνη έσβηνε και πήγαινε στο Always on display. Σήμερα το κάνει συνέχεια και πολύ πιο έντονα. Είμαι με την τελευταία xtrv dev. China version Mi 8. Το έχετε ξανά δει αυτό το πρόβλημα; Δείτε το βίντεο. zbVQHpzybeNGPwBBA

• Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται!? Το σίγουρο είναι ότι το mi8 φωτογραφικά δεν έχει καμία σχέση με 3 μήνες πριν! Και με την gcam έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μην συζητάμε για τον καιρό που έκανε τη γκάφα η xiaomi και το κατέστρεψε φωτογραφικά το κινητό. Θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό σήμερα για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν θεωρώ καλύτερο το ΜΙ 8, όμως όλοι ξέρουν ότι έχει βελτιωθεί αρκετά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gdy190: “Αξίζει να αγοράσω το mi 8 τώρα που έπεσε η τιμή του κοντά στα 300 ευρώ?Η μπαταρία αντέχει? ή θα πρέπει να κουβαλάω και power bank μαζί?” Με κλειστά τα μάτια...! Η μπαταρία είναι στις 6 ώρες οθόνη. Μια μέρα και κάτι με φυσιολογική χρήση! Εάν το ερωτευτείς και δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του και παίζεις όλη την ημέρα παιχνίδια... Τότε μπορεί να μην βγάλει όλη την ημέρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από chrisnik: “Μονο στις devs υπαρχει αυτη η επιλογη αλλα ακομη οχι σε gcam ” το Mi5s τραβαει σε 60 fps ...που βγηκε πριν 3 χρονια” Σε 4K 60fps δεν τραβάει το Mi5s. Το Mi8 ναι τραβάει στην Dev. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Σταθεροποίηση μην ζητάτε όμως σε 4Κ 60fps γιατί πάει πολύ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk